Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben de uyuyayım yaaaa...erken uyuyunca zinde kalkıyorum sabah.bi de açım uyusam iyi olacak.FUNDAAA sen yaz ben yarın okurum...gececiler gelir herhalde.iyi geceler herkeseeee....

kız ben de tırstım acaba çok mu cıss yedin.bi şey yememişsin.neyine kızayım...arada böğle az yemeyi başarana kızmam ben...
Heheh, yok Aynuram, cıss yemedim ama düzensiz ve az yedim. Yarını da çok hafif atlatayım malum ertesi gün Cumaaa :)

Pazartesileri bildirimim...yarın yeğenimle yapacaktım pazartesiye aldık...yeni tartı aldı ona göre başladık..

Yeğenim başka yerde yaşıyor..telefonla bildirim yapıyoruz birbirimize kendimden çok onun zayıflamasını istiyorum...
Bildirim yapıldıktan sonra aslında yan yana ya da uzakta pek fark etmiyor ablacım. Ben de kardeşim motive olsun ve kilo versin diye yapıyorum yoksa zaten burada düzenli bildirim yaparak takip ediyorum kilomu. :)

Kizlar iyi aksamlar ..
Yarin sabah esimle sehir disina cikiyorum hafta başina kadar yazamaya bilirim . Meraketmeyin

güle güle git canım iyi yolculuklar

tatlım çok iyi gidiyorsuuun, aynen devam

Nasılsınız hanımlar

sağol canım, sen nasılsın?

ahhhhh yarın olsada pirincimi yesem....

ya şu pirinç lapasını bende mi yapsam, çok metini duyuyorum, zeynep duymasın yalnız,

Yeğenim başka yerde yaşıyor..telefonla bildirim yapıyoruz birbirimize kendimden çok onun zayıflamasını istiyorum...

ahhh keşke benim yeğenimde kilo verme konusunda çaba gösterse

Yeğenim beni şaşırttı ,yemek yemeyi çok sever çünkü...

Kuzum cok sagol sende supersin motive oldunnn bitanem iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…