- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Annelik zor ya bende mal gibiyim kadindogumcu bugün yanıma gelmiş diyo ki neyin var kaç gündür ölü gibisinvücut direncim düştü galiba benim artık uykusuzluk ve yorgunluktan. kulağım zonkluyor randevu aldım doktora öğleden sonra gidicem. midemde kramplar , ishal, bulantı
çürüğe çıktım vallahi artık
Korkutmak gibi olmasın ama aynı belirtilerle başladı sonu pek hoş olmadı :)vücut direncim düştü galiba benim artık uykusuzluk ve yorgunluktan. kulağım zonkluyor randevu aldım doktora öğleden sonra gidicem. midemde kramplar , ishal, bulantı
Korkutmak gibi olmasın ama aynı belirtilerle başladı sonu pek hoş olmadı :)
Evet bencede salgın muhakkak.. bizde iki kardeş hastanelik olduksanırım salgın var bu aralar bir arkadaşım ailece hastanelik oldular bundan ötürü onlarda serum yediler .
Hülyam bu sabah komik bi şey oldu.hani sen 60dan inince foti koy diyodun ya.ben de 59 800 olduğunu görünce tel.u elime aldım ki foto çekeyim bi bakıyorum 60,ayyy sinirim nasıl bozuldu.tel.u bıraktım yine 59.800,böğle şaşdım kaldım.sonra birden aklıma tel.un kilosu da geldi.çok güldüm meyersem artı 200 gram tel.dan dolayıymış.bu gün de lapa günüm.sen o günlerde salata falan yiyomuydun yanında.ben diet lorla yedim öğlen,sabah da pul bib.li yoğurtla.yanında bi şey yemedim...offf geldim kimsecikler yok
Elifim 2 çocukla ve diyetle direncinin düşmesi çok normal,geçmiş olsun..
Handeeee kilo alman psikolojik açlıktan...aç değilsin ama yemek yiyerek sıkıntılarının hafifleyeceğini düşünüyorsun belki de...sorunlarını tamamen çözmedikçe bu döngün devam edecek..dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunu aslında...Umarım sıkıntıların hallolur..
Ayrıca televizyon ve radyo açık olunca sürekli kötü haberlere maruz kalıyoruz..şu 2 haftada Özgecan,Hüsna,Nuh ve Fırat ..4 genç öldürüldü kahrolduk..Bunca şeyin içinde BDV ye girerek neden kendinize artı sıkıntılar çıkartıyosunuz anlamıyorum...
Sana ne oldu elifim?kkendine iyi bak lütfenvücut direncim düştü galiba benim artık uykusuzluk ve yorgunluktan. kulağım zonkluyor randevu aldım doktora öğleden sonra gidicem. midemde kramplar , ishal, bulantı
Ne oldu canım ?nneden yorgunsun?Oldum bittim yorgunluktan
Sabah altıda yola ciktk bu saate kdr hastahanedeydim abla annem ameliyat olacak tahlil tomografi felan istediler oradan oraya kosturdum.lapayida yapamadm sabahNe oldu canım ?nneden yorgunsun?
SAĞOL CANIM HOŞBULDUMhande hoşgeldin bende seni bdv'de görüyorum neden buraya gelmiyorsun diye düşünüyordum
Supersin canıç benim.böyle doğum gününe can fedaaa...slm kızlarr bugünkü menümm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin çay
öğlen bi tane tavuk baget ayran zeytinyağlı barbunya 3 kaşık
akşam fırında tavuk köfte ayrann.
10 gibi belki bir meyve
su 1 lt içtim şimdiye kadar.
20 dk leslie 250 ip atlama.
dün doğum günüm çok güzeldi. kocamla başbaşa yemek yedik. ızgara ve salata yedim.
Ayy Allah acil şifalar versin yağmurum. Boş ver sen lapayı annenle ilgilen.Sabah altıda yola ciktk bu saate kdr hastahanedeydim abla annem ameliyat olacak tahlil tomografi felan istediler oradan oraya kosturdum.lapayida yapamadm sabah
Ayy ben de kaç zamandır hergün yiyorum ama hiç bıkmadım.hatta bak bu gün yemedim.özlesim bilebugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
menemen
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 adet elma
uzun bir süre yumurta görmek istemiyorum.
Amin ablam Sağol yarin tekrar gideceğiz sonuçları almaya ameliyat günü belli olcakAyy Allah acil şifalar versin yağmurum. Boş ver sen lapayı annenle ilgilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?