Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gider canim cok kasma. Yuruyusle basen falan kalmaz. Masallah ama cok kilo vermissin.

ilk resimde kardeşimin nişanıydı kendime giyecek bişey bile bulamamıştım . hiç muhabettim olmayan teyzenin biri taki yanıma gelip sen ne olmuşsun böyle çok kilo almışsın demesiyle irkildim ondan sonrada başladım spora ve diyete .pes ettiğim zamanlarda oldu ama yaklaşık olarak 14 ayda 26 kilo verdim

Tum emegine ve sikintili zamanlarina degmis canim. Cok guzel olmussun

Slm herkeze,
Bugunku menum
sabah,
Cay iki brdk, domates bir tane,
cecil peyniri azicik, bir dilim ekmk
Ögle
Yayla corbasi, bol salata
Aksam,
Yogurt, salata, corba, bir dilim ekmk

Gunde 2 lt su
Gunboyu koşturdum buda spor sayilsin

nazlım harikasın

doktordan çıkınca komşu çağırdı oraya gittim bizim teyzeler de dedi ki sen ne kadar çok zayıflamışsın

7 ayda 24 kg eksildi benden az mı dedim

doktor ne dedi elifim . MAŞALLAH sanada elifim sende en kısa zamanda hedefine ulaş İNŞALLAH

Sağol canim benim amin inşallah ,evet yağlanma baslamis kilo ver demişti,Dr bir IlC verdi kullanırken dikkat et demişti eczane deki abla da sordu ona da anlattim herhalde küçük kistler oluştu onlar patlayınca rahatsizligin on beş gün surdu dedi yani bilmeden söyledin ama 100 de 100 haklisin canm

Yok canım salata yemiyordum lapada..bide tartıdan inince bir süre ekran sabit kalıyor...o zaman çekebilirsin..

Tabi burada önemli olan 60 ın altına inmiş olman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…