Yaşıtız 26.eşin kaç yaşında aynurum?
Hadi ya allah yarfimcin olsun.esin ev ayırmak istemiyor muBenim ki kv,ddul bi görümce ve annesinden korkan koca.hele bitane de evli ama mutsuz görümce.
Canım biz zaten ayrıyıZ guuuuuuya.ama sabah 10 akşam 11bizde kv.görümce de işten gelir bize,yyer içer döker yıkanır giderHadi ya allah yarfimcin olsun.esin ev ayırmak istemiyor mu
Canım biz zaten ayrıyıZ guuuuuuya.ama sabah 10 akşam 11bizde kv.görümce de işten gelir bize,yyer içer döker yıkanır gider
Yaşıtız 26.
Bigün o cinnet gelecek bana.onları kovamam ama çocuğumu alır giderim.onlarda yesin 1 1 lerinibir cinnet lazım sana 'ehh yeter be sizinle mi uğraşçam' deyip göndercen evine herkesiama eşinin arkanda olması lazım
Bigün o cinnet gelecek bana.onları kovamam ama çocuğumu alır giderim.onlarda yesin 1 1 lerini
Aaaa çok şaşırdım sürekli kayinvaliden evde olunca sizde yaşıyoruz sandım.allahtan benim kiler öyle değil.2,5 yildir evliyim 3-4 defa gelmiştir KVCanım biz zaten ayrıyıZ guuuuuuya.ama sabah 10 akşam 11bizde kv.görümce de işten gelir bize,yyer içer döker yıkanır gider
Ben zaten ona söylüyorum sen hangi akla hizmet bu yaşantıya okey dedin. E ben de çocukmuşum elifim.ben bilerek razı oldum bu duruma.e insan yaşamadan bilemez ki.nerden bileydim?ama kocam biliyordu o annesini de ablasını da biliyordu.23 yaiında evlendiniz yani. küçük evlenmiş eşin bir erkek için yani. belki yaşı ilerledikçe değişir o da
Gorumcenin banyo yapıp gitmesi de çok enterasan insanlar olduğunu gosteriyoCanım biz zaten ayrıyıZ guuuuuuya.ama sabah 10 akşam 11bizde kv.görümce de işten gelir bize,yyer içer döker yıkanır gider
Sen söyledin ya elifim.kocamın arkamda olması gerek.mümkün deyil öyle bi şeysen ne gitçeksin onlar gitsinherkes düzenini evini bilsin
Evet aynen öğle.banyoyu bile bizde kulllanıyorlar.neden mi?çünki bizimki yeni tadiratdan çıkmıştı.evlenirken tüm evi tamir ettirmişlerdiGorumcenin banyo yapıp gitmesi de çok enterasan insanlar olduğunu gosteriyo
Sen söyledin ya elifim.kocamın arkamda olması gerek.mümkün deyil öyle bi şey
Ablasını deyil.annesini.annemle babam daha erken evlenmişler 2 yıl kadar berbaer yaşamışlar, çok eziyet etmiş babaannem ama babam ezdirmemiş neyseki ayırmış evlerini taşınmışlar hemen ben doğunca. eşin annesini ablasını üzmemek kırmamak için senin ezilmene göz yumuyor
Montiye başladın mı canım?Rapor
Sabah
Peynir
Zeytin
İki dilim ekmek
Bir dlim salam
Öğlen
Uç kask domatesli bulgur pilavi
İki yeşil biber
Aksam
Havuç salatasi
Yeşil elma
Su bir lt
Spor
Leslie
Yürüyüş
50 mekik
40 ip atlama
Basladim sayilir abla ogrene ogrene burada sora sora yapacgmMontiye başladın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?