Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar bugünkü menüm

Sabah
5 yeşil zeytin
1 KK peynir
1 domates

Öğle
1 tabak mantarlı tavuk sote
3 kaşık pilav
Mercimek çorbası
1 muz

Aksam
1.5 fırında palamut
Salata
1 dilim ekmek

1 fincan Yeşilçay
1 litre su. Suyum çok az oldu
Sporda yapamadim bugün ama coook hareketli bi gündü

Dua edin nlr kuzum

Rabbim sifa versin insallah canim. Neyi vardi annenin?

Senin sikintini da bilerek aciklad canim. Hormon tahlilinde istedigi analizleri gorunce sendeki sikintilarla beraber yorum yapmasi zor olmadi. Benim alanim da biyokimya. Bol spor ve basit sekerden uzak bir menu ile ustesinden gelirsin hic uzulme guzellik.

çok iyi menün, bakalım yarın tartı yüzüne ne kadar gülecek, iyi geceler balımmm :)

Ablam canim benim cok tesekkur ederim
INSALLAH ben bu hafta cok spor yaptim ablacim ya muzigimi actim dans ettim 1 saat sevdigim muzikle onu menuye yazdiktan sonra yptgm icn eklemeyi unutmusum
bende cok merak ediyorum

Kuzum ne dmeek cikablrm sen takimin bitanesisin kuzum sen suan annenle ilgilen önemli olan melegin iyilessin anneler meleklerimiz bizim

biz hep yanindayiz tatlim

Kimsecikler yok hepiniz melekler gibi uyuyorsunuz takimdaslarim sizleri özledim giremedim telefonsuzluk simdi pcden girdim yarin icin cok heyecanlyim bende yatym sabah kalkar bldrimimi yaparım canlar iigeceler INSALLAH guzel bi derece yakalariz takimimiz olarak opuyorum

iyi geceler kızlar söz verdiğim gibi geldim. bildirimimi simdi yapacağım cunku sabah gırme sansım yok evden alel acele cıkıyorum ınt paketımde bıttı.
neyse guzel guzel haberım bar
gecen hafta 82.7 ıdım
bu hafta 80.3
yavas yavas gıdıyo kılo derken bır anda dustu. benı hatırlayın kacamak yapmayın takılıp kalan kılo bı anda gıdıyomus
=) opuyorum sızı . yarın yokum aynur ya da perı msjjımı gormezse haberdar edın lutfen . 7 . takımın melekklerıne basarılar=)
_AYNURA_

Supersin canimmm

Sağol canm inşallah,işitme kaybi var iki kulagindada ama ikisi ayni anda olamayacağından daha kotu olani ameliyat edecekler sonuclarindada kist fln yaziyorda hiçbirşey anlamıyorum doktor da hastadan başka kimseyi almiyor yanina soramiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…