- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
geçmiş olsunnBaşım çok ağrıyor...
Sağol canıımmm :)geçmiş olsunn
oyyy baya gec kaldim ama soz verdigim gibi geldim aynura:)tabisiiiii okadar sporu çope atmadim 1 bardak su istedim baya soylendiler tamam cerezden yiyeyim dedim kabak cekirdegi gozume carpti sectim icinden onu yedim onlar cipsleri kolalari alkolleri goturduler yarasin ne diiim atlattim cok sukur ama bukadar spora ve dikkat etmeme ragmen istedigim ekside degilim caktirmiom ama moralim bozuluyor acayip sisti karnim sebebini bilmiyrum.ama tartim yag kas oranini olcuyor su yuzdem baya yukselmis ne yedim odem oldu bilmiyorum yag dusmus kas artmis yarin coook coook hafif beslenmeye caliaacagim cumaya istedigim eksiyi gormem lazim.ben de uyuyayım yaaaa...erken uyuyunca zinde kalkıyorum sabah.bi de açım uyusam iyi olacak.FUNDAAA sen yaz ben yarın okurum...gececiler gelir herhalde.iyi geceler herkeseeee....
canim yorgunluk bile ödem yapıyor yarın dediğin gibi hafif seyler ye bol su iç ayran da ödem attırıyo bol bol içoyyy baya gec kaldim ama soz verdigim gibi geldim aynura:)tabisiiiii okadar sporu çope atmadim 1 bardak su istedim baya soylendiler tamam cerezden yiyeyim dedim kabak cekirdegi gozume carpti sectim icinden onu yedim onlar cipsleri kolalari alkolleri goturduler yarasin ne diiim atlattim cok sukur ama bukadar spora ve dikkat etmeme ragmen istedigim ekside degilim caktirmiom ama moralim bozuluyor acayip sisti karnim sebebini bilmiyrum.ama tartim yag kas oranini olcuyor su yuzdem baya yukselmis ne yedim odem oldu bilmiyorum yag dusmus kas artmis yarin coook coook hafif beslenmeye caliaacagim cumaya istedigim eksiyi gormem lazim.
Günaydın canım.kızlar bu diyet işi beni çok fazla germeye başladı adı diyet olunca daha bi geriliyorum
size bişey sorcam fikirlerinizi bekliyorum
sabah domates,zeytin,oeynir,yumurta
öğlen sebze/et , salata/yoğurt
akşam sebze/et , salata/yoğurt
mantık olarak menülerin böyle mi olması gerekiyo
ben meyve yemyorum çok şişiyor rahatsız ediyor
kırmızı et ve balık ta yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu midem almıyo
arada bir köfte ve tavuk yiyorum
proteini yumurta ve yoğurttan alabilir miyim
yeşillik yemek metabolizmayı mı çalıştırıyo
bide öğünlerin aarasında 4-5 saat bırakayım diyorum leptin için ve hiç ekmek - tatlı yemicem
yardımcı olursanız çok sevinirim artık bunu beslenme tarzım olarak belirlicem adı diyet olunca kendimi stres altında hissediyorum
bu yol doğru mu kızlar
daha hızlı kilo vermek için ne yapmam gerekiyo
çok iyi düşünmüşsün prenses.ffiruze nin dediyi gibi montignac da yapa bilirsin.bbilirsin.bence bi yol çizmelisin kendine ve ondan gitmelisin.kızlar bu diyet işi beni çok fazla germeye başladı adı diyet olunca daha bi geriliyorum
size bişey sorcam fikirlerinizi bekliyorum
sabah domates,zeytin,oeynir,yumurta
öğlen sebze/et , salata/yoğurt
akşam sebze/et , salata/yoğurt
mantık olarak menülerin böyle mi olması gerekiyo
ben meyve yemyorum çok şişiyor rahatsız ediyor
kırmızı et ve balık ta yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu midem almıyo
arada bir köfte ve tavuk yiyorum
proteini yumurta ve yoğurttan alabilir miyim
yeşillik yemek metabolizmayı mı çalıştırıyo
bide öğünlerin aarasında 4-5 saat bırakayım diyorum leptin için ve hiç ekmek - tatlı yemicem
yardımcı olursanız çok sevinirim artık bunu beslenme tarzım olarak belirlicem adı diyet olunca kendimi stres altında hissediyorum
bu yol doğru mu kızlar
daha hızlı kilo vermek için ne yapmam gerekiyo
İnşallah görürsün canım.bu gün ödem atıcak bi şeyler yap bence.oyyy baya gec kaldim ama soz verdigim gibi geldim aynura:)tabisiiiii okadar sporu çope atmadim 1 bardak su istedim baya soylendiler tamam cerezden yiyeyim dedim kabak cekirdegi gozume carpti sectim icinden onu yedim onlar cipsleri kolalari alkolleri goturduler yarasin ne diiim atlattim cok sukur ama bukadar spora ve dikkat etmeme ragmen istedigim ekside degilim caktirmiom ama moralim bozuluyor acayip sisti karnim sebebini bilmiyrum.ama tartim yag kas oranini olcuyor su yuzdem baya yukselmis ne yedim odem oldu bilmiyorum yag dusmus kas artmis yarin coook coook hafif beslenmeye caliaacagim cumaya istedigim eksiyi gormem lazim.
evet hafif yiyecegim bugun aslında bu 3.gün lavaboya da çıkamadım kayısı çayı içiyorum acı biber yiyorum banamısın demiyor.yeşil çay'a yükleneceğim umarım gider bu şişlik.canim yorgunluk bile ödem yapıyor yarın dediğin gibi hafif seyler ye bol su iç ayran da ödem attırıyo bol bol iç
Evet aynura yeşil çay içip katı şeylerden bugunlük uzak durmaya çalışacağım moralim bozuluyor tam spora başlamışken aslında onun da etkisi olabilir spor sonrası kilo yüksek çıkabiliyormuş kaslarda laktik asitmi birikiyormuş ne.Ayyy neyse emrediyorum koca göbüşüme ve kütleme AŞŞAĞIYA İNİN LEEEYN.İnşallah görürsün canım.bu gün ödem atıcak bi şeyler yap bence.
Hahaaaa çok tatlısın yaaaa :)Evet aynura yeşil çay içip katı şeylerden bugunlük uzak durmaya çalışacağım moralim bozuluyor tam spora başlamışken aslında onun da etkisi olabilir spor sonrası kilo yüksek çıkabiliyormuş kaslarda laktik asitmi birikiyormuş ne.Ayyy neyse emrediyorum koca göbüşüme ve kütleme AŞŞAĞIYA İNİN LEEEYN.
işe yaramıştı bikeresinde emrettiydim inmişti dur bakalım yine yarayacakmı? :)Hahaaaa çok tatlısın yaaaa :)
günaydın canım akşama doğru ayılırız inşallah:)çiğ soğan mı yedin dokunuyor mu miğdene benimde migren atağımı tetikliyor çiğ soğan çok severim salatada felan ama korkuyorum yemeye.günaydın güzeller
funda benim de günüm aymadı daha
akşam soğan yedim ve hala midem yanıyor, bulanıyor
tarih cnm alanimhoşş geldiniz hocam :)
alanınız nedir mahsuru yoksa ??
inş cnm kararliyim artik@MucizeM86
Yeni gelen arkdasimiz hosgelmis bende o kiloyla baslamistim bu güzel takimaa emin ol burasi harika hersey cok guzel olcak
işe yaramıştı bikeresinde emrettiydim inmişti dur bakalım yine yarayacakmı? :)
günaydın canım akşama doğru ayılırız inşallah:)çiğ soğan mı yedin dokunuyor mu miğdene benimde migren atağımı tetikliyor çiğ soğan çok severim salatada felan ama korkuyorum yemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?