Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta 70

Bu hafta 68.600

Fark 1400

Oran 2

Hedef 68 İNŞALLAH

Cok şükür 6li rakamlara geldim yaa cok mutluyum takımdaslarim sizin yardimlarinizla cok tesekurler dansa devam ve aksamlari genelde corba içiyorum aksam hafif yedigin taktirde hersey süper oluyor yola devam

Amin kuzu kulagindan işitme kaybi var
Canımmm Allah annene acil şifalar versin.dünkü mesajına da çok üzüldüm.ne çıkarması bitanem.delimisin sen?biz öyle arkadaşmıyız?iyi günde yanında alkışlar,kötü günde önünde pataklar ?asla.sen diyetini yapıp paylaşlmlnl yaptığın ve kendin istediyin sürece bu takımdasın.inşallah annen iyileşir sen de düzene girersin.

Super hayatım sonunda 6lı hatta 68li rakamları gördün.tebrik ederim

Sağol ablam vallahi aglayacagm çok sagolun inşallah iyileşir

Kız ne yapmışın böyle?e biz sana söylüyoduk ya iyi olacak didiye.bitanesin.ara ara gel bildirim falan yap. ..kendine iyi bak

AMİN sendende ALLAH razı olsun bitanem aklım sende haberdaredersin amaliyat durumunu bizlerede cok gecmis olsun tekrardan
Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka

Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka

Tamam bitanemm benim sen uzme tatli canini hersey cok guzel olcak dualarimizla İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…