Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben biraz huysuzum.çok aniden sinirleniyorum basit şeylerden dolayı tartisiyorum esimle.ve çok gururluyum pek özür dilemiyorum.ailesi bizim iliskimizde hic yer almadı.

Yok kız öyle birşey değil.birine filan yazmamış çok Şükür .anlatayım.bekarliginda kullandığı bi hesap vardı evlenince kullanmadı iki yıl.sonra bana sordu ve açtı ben kizdim kapatmasını istedim.sonra biraz zoraki kapattı.bugün bakarken faceye (ortak hesabımizi kullanıyoruz bi zamandır ) o eski hesabinin engelli olduğunu gördüm.arkadan ne is ceviriyosun diye kizdim.o da hatırlamadığını söylüyor.hesapta kapalı kontrol ettim.ama engellemişte

Allahım ya rabbbim kız delimisin?güveniyorsan onun için boşanılır mı?aalemsin

kız vallahi alemsin. öfke kontrolü problemin var galiba çabuk sinirleniyorum diyorsun

gerçi bdv'yi okudukça erkeklere güvenmek de zorlaştı ama yine de dava açmazsan adam değilsi'e vardırmasaydın keşke olayı

O lafı niye dedim biliyon mu bana dediği konuşma arasında." beni tehdit etme yoksa babanın evine gidersin bundan cekindigimi sanma " dedi bende kayış koptu.kaybetmekten korkmuyorsan bosarsin dedim.gitmezsen adam değilsin yoksa ben giderim dedim.özür diledi o da.çok abartiyorum biliyorum.nasıl kontrol edicem de bilmiyorum

ikiniz de ağır konuşmuşsunuz, pişman olmuşsunuz. eşin özür dilemiş madem sende aynısını yap. üzmeyin birbirinizi

ikiniz de ağır konuşmuşsunuz, pişman olmuşsunuz. eşin özür dilemiş madem sende aynısını yap. üzmeyin birbirinizi
Tabi o bana o lafları söylemeden önce ben baya bisey söylemiştim mesaj atiyo simdi seni seviyorum.ben yanlış yapmam sana.beş vakit namaz biliyorum evde devamli aa bakıyorumdisari bile cikmiyorum diye i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…