Ben biraz huysuzum.çok aniden sinirleniyorum basit şeylerden dolayı tartisiyorum esimle.ve çok gururluyum pek özür dilemiyorum.ailesi bizim iliskimizde hic yer almadı.Benim anladığım sen zaten pişman olmuşsun,ggelince karşılıklı olarak gönlünüzü alırsınız biter gider.ben kocamı 8yıldır tanıyorum 3yıl olacak martın 9da evliliyimizin ikimizin hiç öğle sorunları olmadı.ancak ve ancak kv yüzünden.ben de katlanamlyorum artık hayatımı düzene sokması gerek
Simdi okudum geçmişi benim soru yersiz olmuş k.bkmayin
Monticiler bilir.eliiifMontide Dometesli bulgur pilavi yasak mi
Yok kız öyle birşey değil.birine filan yazmamış çok Şükür .anlatayım.bekarliginda kullandığı bi hesap vardı evlenince kullanmadı iki yıl.sonra bana sordu ve açtı ben kizdim kapatmasını istedim.sonra biraz zoraki kapattı.bugün bakarken faceye (ortak hesabımizi kullanıyoruz bi zamandır ) o eski hesabinin engelli olduğunu gördüm.arkadan ne is ceviriyosun diye kizdim.o da hatırlamadığını söylüyor.hesapta kapalı kontrol ettim.ama engellemiştehatasının farkında ki bu kadar lafa özür dileyerek cevap verdi ama boşanmak kelimesi her tartışmada ortaya koyulursa evlilikte eksilen bişeyler olur bence sevgi gibi saygı gibi. yaptığı hata ne bilmiyorum ama affedebileceğin bişeyse dillendirme boşanma lafını sinirlen bağır çağır acısını çıkart eyvellah, yok affetmem geri dönüşüm olmaz diyosan dicek bişey yok ama ufak bir hataydı diyosun sende
int.ten birine mi yazmış, değişik sitelere falan mı girmiş, sanal dediğin için sordum
Allahım ya rabbbim kız delimisin?güveniyorsan onun için boşanılır mı?aalemsinYok kız öyle birşey değil.birine filan yazmamış çok Şükür .anlatayım.bekarliginda kullandığı bi hesap vardı evlenince kullanmadı iki yıl.sonra bana sordu ve açtı ben kizdim kapatmasını istedim.sonra biraz zoraki kapattı.bugün bakarken faceye (ortak hesabımizi kullanıyoruz bi zamandır ) o eski hesabinin engelli olduğunu gördüm.arkadan ne is ceviriyosun diye kizdim.o da hatırlamadığını söylüyor.hesapta kapalı kontrol ettim.ama engellemişte
Yoğurt yok evde yeşil biberle uç kask yicm çok teşekkürler kuzum
akşama bırakma öğle ye bulguru bence yanına ayran/yoğurt mutlaka
Yok kız öyle birşey değil.birine filan yazmamış çok Şükür .anlatayım.bekarliginda kullandığı bi hesap vardı evlenince kullanmadı iki yıl.sonra bana sordu ve açtı ben kizdim kapatmasını istedim.sonra biraz zoraki kapattı.bugün bakarken faceye (ortak hesabımizi kullanıyoruz bi zamandır ) o eski hesabinin engelli olduğunu gördüm.arkadan ne is ceviriyosun diye kizdim.o da hatırlamadığını söylüyor.hesapta kapalı kontrol ettim.ama engellemişte
Güveniyorum.güvenini sarsacak bisey olmadı şimdiye kadar.Allahım ya rabbbim kız delimisin?güveniyorsan onun için boşanılır mı?aalemsin
O lafı niye dedim biliyon mu bana dediği konuşma arasında." beni tehdit etme yoksa babanın evine gidersin bundan cekindigimi sanma " dedi bende kayış koptu.kaybetmekten korkmuyorsan bosarsin dedim.gitmezsen adam değilsin yoksa ben giderim dedim.özür diledi o da.çok abartiyorum biliyorum.nasıl kontrol edicem de bilmiyorumkız vallahi alemsin. öfke kontrolü problemin var galiba çabuk sinirleniyorum diyorsun
gerçi bdv'yi okudukça erkeklere güvenmek de zorlaştı ama yine de dava açmazsan adam değilsi'e vardırmasaydın keşke olayı
Dimi ama?aeben abla bile benim sorunuma fikir bildiremiyor elif.zeynuşu da bi güzel pataklardı kesin
Senin ne sorunların var Aynura .Dimi ama?aeben abla bile benim sorunuma fikir bildiremiyor elif.zeynuşu da bi güzel pataklardı kesin
Dimi ama?aeben abla bile benim sorunuma fikir bildiremiyor elif.zeynuşu da bi güzel pataklardı kesin
O lafı niye dedim biliyon mu bana dediği konuşma arasında." beni tehdit etme yoksa babanın evine gidersin bundan cekindigimi sanma " dedi bende kayış koptu.kaybetmekten korkmuyorsan bosarsin dedim.gitmezsen adam değilsin yoksa ben giderim dedim.özür diledi o da.çok abartiyorum biliyorum.nasıl kontrol edicem de bilmiyorum
Tabi o bana o lafları söylemeden önce ben baya bisey söylemiştimikiniz de ağır konuşmuşsunuz, pişman olmuşsunuz. eşin özür dilemiş madem sende aynısını yap. üzmeyin birbirinizi
Benim ki kv,ddul bi görümce ve annesinden korkan koca.hele bitane de evli ama mutsuz görümce.Senin ne sorunların var Aynura .
Benim ki kv,ddul bi görümce ve annesinden korkan koca.hele bitane de evli ama mutsuz görümce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?