Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi olmuş canım benim...
Aynura internet paketim bitti buranın bağımlılığının dan ek paket aldım yine.iflas ettirilen beni
e biz böğleyiz zeynuşum,bağımlılık yaparız.kız bitirme paketini ,galiba 10unda tazelenecek,o zamana kadar idareli kullan canım...
Tamam canm sağol BN netten indirmiştim kitabi uçuncu kitap değil mi sendeki BN netten onu buldum
hemen link at güzelim hemen....
66.3 tü sanırım ..
hedefim de 65
senin oyun kaçki tubam?hedefe de az kalmış,sık dişini mezun ol işte.ne oyalanıyorsun kız buralarda?
bitanesin bitaneeeeeeeeee....çokkkk sevindim çokkkkk....
Bu arada arkadas cagirdi onlar alkol alacak bende bir turk kahvesi icecem cipsler mipsler olacak muhtemelen yesin dombili olsolsunlar ben dusa giriyorum yatmadan alnimin akiyla ordan ciktigimi bildiririm size.
evet onlar dombili olsunlar,sen de güzel saçlı güzel yüzlü bi de güzel fizikli fundam ol....ohhhh...iyi haberlerini bekliyoruuuum...
Çok fena bağımlı oldum ben buraya.paket dayanmıyordu.daha çok internetin olsa hic çıkmam.tedavi mi olsam napsam
ilahi kzum ya.çok tatlısın....
ŞİMDİ bugdayımı kaynatırım bi güselllll yarın ayran detoxu yaparım azck .. okula da götürürüm hatta :)
atarım bence biraz da olsa :)
bence de bir şeyler yap tubacım.yoksa bu menülerle cuma yüzün,yüzümüz gülmez...
inşallah vereceksin o kiloyu güzelim.peki ne yedin bu gün bakayım?
Aynuram şimdi oturdum daha çayımı içip oğlumla çıkacağız yine basket topu patlamış...yenisine bakacağız...geç vakit geliyorum herkes gitmiş oluyor..
ama ben de özledim çoook.yarın bildirim günündü dimi,günlüyünde?
Kizlar iyi aksamlar ..
Yarin sabah esimle sehir disina cikiyorum hafta başina kadar yazamaya bilirim . Meraketmeyin
iyi yolculuklar ablammm...iyiki haber ettin....
Merhabalar bugün teyzemlerdeydik oyzuden pcde yok giremedim simdi kardeşimin teli den giriyorum canlar
e bi 7.takım bağımlısı daha,kardeşin telefonu haaa?iyi fikir...

iyi canım benimmmm....o domatesli tavuk soteyi okuyunca ağzım sulandı yahu

Tabiki cok yasa 7 takımmmm yubbiii

Oh oh pilatesler pirinclapalari :))) gelsin 5 li rakamlar . Aynuram sen esine bakma sık birazdaha gor 5 li rakamlari hevesettin iyce
evet ya inat ettim görücem yaaaa....çatlarım yoksa...menümü de gördün mü ablam?bak sabah yazdlm ama okuyamamışsındır.ben de lahana çorbasından dolayı 200gram almışım bugün...

ver ver...sen yaz bakayım...dayağı hakettin yiyice demekki...
Haketmez olur muyum!

Yataktan 12de hatta 1de çıktım.
Hazırlandım, 2de evden çıktım. Hiç bir şey yemedim. Canım da istemedi zaten.

4 gibi beyaz peynirli domatesli tost yedim.

Eve 8 bucakta geldim.

9a doğru bir bardak çorba içtim domatesli

Su da çok az içtim.

Spor yapmadım ama dışardaydım, yürümeli ve merdiven çıkmalı bi gündü. Hareketliydim yani.

Akşam spora gidecektim ama işim geç bitti. Eve gelip kıyafetlerimi alana kadar salon kapanacaktı.

kız ben de tırstım acaba çok mu cıss yedin.bi şey yememişsin.neyine kızayım...arada böğle az yemeyi başarana kızmam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…