Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aglayacagima guluyorum Şuan çok tatlısın. Sen benim yanimda ol bak gör dört günde bile kilo gider .hoş yarin kendime çeki düzen vercem

Evet benziyor montignaca. Ama ben bazı sabahlar ekmek yiyorum tam tahıl ekmeği. Hem de bazen 4 dilim yiyorum. Yalnız yanında protein tuketmiyorum. Böyle bi fark var.
Evet iste bende benzediğini söylemek istemiştim zaten farkı olmasa farklı diyetler olmazdı dimi afiyet olsun canım bu arada çok güzel kilo veriyosun

Valla piknik deyince özlediğimi farkettim :) Şükür ki havalar düzeldi artık tam zamaaanıııı

Menün güzel çekirdek dışındaki zaten farkındasın. Birde su, spor durumu nasıl :)
Bu menüden anladığım çayı çok seviyorsun :)))) Bende erzincanlıyım deli gibi çay içerler ama bende tık yok maalesef :)))
tuzlu krakerde pek olmamış sanki :)
Yarım yağsız yufka derkeen :) Bu bildiğimiz yufka mı :)
Amaan yarabbim tatlı var oooo sen beni takip edecektin birde böyle takip mi olur

bu arada benim esim yok gal

evet kullaniyorum 4 hafatada bir test yaptiriyorum cunku tam olarak duzene girmiyor her defasinda ilaci artiriyorlar yada azaltiyolar
Canıım seninde eşin olacak merak etme

Evet iste bende benzediğini söylemek istemiştim zaten farkı olmasa farklı diyetler olmazdı dimi afiyet olsun canım bu arada çok güzel kilo veriyosun
Teşekkür ederim canım. Ilk haftalar güzel gitti bakalım bu hafta nasıl olucak .

Sen karatay mu yapıyorsun canim

Menumu begenmissin tesekurler periii

Su iki litreye ulaşmaya çalışıyorum spor olarak günlük on bin adim bugün 15 bin oldu. ip de atladık dağ taş gezdik traking yaptık bu arada biz yaz kış demeden her Pazar mumkunse piknikteyiz. Dağ bisikleti alicaz eşimle dağda sürmek için

Benimde menüm :)

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık

Öğlen:
1 kase yoğurtlu nesfit
1 bardak şeftali suyu (ilaç için)

Akşam:
Izgara et
salata
yoğurt

2 lt su içtim. Spor maalesef yok. Halen kendimi hastalıktan kurtulmuş gibi hissetmiyorum. Ağzımın tadı hiç yok. Su içerken bile tadı berbat geliyor.

Peki bitanemm spordan zarar gelmez

sabirsizlikla bekliyorum

Tebrikler canım gayet güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…