Kuzum ne dmeek cikablrm sen takimin bitanesisin kuzum sen suan annenle ilgilen önemli olan melegin iyilessin anneler meleklerimiz bizim
biz hep yanindayiz tatlim
sağol birtanem Allah razi olsun hepinizdenDuarimiz biricik annenle bitanem
Canımmm Allah annene acil şifalar versin.dünkü mesajına da çok üzüldüm.ne çıkarması bitanem.delimisin sen?biz öyle arkadaşmıyız?iyi günde yanında alkışlar,kötü günde önünde pataklar ?asla.sen diyetini yapıp paylaşlmlnl yaptığın ve kendin istediyin sürece bu takımdasın.inşallah annen iyileşir sen de düzene girersin.Amin kuzu kulagindan işitme kaybi var
Super hayatım sonunda 6lı hatta 68li rakamları gördün.tebrik ederimGecen hafta 70
Bu hafta 68.600
Fark 1400
Oran 2
Hedef 68 İNŞALLAH
Cok şükür 6li rakamlara geldim yaa cok mutluyumtakımdaslarim sizin yardimlarinizla cok tesekurler dansa devam ve aksamlari genelde corba içiyorum aksam hafif yedigin taktirde hersey süper oluyor yola devam
sağol birtanem Allah razi olsun hepinizden
Sağol ablam vallahi aglayacagm çok sagolun inşallah iyileşirCanımmm Allah annene acil şifalar versin.dünkü mesajına da çok üzüldüm.ne çıkarması bitanem.delimisin sen?biz öyle arkadaşmıyız?iyi günde yanında alkışlar,kötü günde önünde pataklar ?asla.sen diyetini yapıp paylaşlmlnl yaptığın ve kendin istediyin sürece bu takımdasın.inşallah annen iyileşir sen de düzene girersin.
Super hayatım sonunda 6lı hatta 68li rakamları gördün.tebrik ederim
Kız ne yapmışın böyle?e biz sana söylüyoduk ya iyi olacak didiye.bitanesin.ara ara gel bildirim falan yap. ..kendine iyi bakiyi geceler kızlar söz verdiğim gibi geldim. bildirimimi simdi yapacağım cunku sabah gırme sansım yok evden alel acele cıkıyorum ınt paketımde bıttı.
neyse guzel guzel haberım bar
gecen hafta 82.7 ıdım
bu hafta 80.3
yavas yavas gıdıyo kılo derken bır anda dustu. benı hatırlayın kacamak yapmayın takılıp kalan kılo bı anda gıdıyomus
=) opuyorum sızı . yarın yokum aynur ya da perı msjjımı gormezse haberdar edın lutfen . 7 . takımın melekklerıne basarılar=)
_AYNURA_
Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlakaAMİN sendende ALLAH razı olsun bitanem aklım sende haberdaredersin amaliyat durumunu bizlerede cok gecmis olsun tekrardan
Kızlar ben de hemen tartılıp pirinç lapasının sonucu paylaşayım.çok heycanlıyım
Bildirimini neden yapmıyorsun kuzu?Sağol ablam vallahi aglayacagm çok sagolun inşallah iyileşir
Tamam kuzum bgn belli olacak inşallah dün o yorulmasn diye BN kosturdum ya aksam rahatsizlandim meleğim bnm bni götürmedi bgn yorulurum diye evde telefon basinda bekliyorum hbr veririm mutlaka
Günaydın kızlar
Geçen haftaki kilo 74.4
Bu haftaki kilo 73.4 Eki Görüntüle 1433746
Fark 1 kılo
Ben bu hafta da listede değilmişim.
Inşallah haftaya da böyle kilo verebilirim
AKl klmadiki hemen tartilayim ablamBildirimini neden yapmıyorsun kuzu?
İNŞALLAH KuzumTamam bitanemm benim sen uzme tatli canini hersey cok guzel olcak dualarimizla İNŞALLAH
Tebrikler canım benim.inşallah by hafta daha iyi olacak.az kaldı listeyeGünaydın kızlar
Geçen haftaki kilo 74.4
Bu haftaki kilo 73.4 Eki Görüntüle 1433746
Fark 1 kılo
Ben bu hafta da listede değilmişim.
Inşallah haftaya da böyle kilo verebilirim
Ha gayret perim inşallah gelecek hafta 6lıları göreceksin.bu hafta böğle oldu,ggelecek haftaya inşallahGeçen hafta:71.2
Bu hafta:70.8
Fark:0.4
Yüzde: 0.56
Haftaya hedefim:70
Bu hafta her açıdan kötü geçti inşallah haftaya daha iyi olacak
Tebrik ederim yağmurum az da olsa vermişsin.inşallah daha iyi olacak.Gecen hafta:94.8
Bu hafta:94.4
Fark: 400gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?