- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Canım ben mi sadece böyle hissediyorum bilmiyorum ama bugün konuyu daha bilmeden bile sende birşeyler olduğunu hissetmiştim aslında. ben eminimki senin ailende sana aynı şekilde öğretmiş ve söylemiştir ki çok şükür ki sağlığın sıhhatin yerinde. sana ihtiyacı olan bir yavrun var. hatta belki de sadece onun için sen daha sağlam durmalısın, toparlanmalısın. o şuan konuları bilmese anlamasa da senin tedirginliğinden üzüntünden üzülüyordur.Katlanamıyorum ki ööle diyum.sürekli dua ediyorum sen kurtar Allahım diye.menün de çok iyi canım
Bazen bende de oluyor canım. günlük koşuşturma vs derken vakit olmuyor hiç yada akla gelmiyor.Bugün ve neredeyse her gün on bin adımı geçiyorum kızlar. Şu anda bunun haricinde ekstra spora baslamadim. Kendimiblisteye girmeye saklıyorum
listeye girince eliptik yapıcam söz. Bugün de iki litre suyu zar zor tamamliycam. Tek eksiği su. Hep aksam içiyorum ne yazık ki
Perim inan bana ben zaten inun için bu hayattan kurtulmaya çabalıyorum.çünki ona faydadan çok zararl olan babaaannesi ve hala sı var.öğle zarar ki tahmin edemeyeceyin kadar çok.ben kızımın onlarla büyümesini istemiyorum.onu kurtarmak istiyorum bu hayattan.Canım ben mi sadece böyle hissediyorum bilmiyorum ama bugün konuyu daha bilmeden bile sende birşeyler olduğunu hissetmiştim aslında. ben eminimki senin ailende sana aynı şekilde öğretmiş ve söylemiştir ki çok şükür ki sağlığın sıhhatin yerinde. sana ihtiyacı olan bir yavrun var. hatta belki de sadece onun için sen daha sağlam durmalısın, toparlanmalısın. o şuan konuları bilmese anlamasa da senin tedirginliğinden üzüntünden üzülüyordur.
Elbet gün gelecek devran dönecek hep böyle gidecek değil ya. Allah'ın adaleti er ya da geç mutlaka gerçekleşir, kimsenin yaptığı yanına kalmaz.
Yaâ aklıma gelmiyo değil hatta susuyorum ama sık sık tuvalete gitmek istemiyorum.Bazen bende de oluyor canım. günlük koşuşturma vs derken vakit olmuyor hiç yada akla gelmiyor.
Ayy bende de o sorun var.asla gidemem.olsun akşamları iç sende.2 2.5litre de yeterYaâ aklıma gelmiyo değil hatta susuyorum ama sık sık tuvalete gitmek istemiyorum.
Akşama kadar tutuyorum kendimi. Gerçi bugün is yoktu ama.hep dışardaydim. Başka yerde tuvalete gidemiyorum
O kadar kötü demekPerim inan bana ben zaten inun için bu hayattan kurtulmaya çabalıyorum.çünki ona faydadan çok zararl olan babaaannesi ve hala sı var.öğle zarar ki tahmin edemeyeceyin kadar çok.ben kızımın onlarla büyümesini istemiyorum.onu kurtarmak istiyorum bu hayattan.
Akşam eve gelir gelmez alıyorum elime şişemi. Bol bol su içiyorum ama anca 2 litre.Ayy bende de o sorun var.asla gidemem.olsun akşamları iç sende.2 2.5litre de yeter
Artik kaçış yok sanabir kaç gündür rahatsızım diye gelip merhaba diyip gittim doğru diyorsun aslındacuma günü de raporum bitti işe gidince bu sefer kaç günlük yapmam gerekenler birikince yoğundum. bugünde kaç günün yorgunluğuyla bool boool uyumuşum sonra spor falan deyince bu saat oldu :)
Sağol canım bende öyle düşünüyorumNo name canım senin yerine olsam giderdim Kocaeli'ne şehir sosyal hayat daha çok. Yine sen bilirsin
O halde sözün bittiği yerdeyim. Dilerim en kısa sürede bir çözüm olur.Perim inan bana ben zaten inun için bu hayattan kurtulmaya çabalıyorum.çünki ona faydadan çok zararl olan babaaannesi ve hala sı var.öğle zarar ki tahmin edemeyeceyin kadar çok.ben kızımın onlarla büyümesini istemiyorum.onu kurtarmak istiyorum bu hayattan.
Artik kaçış yok sana
Ben seni zeynebe devr ettim perim.kork ondanO halde sözün bittiği yerdeyim. Dilerim en kısa sürede bir çözüm olur.
bu çok güzeel
Ooooo yandım o zamaanBen seni zeynebe devr ettim perim.kork ondan
Senin eşin nerede?bbi rapor vermiş kayb olmuş yaOoooo yandım o zamaan
benim eşim gececi genelde gelirSenin eşin nerede?bbi rapor vermiş kayb olmuş ya
Eee herkes bu kadar korktuğuna göre var sende birşeeeyy :))Herkes benden korkuyo öcü müyüm neyimkızlarda hastanede benden çok korkuyolar.bi de kocacik
Benimki uyudu çoktan...ben o uyanıkken aradan çıkarıyorumYa şu cadalozumu erken uyutubilsem keşke ya uyusa da sporunu yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?