Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mükemmel sin canım ben de listeye gireyim aksamlari sadece çorba icicem

Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka
İnşallah canım benimm.inşallah iyi haberlerini alırız.bize de yaz hemen Sonuçlarrı..

Büyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun

Gelekim bana 300gram gitmiş benden.bu gün 59lar güzelce yerlmiş.59.500üm buna bile seviseviniyorum.kilom az olduğu için öğle ahım şahım beklemiyodum.buna da şükür.şimdi kalkayım.kv nerde olsa çalar kapıyı yatağımı toplamadım daha.bu gün kızı gile gidecek.ev benimmm salon benimmm kumanda benimmmm

Kizlar benim islerim var oglende telelfonumu alicam ozmn gireblrm gorusmk uzere
Mükemmel sin canım ben de listeye gireyim aksamlari sadece çorba icicem

Cok sagol kuzummm
Aynen kuzum gercekten cok faydasini görüyorum haftaya listedesin dimi takimimizin harika bi üyesi olucaksin

Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir dua et bol bol bizde edelim Allah yardımcınız olsun
İyi haberlerini bekliyorum

Tebrikler canım benim.inşallah by hafta daha iyi olacak.az kaldı listeye
Ayy listeye girmeye sabirsizlaniyorum. Ben daha önce neden yarışmaya katilmamisim benim aradığım motivasyon buymuş meğer
Haftaya diyete başlamam nin 3. Haftası olacak ve ben ilk kez bu kadar uzun soluklu ve hiç kaçamaksiz diyet yapiyorum. Maşallah bana
Haftaya takılmaktan korkuyorum yaa. Ama o zaman sporu artiicam gerekirse plates e yazılicam. Çok pis hırs yaptım

Supersin kuzum

MASALLAH kaptanimaa

Oo evin keyfini cikar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…