Ben yağmur kuzu 21 yasindayim 97 kusurle gldim 94 u gördüm yavaşta olsa ilerliyoruz bakalim senin hedefin ne sende bahset kendinden
Dua edin nlr kuzum
Sağol Küzum İNŞALLAHHHH
çok iyi menün, bakalım yarın tartı yüzüne ne kadar gülecek, iyi geceler balımmm :)
Super olmuş Menün .yarına çok iyi sonuçlar alırsın inşallah
Evet abla ekmekle şuan çok fena açım başim catliyor agri kesici alip uyuyacagim BN rahatsizlaninca yarn BN tek gider günü alirim dedi ama tek gitmesini de istemiyorum eğer gidersen sabah olunca bildiririm kilomu size zararim olursa cikarabilirsin abla hakkiniza girmeyim ben yine buradan yazar devam ederimnsizle
iyi geceler kızlar söz verdiğim gibi geldim. bildirimimi simdi yapacağım cunku sabah gırme sansım yok evden alel acele cıkıyorum ınt paketımde bıttı.
neyse guzel guzel haberım bar
gecen hafta 82.7 ıdım
bu hafta 80.3
yavas yavas gıdıyo kılo derken bır anda dustu. benı hatırlayın kacamak yapmayın takılıp kalan kılo bı anda gıdıyomus
=) opuyorum sızı . yarın yokum aynur ya da perı msjjımı gormezse haberdar edın lutfen . 7 . takımın melekklerıne basarılar=)
_AYNURA_
GünaydınGünaydınlar
Geçen hafta:71.2
Bu hafta:70.8
Fark:0.4
Yüzde: 0.56
Haftaya hedefim:70
Bu hafta her açıdan kötü geçti inşallah haftaya daha iyi olacak
Amin kuzu kulagindan işitme kaybi varAllah YARDIMCINIZ olsun canım.ne ameliyatı olucak annen
Sağol canm inşallah,işitme kaybi var iki kulagindada ama ikisi ayni anda olamayacağından daha kotu olani ameliyat edecekler sonuclarindada kist fln yaziyorda hiçbirşey anlamıyorum doktor da hastadan başka kimseyi almiyor yanina soramiyorumdaRabbim sifa versin insallah canim. Neyi vardi annenin?
Senin sikintini da bilerek aciklad canim. Hormon tahlilinde istedigi analizleri gorunce sendeki sikintilarla beraber yorum yapmasi zor olmadi. Benim alanim da biyokimya. Bol spor ve basit sekerden uzak bir menu ile ustesinden gelirsin hic uzulme guzellik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?