- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Brn kimseyi tanımıyorum ama
sizler de bana kendinizi tanıtsanız
Naz Süpersin...tebrik ederim..Eki Görüntüle 1432954 kızlar alın size öncesi sonrası . ilk resim aralık 2013 2.resim 21.02.2015 farkettimki ben hiç tek resim çekilmemişim geçen hafta arkadaşlarla bu resim vardı bide
Çok geçmiş olsun canım...Sabah altıda yola ciktk bu saate kdr hastahanedeydim abla annem ameliyat olacak tahlil tomografi felan istediler oradan oraya kosturdum.lapayida yapamadm sabah
Sağol cnm Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım...
Sağol kuzum
Yarin bildirim var ama bu börekler nasıl gidicek vücuttanSabah
Birsey yiyemdm erkndn hasthanedeydim
Öğlen tavuk döner ayran
Aksam bir dlm ispanakli börek iki fincan cay
Su bir lt
Spor akşamüstü yarım saat yürüdümkizacaginizi biliyorum ama yazmak zorundayim
Bu hafta benden bir cacik olmazArkadaşlar yarin tartı günü. Ne alemdeyiz
Gecen hafta ne kadar vermiştim canım.bide sen listede değilsin dimiBu hafta benden bir cacik olmazyarin lapaya baslicam iki gün sonrada montiye inşallah
Hicbilmiyorum seçeneğin tost simit borekti, ay başım çatliyorYarin bildirim var ama bu börekler nasıl gidicek vücuttan
Listedeyim,800 grGecen hafta ne kadar vermiştim canım.bide sen listede değilsin dimi
Böreeek miiii ? Amaaan yarabbii ne oluyor tartı gününden bir önce önce özellikleeeSabah
Birsey yiyemdm erkndn hasthanedeydim
Öğlen tavuk döner ayran
Aksam bir dlm ispanakli börek iki fincan cay
Su bir lt
Spor akşamüstü yarım saat yürüdümkizacaginizi biliyorum ama yazmak zorundayim
Pardon canım unutuyorum bazen listeyi.eve geçince derken aksam mi ?Yarin bildirimi eve geçince yaparim lapay i aksamdan yapip yanmda goturecegim
Böreeek miiii ? Amaaan yarabbii ne oluyor tartı gününden bir önce önce özellikleee
Bilmiyorum sonuçları alp gün alacağz ama öğleden önce olmaliydi dimi internet cafe bulucz mecburPardon canım unutuyorum bazen listeyi.eve geçince derken aksam mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?