kızlar 3. olmuşunuz tebriklerrrrr
canım hoşgeldin, kesinlikle çok iyi bir karar vermişsin, inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)
iyiyim canım, çocuklar uyudu, kk ya takılayım biraz dedim :)
Yagmurcum vermeyi gerçekten istiyorsan gerçekten sabırla devam edersen öyle güzel gidicek ki.bak bende 84 kilo ile başladım az çok ayni kilolardaymisiz.simdi 76 kiloyum.ocakta basladim.vermey baslayinca çok mutlu olucaksin
Bugünde verebilirsin canimBugun gıremedım ne yazıkkı unıte sınavı vardı sımdı musaıt olabıldım ben yarından ıtıbaren menu verebılıyormuyum
Cok tesekkur ederımhosbuldum 7 takımda olmaktan bende gurur duyuyorum cok ıyı bı takım arkdası olmak ıcın elımden gelenı yapıcam
kalorı kontrolu yapıyorum hayatımdan makarna pılav abur cubur fastfood hayatımdan zararlı herseyı cıkardım genelde dusuk kalolırlıve saglıklı beslenıyorum sebz yemegı tuketıyorum haslanmıs olarak tavugumu etımı yıyıyorum fırında koftemı yıyıyorm corba ıcıyorum ve ayran yogurt bol bol tuketıyorum ekmegı kestım ekmek olarak tahıllı ekmegı tercıh edıyorum
cok teskkur ederım adasım senın bu takımda olmana cok sevındım INSALLAH hepımız hedefımıze ulasırız
hosbuldum canımHos geldin canim
canım ben izin almıştım ve izindeki kiloma hala dönemediğimden listede değilim, ama buraya uğruyorum sık sık, tekrar hoşgeldin,
Hosgeldin kuzum iyi olmana sevindim
Buket hayırlı olsun spora yazilmissin.bende çok istiyorum ama mümkün değil benim hayatımdazayifolacamm diyen çocuklu hanfendii bu hafta yuksek yüzdeyi alacaktin unuttum mu yoksa .ben hala kizimla uğraşıyorum ama zar zor sporu hallettim geldim.
Buket hayırlı olsun spora yazilmissin.bende çok istiyorum ama mümkün değil benim hayatımdazayifolacamm diyen çocuklu hanfendii bu hafta yuksek yüzdeyi alacaktin unuttum mu yoksa .ben hala kizimla uğraşıyorum ama zar zor sporu hallettim geldim.
paylaş paylaş merak ediyorum aslında hepinizi merak ediyorum :)Albüme koymayi bilmiyorum ama burdan paylasym
hay ağzından bal damlıyor canım ya, zeynep daha tanıyamadı beni, son gülen iyi gülermiş, kendisine hatırlatayımSagol zeynebimzayifolcam bence hedefine ulasicak ben ona güveniyorum
Suan bu haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?