Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Katlanamıyorum ki ööle diyum.sürekli dua ediyorum sen kurtar Allahım diye.menün de çok iyi canım
Canım ben mi sadece böyle hissediyorum bilmiyorum ama bugün konuyu daha bilmeden bile sende birşeyler olduğunu hissetmiştim aslında. ben eminimki senin ailende sana aynı şekilde öğretmiş ve söylemiştir ki çok şükür ki sağlığın sıhhatin yerinde. sana ihtiyacı olan bir yavrun var. hatta belki de sadece onun için sen daha sağlam durmalısın, toparlanmalısın. o şuan konuları bilmese anlamasa da senin tedirginliğinden üzüntünden üzülüyordur.
Elbet gün gelecek devran dönecek hep böyle gidecek değil ya. Allah'ın adaleti er ya da geç mutlaka gerçekleşir, kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Bazen bende de oluyor canım. günlük koşuşturma vs derken vakit olmuyor hiç yada akla gelmiyor.

Perim inan bana ben zaten inun için bu hayattan kurtulmaya çabalıyorum.çünki ona faydadan çok zararl olan babaaannesi ve hala sı var.öğle zarar ki tahmin edemeyeceyin kadar çok.ben kızımın onlarla büyümesini istemiyorum.onu kurtarmak istiyorum bu hayattan.

Yaâ aklıma gelmiyo değil hatta susuyorum ama sık sık tuvalete gitmek istemiyorum.
Akşama kadar tutuyorum kendimi. Gerçi bugün is yoktu ama.hep dışardaydim. Başka yerde tuvalete gidemiyorum
Ayy bende de o sorun var.asla gidemem.olsun akşamları iç sende.2 2.5litre de yeter

O kadar kötü demek
Isin çok zor canim. Umarım esin destek olur...

Artik kaçış yok sana

O halde sözün bittiği yerdeyim. Dilerim en kısa sürede bir çözüm olur.
Artik kaçış yok sana
bu çok güzeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…