Mükemmel sin canım ben de listeye gireyim aksamlari sadece çorba icicemGecen hafta 70
Bu hafta 68.600
Fark 1400
Oran 2
Hedef 68 İNŞALLAH
Cok şükür 6li rakamlara geldim yaa cok mutluyumtakımdaslarim sizin yardimlarinizla cok tesekurler dansa devam ve aksamlari genelde corba içiyorum aksam hafif yedigin taktirde hersey süper oluyor yola devam
Sağol ablam inşallahTebrik ederim yağmurum az da olsa vermişsin.inşallah daha iyi olacak.
İnşallah canım benimm.inşallah iyi haberlerini alırız.bize de yaz hemen Sonuçlarrı..Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka
Büyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursunSağol canm inşallah,işitme kaybi var iki kulagindada ama ikisi ayni anda olamayacağından daha kotu olani ameliyat edecekler sonuclarindada kist fln yaziyorda hiçbirşey anlamıyorum doktor da hastadan başka kimseyi almiyor yanina soramiyorumda
Sen de durumlar nasıl hülyam?Günaydın kızlar eksiler gelmeye Başlamış
Mükemmel sin canım ben de listeye gireyim aksamlari sadece çorba icicem
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir dua et bol bol bizde edelim Allah yardımcınız olsunTamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka
Ayy listeye girmeye sabirsizlaniyorum. Ben daha önce neden yarışmaya katilmamisim benim aradığım motivasyon buymuş meğerTebrikler canım benim.inşallah by hafta daha iyi olacak.az kaldı listeye
Gunaydinnn
Bildirimler iyi basladi hadi bakalim
Agzin bal yesin. Inşallah canımm haftaya burdayım.listedeyim.Kizlar benim islerim var oglende telelfonumu alicam ozmn gireblrm gorusmk uzere
Cok sagol kuzummm
Aynen kuzum gercekten cok faydasini görüyorumhaftaya listedesin dimi takimimizin harika bi üyesi olucaksin
Gelekim bana 300gram gitmiş benden.bu gün 59lar güzelce yerlmiş.59.500üm buna bile seviseviniyorum.kilom az olduğu için öğle ahım şahım beklemiyodum.buna da şükür.şimdi kalkayım.kv nerde olsa çalar kapıyı yatağımı toplamadım daha.bu gün kızı gile gidecek.ev benimmm salon benimmm kumanda benimmmm
Kuzu bal yemesin simdi ağzım balim kalorisi fazla vermisken almayayimAgain bal yesin. Inşallah canımm haftaya burdayım.listedeyim.
Heee dimi amaKuzu bal yemesin simdi ağzım balim kalorisi fazla vermisken almayayim
Heee dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?