Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vücut direncim düştü galiba benim artık uykusuzluk ve yorgunluktan. kulağım zonkluyor randevu aldım doktora öğleden sonra gidicem. midemde kramplar , ishal, bulantı

çürüğe çıktım vallahi artık

Annelik zor ya bende mal gibiyim kadindogumcu bugün yanıma gelmiş diyo ki neyin var kaç gündür ölü gibisin

Korkutmak gibi olmasın ama aynı belirtilerle başladı sonu pek hoş olmadı :)

Boyum 1.68 kaptan . _AYNURA_
Hedefe az kaldi evet ama bugun regli oldum mide bulantısı var cok hastayım . Devamsızlık birikmeseydi de eve gidebilseydim .

Yarina dair tek umudum sabit olmak. En azindan almamış olayim ona da sevinirim.

offf geldim kimsecikler yok

Elifim 2 çocukla ve diyetle direncinin düşmesi çok normal,geçmiş olsun..

Handeeee kilo alman psikolojik açlıktan...aç değilsin ama yemek yiyerek sıkıntılarının hafifleyeceğini düşünüyorsun belki de...sorunlarını tamamen çözmedikçe bu döngün devam edecek..dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunu aslında...Umarım sıkıntıların hallolur..

Ayrıca televizyon ve radyo açık olunca sürekli kötü haberlere maruz kalıyoruz..şu 2 haftada Özgecan,Hüsna,Nuh ve Fırat ..4 genç öldürüldü kahrolduk..Bunca şeyin içinde BDV ye girerek neden kendinize artı sıkıntılar çıkartıyosunuz anlamıyorum...

Hülyam bu sabah komik bi şey oldu.hani sen 60dan inince foti koy diyodun ya.ben de 59 800 olduğunu görünce tel.u elime aldım ki foto çekeyim bi bakıyorum 60,ayyy sinirim nasıl bozuldu.tel.u bıraktım yine 59.800,böğle şaşdım kaldım.sonra birden aklıma tel.un kilosu da geldi.çok güldüm meyersem artı 200 gram tel.dan dolayıymış.bu gün de lapa günüm.sen o günlerde salata falan yiyomuydun yanında.ben diet lorla yedim öğlen,sabah da pul bib.li yoğurtla.yanında bi şey yemedim...

slm kızlarr bugünkü menümm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin çay
öğlen bi tane tavuk baget ayran zeytinyağlı barbunya 3 kaşık
akşam fırında tavuk köfte ayrann.
10 gibi belki bir meyve
su 1 lt içtim şimdiye kadar.
20 dk leslie 250 ip atlama.
dün doğum günüm çok güzeldi. kocamla başbaşa yemek yedik. ızgara ve salata yedim.

Supersin canıç benim.böyle doğum gününe can fedaaa...

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
menemen
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 adet elma

uzun bir süre yumurta görmek istemiyorum.
Ayy ben de kaç zamandır hergün yiyorum ama hiç bıkmadım.hatta bak bu gün yemedim.özlesim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…