Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tünaydın kızlar, zeynep, neler oluyor öyle boşanalım falan, hiç yakıştıramadım sana, her ailede olur tartışma

Zaten burası sikiyo bi de sorunlara katlanamiyorum.pesimi bırakmaz ki benim manyak bana takıntılı.bosanamam da yani.bosansam da hayatta benim peşini bırakmaz.ufak bi yalanını yakaladim.oda hatırlamadığını söylüyor.hoş anlatsam gulersiniz belki ama bilmiyorum çok kizginim.aniden sinirleniyorum ben boyle işte.

kızlar 3. olmuşunuz tebriklerrrrr

Günaydın bu takim cok aktif bende yeni diyet günlüğü actim bu pazartesi basladim diyete sizlerin arasinda olmak isterim tabi mümkünse Sarayca adasimda burda
şimdiden ilginiz icin tesekur ederim

canım hoşgeldin, kesinlikle çok iyi bir karar vermişsin, inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)

Ay delimisin canım ya ciddi bir şey yoksa ne boşanması?ağğzında küçük bi yalan diyosun bunun için olur mu hihiç.ayrıca bak seni çok seven bi Kocan var.o kiçik sorunda hall olur

Ay delimisin canım ya ciddi bir şey yoksa ne boşanması?ağğzında küçük bi yalan diyosun bunun için olur mu hihiç.ayrıca bak seni çok seven bi Kocan var.o kiçik sorunda hall olur
Çok sevdiğini hep söylüyor doğru diyorsun.galiba benim sevgim azaldı.herşey sinirimi bozuyo

zeynom ufak bir yalan diyosun sinirlenmişsindir ama boşanma kelimesinin geçmesi hoş değil evliliklerde ya. rabbim kalbine de hanede huzur versin

zeynom ufak bir yalan diyosun sinirlenmişsindir ama boşanma kelimesinin geçmesi hoş değil evliliklerde ya. rabbim kalbine de hanede huzur versin
Sürekli dile getiriyorum tehdit ediyorum giderim.diye .başkası olsa beni çoktan bırakırdı.öyle tahrik ettimkimki gidip davayı açmazdan adam değilsin neler neler.oysa cevap olarak.seni çok seviyorum özür dilerim dedi. Of ya

Benim anladığım sen zaten pişman olmuşsun,ggelince karşılıklı olarak gönlünüzü alırsınız biter gider.ben kocamı 8yıldır tanıyorum 3yıl olacak martın 9da evliliyimizin ikimizin hiç öğle sorunları olmadı.ancak ve ancak kv yüzünden.ben de katlanamlyorum artık hayatımı düzene sokması gerek

hatasının farkında ki bu kadar lafa özür dileyerek cevap verdi ama boşanmak kelimesi her tartışmada ortaya koyulursa evlilikte eksilen bişeyler olur bence sevgi gibi saygı gibi. yaptığı hata ne bilmiyorum ama affedebileceğin bişeyse dillendirme boşanma lafını sinirlen bağır çağır acısını çıkart eyvellah, yok affetmem geri dönüşüm olmaz diyosan dicek bişey yok ama ufak bir hataydı diyosun sende

int.ten birine mi yazmış, değişik sitelere falan mı girmiş, sanal dediğin için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…