Sizden ötürü beaa ne hale getiriniz beniAramizda toplayıp senin faturaları odeyelim bizden ötürü
ŞİMDİ bugdayımı kaynatırım bi güselllll yarın ayran detoxu yaparım azck .. okula da götürürüm hatta :)Kötüyüm ben.
Spor yap sporŞİMDİ bugdayımı kaynatırım bi güselllll yarın ayran detoxu yaparım azck .. okula da götürürüm hatta :)
atarım bence biraz da olsa :)
Max 300 gr atarsim demedi demeŞİMDİ bugdayımı kaynatırım bi güselllll yarın ayran detoxu yaparım azck .. okula da götürürüm hatta :)
atarım bence biraz da olsa :)
Be dee bir suru dua topigine filann girdim nerden ne alntilaniyor ayirt edeceğim diye gobegim catliyor yahuSizden ötürü beaa ne hale getiriniz beni
sinirrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMax 300 gr atarsim demedi deme
hoşş geldiniz hocam :)ADINIZ: Naz
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ:85.5
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik + Masa başı iş
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 1.5 yıllık evliyim çocuğum henüz yok olmasını bekliyoruz
Üniversitede araştırma görevlisiyim nam-ı diğer Asistan
Yemekle ilgili ciddi problemlerim var çok yemiyorum ama düzensiz yiyorum saatine hiç dikkat etmiyorum
Gece atıştırmalarını çok seven ve beni de zorlayan bir eşim var kilolarımın büyük bir sebebi bu.
Hangi universitedesinŞimdilik bunlar var kızlar sormak istedğnz bişey olursa cevaplarm
Git bi tartıl gel.ozelden yaz bekliyorumsinirrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aynuram şimdi oturdum daha çayımı içip oğlumla çıkacağız yine basket topu patlamış...yenisine bakacağız...geç vakit geliyorum herkes gitmiş oluyor..Neredesin hülyam?kayıpsın iki gündür?
Iyi yolculuklar Aebenim :)Kizlar iyi aksamlar ..
Yarin sabah esimle sehir disina cikiyorum hafta başina kadar yazamaya bilirim . Meraketmeyin
Kizlar iyi aksamlar ..
Yarin sabah esimle sehir disina cikiyorum hafta başina kadar yazamaya bilirim . Meraketmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?