- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
iyi olmuş canım benim...Menüm
Sabah
2 yumurtaya az sucuklu omlet
2 zeytin
1 domates
1 dilim peynir
3ceviz3 kayısı
Şekersiz cay
Öğlen
Karnabahar kavurması,yoğurt
Aksam
3 çiğköfte,marul,az miktarda ceviz,fıstık
3 lt ye yakin su
40 dk pilates
e biz böğleyiz zeynuşum,bağımlılık yaparız.kız bitirme paketini ,galiba 10unda tazelenecek,o zamana kadar idareli kullan canım...Aynura internet paketim bitti buranın bağımlılığının dan ek paket aldım yine.iflas ettirilen beni
hemen link at güzelim hemen....Tamam canm sağol BN netten indirmiştim kitabi uçuncu kitap değil mi sendeki BN netten onu buldum
senin oyun kaçki tubam?hedefe de az kalmış,sık dişini mezun ol işte.ne oyalanıyorsun kız buralarda?66.3 tü sanırım ..
hedefim de 65
bitanesin bitaneeeeeeeeee....çokkkk sevindim çokkkkk....Selam citir kizlar fit kizlar nasilsinizn???alin terimle yaziom size sporumu yaptim menumu yazip dusa kaciyorum.45dk spor yaptim bugun ama hakkini verdim kondisyonum artmis iki gunde 6 hizdan assagiya inmedim pek arada 7ye cikip kalp atisimi hizlandirdim biliyorum kisa vade de mucize yaratmayacak spor ama bir kac ay sonra aaaaaa hic o kilo da durmuyorsun diyecek herkes yilmak yokkkk sporsuz olmuyor bu is 50 kilo olmusum vucudum pörsümüs neyleyeyim 50 kiloyu oyle vucutta.
menumu yazayim
sabah 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 5 badem 2 kayisi
ogle tavuk yogurt
aksam tavuk 1 domates 10 aci tursu sus biber
ara 1 hurmA 10 badem
Sporda 1 lt daha oncesinde 1 uyuyana kadarda 1 icersem 3 lt olacak toplamda
iste bugunku skorum 45 dk 4.15km
Eki Görüntüle 1431951
evet onlar dombili olsunlar,sen de güzel saçlı güzel yüzlü bi de güzel fizikli fundam ol....ohhhh...iyi haberlerini bekliyoruuuum...Bu arada arkadas cagirdi onlar alkol alacak bende bir turk kahvesi icecem cipsler mipsler olacak muhtemelen yesin dombili olsolsunlar ben dusa giriyorum yatmadan alnimin akiyla ordan ciktigimi bildiririm size.
ilahi kzum ya.çok tatlısın....Çok fena bağımlı oldum ben buraya.paket dayanmıyordu.daha çok internetin olsa hic çıkmam.tedavi mi olsam napsam
bence de bir şeyler yap tubacım.yoksa bu menülerle cuma yüzün,yüzümüz gülmez...ŞİMDİ bugdayımı kaynatırım bi güselllll yarın ayran detoxu yaparım azck .. okula da götürürüm hatta :)
atarım bence biraz da olsa :)
inşallah vereceksin o kiloyu güzelim.peki ne yedin bu gün bakayım?ADINIZ: Naz
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ:85.5
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik + Masa başı iş
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim çocuğum henüz yok olmasını bekliyoruz
Üniversitede araştırma görevlisiyim nam-ı diğer Asistan
Yemekle ilgili ciddi problemlerim var çok yemiyorum ama düzensiz yiyorum saatine hiç dikkat etmiyorum
Gece atıştırmalarını çok seven ve beni de zorlayan bir eşim var kilolarımın büyük bir sebebi bu.
ama ben de özledim çoook.yarın bildirim günündü dimi,günlüyünde?Aynuram şimdi oturdum daha çayımı içip oğlumla çıkacağız yine basket topu patlamış...yenisine bakacağız...geç vakit geliyorum herkes gitmiş oluyor..
iyi yolculuklar ablammm...iyiki haber ettin....Kizlar iyi aksamlar ..
Yarin sabah esimle sehir disina cikiyorum hafta başina kadar yazamaya bilirim . Meraketmeyin
e bi 7.takım bağımlısı daha,kardeşin telefonu haaa?iyi fikir...Merhabalar bugün teyzemlerdeydik oyzuden pcde yok giremedim simdi kardeşimin teli den giriyorum canlar