Heheh, yok Aynuram, cıss yemedim ama düzensiz ve az yedim. Yarını da çok hafif atlatayım malum ertesi gün Cumaaa :)kız ben de tırstım acaba çok mu cıss yedin.bi şey yememişsin.neyine kızayım...arada böğle az yemeyi başarana kızmam ben...
ablammmm girmeden şunuda cevapla.ablam yeşillik de mi yemiycez lapayla....Lahana herkese yaramaz aynuram benide sisirir ..
Pazartesileri bildirimim...yarın yeğenimle yapacaktım pazartesiye aldık...yeni tartı aldı ona göre başladık..iyi olmuş canım benim...
e biz böğleyiz zeynuşum,bağımlılık yaparız.kız bitirme paketini ,galiba 10unda tazelenecek,o zamana kadar idareli kullan canım...
hemen link at güzelim hemen....
senin oyun kaçki tubam?hedefe de az kalmış,sık dişini mezun ol işte.ne oyalanıyorsun kız buralarda?
bitanesin bitaneeeeeeeeee....çokkkk sevindim çokkkkk....
evet onlar dombili olsunlar,sen de güzel saçlı güzel yüzlü bi de güzel fizikli fundam ol....ohhhh...iyi haberlerini bekliyoruuuum...
ilahi kzum ya.çok tatlısın....
bence de bir şeyler yap tubacım.yoksa bu menülerle cuma yüzün,yüzümüz gülmez...
inşallah vereceksin o kiloyu güzelim.peki ne yedin bu gün bakayım?
ama ben de özledim çoook.yarın bildirim günündü dimi,günlüyünde?
iyi yolculuklar ablammm...iyiki haber ettin....
e bi 7.takım bağımlısı daha,kardeşin telefonu haaa?iyi fikir...
İyi geceler canım :)ben de uyuyayım yaaaa...erken uyuyunca zinde kalkıyorum sabah.bi de açım uyusam iyi olacak.FUNDAAA sen yaz ben yarın okurum...gececiler gelir herhalde.iyi geceler herkeseeee....
Sen de öpüldün ablammmmm *Hadi optum sizi , utum var bir suru ..
Firsat buldukca gelirim
Biz de kardeşimle yarışıyoruz güya :) Perşembe günüydü, Cuma yaptık :)Pazartesileri bildirimim...yarın yeğenimle yapacaktım pazartesiye aldık...yeni tartı aldı ona göre başladık..
Yeğenim başka yerde yaşıyor..telefonla bildirim yapıyoruz birbirimizeBiz de kardeşimle yarışıyoruz güya :) Perşembe günüydü, Cuma yaptık :)
Bildirim yapıldıktan sonra aslında yan yana ya da uzakta pek fark etmiyor ablacım. Ben de kardeşim motive olsun ve kilo versin diye yapıyorum yoksa zaten burada düzenli bildirim yaparak takip ediyorum kilomu. :)Yeğenim başka yerde yaşıyor..telefonla bildirim yapıyoruz birbirimizekendimden çok onun zayıflamasını istiyorum...
Kizlar iyi aksamlar ..
Yarin sabah esimle sehir disina cikiyorum hafta başina kadar yazamaya bilirim . Meraketmeyin
Menum
kahvalti
Meuve tabagi içeriği
Yarim muz ( kucuk)
greyfurt yarim
Kuru kayisi 2 adet
2 yemek kasigi nar
1 adet ceviz (yadi superdi
Öğlen
Ton balikli salata
1 dilim tahil ekmek
aksam
tavuk sote domatesli 2 yemek kaşığı
cacik
3 litre su ictim
Bide teyzemdeyken sekersiz turk kahvesi ictim
spor
eve geldim
1saat kosu bandinda yurudum tempolu
Birazdan yarim saat bisiklet surcem
bugun boyle gecti canlar
Nasılsınız hanımlar
ahhhhh yarın olsada pirincimi yesem....
Yeğenim başka yerde yaşıyor..telefonla bildirim yapıyoruz birbirimizekendimden çok onun zayıflamasını istiyorum...
Yeğenim beni şaşırttı ,yemek yemeyi çok sever çünkü...güle güle git canım iyi yolculuklar
tatlım çok iyi gidiyorsuuun, aynen devam
sağol canım, sen nasılsın?
ya şu pirinç lapasını bende mi yapsam, çok metini duyuyorum, zeynep duymasın yalnız,
ahhh keşke benim yeğenimde kilo verme konusunda çaba gösterse
güle güle git canım iyi yolculuklar
tatlım çok iyi gidiyorsuuun, aynen devam
sağol canım, sen nasılsın?
ya şu pirinç lapasını bende mi yapsam, çok metini duyuyorum, zeynep duymasın yalnız,
ahhh keşke benim yeğenimde kilo verme konusunda çaba gösterse
Yeğenim beni şaşırttı ,yemek yemeyi çok sever çünkü...
İyi geceler canıımmm. Rapunzel'din değil mi sen? Yeni kullanıcı adın çok hoş. Hayırlı olsun. :)iyi geceler kızlar
burda olan var mı
sağol canim :)İyi geceler canıımmm. Rapunzel'din değil mi sen? Yeni kullanıcı adın çok hoş. Hayırlı olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?