hayırdır cnm ne tedavisi görüyosun?Yok canım ya sonuç karı bekliyoruz önce.
Dizinde ağrı oluyo devamlı bi sıkıntı var ama işte emar cektirdim sonucu bekliyorumhayırdır cnm ne tedavisi görüyosun?
Eki Görüntüle 1432954 kızlar alın size öncesi sonrası . ilk resim aralık 2013 2.resim 21.02.2015 farkettimki ben hiç tek resim çekilmemişim geçen hafta arkadaşlarla bu resim vardı bide
Wow masallah. Ne guzel vermissin gulum
sağol arzum şu basenlerde gitse biraz daha onuda sporla destekleyeceğim artık .
Gider canim cok kasma. Yuruyusle basen falan kalmaz. Masallah ama cok kilo vermissin.
ilk resimde kardeşimin nişanıydı kendime giyecek bişey bile bulamamıştım . hiç muhabettim olmayan teyzenin biri taki yanıma gelip sen ne olmuşsun böyle çok kilo almışsın demesiyle irkildim ondan sonrada başladım spora ve diyete .pes ettiğim zamanlarda oldu ama yaklaşık olarak 14 ayda 26 kilo verdim
nazlım harikasın
doktordan çıkınca komşu çağırdı oraya gittim bizim teyzeler de dedi ki sen ne kadar çok zayıflamışsın
7 ayda 24 kg eksildi benden az mı dedim
Sağol kuzucumYağmurcum geçmiş olsun annene
Ben yağmur kuzu 21 yasindayim 97 kusurle gldim 94 u gördüm yavaşta olsa ilerliyoruz bakalim senin hedefin ne sende bahset kendindenBrn kimseyi tanımıyorum ama
sizler de bana kendinizi tanıtsanız
Sağol canim benim amin inşallah ,evet yağlanma baslamis kilo ver demişti,Dr bir IlC verdi kullanırken dikkat et demişti eczane deki abla da sordu ona da anlattim herhalde küçük kistler oluştu onlar patlayınca rahatsizligin on beş gün surdu dedi yani bilmeden söyledin ama 100 de 100 haklisin canmSelam canlar
Hande gelmis hos gelmis. Bugun daha iyisin insallah canim?
Hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun. Biran once toparlanirsiniz insallah. Yeni gelen arkadaslarimiz hos geldiniz
Gulru dogum gunun kutlu olsun canim. Nice yillara saglik ve mutlulukla insallah
Elif ekmegin afiyet olsun canim. Hem saglikli hem "temiz"
Yagmur annene gecmis olsun canim. Operasyonu kolay gecer insallah. Sende insulin direnci var gulum. Hem karaciger yaglanmasi yapar hem yumurtaliklarda kist olusumuna neden olarak hormon dengesizligi/adet duzensizligi yapar. Kilo verme hizini da yavaslatir. Pes etmeyip 10kg kadar verirsen, daha kolay kilo vermeye baslarsin. Spor senin en buyuk silahin, yuruyusunu aksatma canim.
Zeynep sana ayrica uzuldum. Kosu bandi kullanma demistim ama. Sonuclari ne zaman aliyorsun?
Esma ve sosyal neredesiniz guzeller?
Aeben abla iyi yolculuklar&eglenceler
:Dimi ama?bence de..hatta ben tubanın yerine olsam dişimi sıkar 1haftada mezun olurdum.
Tuba mens olduğun için niye sabit olasın eksi çıkarsın
Gerçekten tabi kanama başlayınca hormonlar düşüşe başlıyor ödem atmaya basliyorsun:
nasıııl5 kilo hedefim var dahaaa :) bir hafta sürüyor benim adetim nası atacam o kadar kiloyuu
gerçekteennnnn miiiiii
Yok canım salata yemiyordum lapada..bide tartıdan inince bir süre ekran sabit kalıyor...o zaman çekebilirsin..Hülyam bu sabah komik bi şey oldu.hani sen 60dan inince foti koy diyodun ya.ben de 59 800 olduğunu görünce tel.u elime aldım ki foto çekeyim bi bakıyorum 60,ayyy sinirim nasıl bozuldu.tel.u bıraktım yine 59.800,böğle şaşdım kaldım.sonra birden aklıma tel.un kilosu da geldi.çok güldüm meyersem artı 200 gram tel.dan dolayıymış.bu gün de lapa günüm.sen o günlerde salata falan yiyomuydun yanında.ben diet lorla yedim öğlen,sabah da pul bib.li yoğurtla.yanında bi şey yemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?