Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de aynura.azeriyim.bi kızım var.8aydır nezun oldum.toplamda 19kilo verdim
şimdi ikisini geri aldım ama yine

vavvvv mükemmelsin ya darısı başımıza inş

Ebeyim.evliyim.bir kızım var 84 le basladim. Kilo vermeye.gecen hafta 77 idim

inş bende sizinle beraber kararlı bi şekilde devam ederim kaç aydır başlayıp bırakıyorum

Selam canlar

Hande gelmis hos gelmis. Bugun daha iyisin insallah canim?

Hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun. Biran once toparlanirsiniz insallah. Yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz

Gulru dogum gunun kutlu olsun canim. Nice yillara saglik ve mutlulukla insallah

Elif ekmegin afiyet olsun canim. Hem saglikli hem "temiz"

Yagmur annene gecmis olsun canim. Operasyonu kolay gecer insallah. Sende insulin direnci var gulum. Hem karaciger yaglanmasi yapar hem yumurtaliklarda kist olusumuna neden olarak hormon dengesizligi/adet duzensizligi yapar. Kilo verme hizini da yavaslatir. Pes etmeyip 10kg kadar verirsen, daha kolay kilo vermeye baslarsin. Spor senin en buyuk silahin, yuruyusunu aksatma canim.

Zeynep sana ayrica uzuldum. Kosu bandi kullanma demistim ama. Sonuclari ne zaman aliyorsun?

Esma ve sosyal neredesiniz guzeller?

Aeben abla iyi yolculuklar&eglenceler

Alıntı yapmıştım ama neden olmadı ki Alıntı ekle çıkmadı
kuzularinannesi geçmiş olsun kulağında önemli bişey yoktur inşallah doktora gittin mi

Dediğiniz gibi kızlar ben montİyi bi araştırayım o zaman
Düzeni oturtmana kadar yardımınızı eksik etmeyin :)

6 martı beklicem

benim için yazmışsın sanki ya içimi rahatlattın Dediğin gibi insülin direnci ve Yumurtalık kisti ben de de var ve çok yavaş kilo veriyorum artık troidlerime baktırmak için doktora gitcektim çünkü onlarda Sınırdaydı en son

Son düzenleme:

Kilo verdikce duzene girecek canim. Ama ideal kilona gelince de sekeri dikkatli tuketmelisin. Spor da her zaman hayatinin bir parcasi olmali. Dermansiz dert degil, yeter ki pes etme. Azminin emeginin karsiligini alacaksin canim.

Kilo verdikce duzene girecek canim. Ama ideal kilona gelince de sekeri dikkatli tuketmelisin. Spor da her zaman hayatinin bir parcasi olmali. Dermansiz dert degil, yeter ki pes etme. Azminin emeginin karsiligini alacaksin canim.
Teşekkür ederim sizler olmasaydınız Çoktan pes etmiştim
Şimdi emin adımlarla ilerliyorum er yada geç hedefime ulaşacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…