Canımı sıktı kocam.tartıştık.bosanalim dedimSana ne oldu zeynuşum?
Hay daaa.anlaşamıyomusun?ben de onu diycem galibaCanımı sıktı kocam.tartıştık.bosanalim dedim
Canımı sıktı kocam.tartıştık.bosanalim dedim
Günaydın bu takim cok aktif bende yeni diyet günlüğü actim bu pazartesi basladim diyete sizlerin arasinda olmak isterim tabi mümkünseSarayca adasimda burda
şimdiden ilginiz icin tesekur ederim
Ay delimisin canım ya ciddi bir şey yoksa ne boşanması?ağğzında küçük bi yalan diyosun bunun için olur mu hihiç.ayrıca bak seni çok seven bi Kocan var.o kiçik sorunda hall olurZaten burası sikiyo bi de sorunlara katlanamiyorum.pesimi bırakmaz ki benim manyak bana takıntılı.bosanamam da yani.bosansam da hayatta benim peşini bırakmaz.ufak bi yalanını yakaladim.oda hatırlamadığını söylüyor.hoş anlatsam gulersiniz belki ama bilmiyorum çok kizginim.aniden sinirleniyorum ben boyle işte.
Olmuşsunuz deyil Olmuşuzkızlar 3. olmuşunuz tebriklerrrrr
canım hoşgeldin, kesinlikle çok iyi bir karar vermişsin, inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)
Çok sevdiğini hep söylüyor doğru diyorsun.galiba benim sevgim azaldı.herşey sinirimi bozuyoAy delimisin canım ya ciddi bir şey yoksa ne boşanması?ağğzında küçük bi yalan diyosun bunun için olur mu hihiç.ayrıca bak seni çok seven bi Kocan var.o kiçik sorunda hall olur
Zaten burası sikiyo bi de sorunlara katlanamiyorum.pesimi bırakmaz ki benim manyak bana takıntılı.bosanamam da yani.bosansam da hayatta benim peşini bırakmaz.ufak bi yalanını yakaladim.oda hatırlamadığını söylüyor.hoş anlatsam gulersiniz belki ama bilmiyorum çok kizginim.aniden sinirleniyorum ben boyle işte.
İyi bir eşse Sevgin azalmaz ya zeynebim.sadece canın sıkılmış seninÇok sevdiğini hep söylüyor doğru diyorsun.galiba benim sevgim azaldı.herşey sinirimi bozuyo
Çok sevdiğini hep söylüyor doğru diyorsun.galiba benim sevgim azaldı.herşey sinirimi bozuyo
Evet evet kesinlikle.aailesinin yanı olmaz.ne kadae uzak o kadar iyitayin isteseniz sanki kafan daha rahatlıcak gibi di mi? ama ailesinin yanı olmasın daha çok canın sıkılcak gibi sanki
Sürekli dile getiriyorum tehdit ediyorum giderim.diye .başkası olsa beni çoktan bırakırdı.öyle tahrik ettimkimki gidip davayı açmazdan adam değilsin neler neler.oysa cevap olarak.seni çok seviyorum özür dilerim dedi.zeynom ufak bir yalan diyosun sinirlenmişsindir ama boşanma kelimesinin geçmesi hoş değil evliliklerde ya. rabbim kalbine de hanede huzur versin
Elif ,anne babası burda ayni şehirde yaşıyoruz ama çok nadir gorusuyoruz.gideceğim yerde halaları var.sorunumuz sanal bisey ya öyle bisey değildi.tayin isteseniz sanki kafan daha rahatlıcak gibi di mi? ama ailesinin yanı olmasın daha çok canın sıkılcak gibi sanki
Çok sıkkın hemde.hayattan baktım burda.belki de insandır.kimsem yok gidecek biri bi yer yok.kafayı yicemİyi bir eşse Sevgin azalmaz ya zeynebim.sadece canın sıkılmış senin
Benim anladığım sen zaten pişman olmuşsun,ggelince karşılıklı olarak gönlünüzü alırsınız biter gider.ben kocamı 8yıldır tanıyorum 3yıl olacak martın 9da evliliyimizin ikimizin hiç öğle sorunları olmadı.ancak ve ancak kv yüzünden.ben de katlanamlyorum artık hayatımı düzene sokması gerekSürekli dile getiriyorum tehdit ediyorum giderim.diye .başkası olsa beni çoktan bırakırdı.öyle tahrik ettimkimki gidip davayı açmazdan adam değilsin neler neler.oysa cevap olarak.seni çok seviyorum özür dilerim dedi.Of ya
Sürekli dile getiriyorum tehdit ediyorum giderim.diye .başkası olsa beni çoktan bırakırdı.öyle tahrik ettimkimki gidip davayı açmazdan adam değilsin neler neler.oysa cevap olarak.seni çok seviyorum özür dilerim dedi.Of ya
Siz sanal alemle anlaşamıyorsunuz galibaElif ,anne babası burda ayni şehirde yaşıyoruz ama çok nadir gorusuyoruz.gideceğim yerde halaları var.sorunumuz sanal bisey ya öyle bisey değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?