Aglayacagima guluyorum Şuan çok tatlısın.yarassıııın Güllüüüm yarasııııınnn lööp lööp et olsuun :)))
seni var ya dövmek istiyorumm ben çok istiyodum bu cuma eşimle hava atmayı ... ama sen toz duman etmişsin ortalığı yav
Evet iste bende benzediğini söylemek istemiştim zaten farkı olmasa farklı diyetler olmazdı dimiEvet benziyor montignaca. Ama ben bazı sabahlar ekmek yiyorum tam tahıl ekmeği. Hem de bazen 4 dilim yiyorum. Yalnız yanında protein tuketmiyorum. Böyle bi fark var.
Valla piknik deyince özlediğimi farkettim :) Şükür ki havalar düzeldi artık tam zamaaanııııIyi akşamlar kızlar
Bugün tümünü piknikteydik ama dikkatli beslendim ve laf aramızda kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum çok güzel.
Bugün sabah
Peynir
2 tane zeytin
Sucuklu yumurta
Akşam
Tavuk
3 adet köfte
Kaşarlı mantar
Yemekten sonra da biraz çekirdek yedim.
Bugün biraz abarttım. Ama ekmek yemedim
Bu menüden anladığım çayı çok seviyorsun :)))) Bende erzincanlıyım deli gibi çay içerler ama bende tık yok maalesef :)))sabah : 10 gibi . Omlet salatalık domates peynir 2 zeytin . bol çay
öğlen 2 gibi çay ve 5-6 tane tuzlu kraker
akşam yarım porsiyon köfte . (dışarda yedim ..
su 2 lt
spor yine alışveriişteydim ve çok yürüdüm
Yarım yağsız yufka derkeen :) Bu bildiğimiz yufka mı :)slm kızlar
bugünkü menüm
sabah 1 dl ekmek, yarım yağsız yufka, peynir, zeytin, domates, salatalık, çay, 1 dl tahin helva
sonrası 3 saatlik hayvanat bahçesi gezintisi
öğle nescafe, 2 tahinli kurabiye ( çok acımıştık çocukları yatırınca yemeğe kadar atıştırdık)
eşyaların yerini değiştirdik temizlik yaptık
akşam (16:00) hamsi, marul salata, soda
Amaan yarabbim tatlı varMenüm çok kotu bugün ,kayinvalidemin ölürcesine,kavga edercesine yalvarip illa ye dediği tatlıları yüzünden
Sabah
İki haşlanmış koy yumurtası,
3 ceviz,3 kayısı
Şekersiz cay
Aksam
Haşlanmış tavuk (çok az )
İki kaşık çorba
Tursu
Yarim dilim ekmek ( AC kaldığım için)
Sonra tatlı için yalvardı resmen ya yemicem diyetteyim dedim ama anlamadı her zamanki gibi.hep yetmediğinden bu sefer yeditti 2 dilim etmek tatlısı
Canıım seninde eşin olacak merak etmebu arada benim esim yok gal
evet kullaniyorum 4 hafatada bir test yaptiriyorum cunku tam olarak duzene girmiyor her defasinda ilaci artiriyorlar yada azaltiyolar
Teşekkür ederim canım. Ilk haftalar güzel gitti bakalım bu hafta nasıl olucak .Evet iste bende benzediğini söylemek istemiştim zaten farkı olmasa farklı diyetler olmazdı dimiafiyet olsun canım bu arada çok güzel kilo veriyosun
Valla piknik deyince özlediğimi farkettim :) Şükür ki havalar düzeldi artık tam zamaaanıııı
Menün güzel çekirdek dışındaki zaten farkındasın. Birde su, spor durumu nasıl :)
Bu menüden anladığım çayı çok seviyorsun :)))) Bende erzincanlıyım deli gibi çay içerler ama bende tık yok maalesef :)))
tuzlu krakerde pek olmamış sanki :)
Yarım yağsız yufka derkeen :) Bu bildiğimiz yufka mı :)
Amaan yarabbim tatlı varoooo sen beni takip edecektin birde böyle takip mi olur
Mirjam benim de hipotroidim var canım. Diyetine sadık kaldığın müddetçe güzel kilo verirsin. Troidi kafana takma ilacini düzenli al ve günlük mutlaka 10 bin adim yap[/QUOT
insallah canimda benim 1 yasinda oglum var aksama kadar onun pesinden kosturuyorum biraz hiperaktif anlayacagin zaman bulabilsem cok sey yapacam sadece gunduz hava guzelse onuda alip yuruyom birde aksamlari onu yatirinca slim in 6 yada plates felan yapmaya calisiyorum
Evet canım buranın karataycisiyimTeşekkür ederim canım. Ilk haftalar güzel gitti bakalım bu hafta nasıl olucak .
Sen karatay mu yapıyorsun canim
Yap canm sporunu soyle soyliym 4gun agir spor yapicaksin ya hani diger gunlerde mesela evde youtubeden bi isinma videosu ac 10dakikalik falan isinsin vucudun kaslarin spora hazir hale gelsin mekik cek mesela bacak egzersizleri yap evde kardiyo yapman sart degil onu salonda yapicaksin zaten
amac vucudunu bos birakmamak:)
insallah canim elimden geleni yapmaya calisiyorumİlaç kullaniyorsan gider canım takılma sen hastalığın var diyesenin sporunu biraz daha fazla yapman gerek metabolizmanın hızlanması için.bu durumda sende hızlı verirsin
sabirsizlikla bekliyorumValla piknik deyince özlediğimi farkettim :) Şükür ki havalar düzeldi artık tam zamaaanıııı
Menün güzel çekirdek dışındaki zaten farkındasın. Birde su, spor durumu nasıl :)
Bu menüden anladığım çayı çok seviyorsun :)))) Bende erzincanlıyım deli gibi çay içerler ama bende tık yok maalesef :)))
tuzlu krakerde pek olmamış sanki :)
Yarım yağsız yufka derkeen :) Bu bildiğimiz yufka mı :)
Amaan yarabbim tatlı varoooo sen beni takip edecektin birde böyle takip mi olur
Canıım seninde eşin olacak merak etme
Hadi yaaraştırdım aklıma yatmadı çok sağlıklı değilmiş...
Tebrikler canım gayet güzel menüBenimde menüm :)
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
Öğlen:
1 kase yoğurtlu nesfit
1 bardak şeftali suyu (ilaç için)
Akşam:
Izgara et
salata
yoğurt
2 lt su içtim. Spor maalesef yok. Halen kendimi hastalıktan kurtulmuş gibi hissetmiyorum. Ağzımın tadı hiç yok. Su içerken bile tadı berbat geliyor.
Hmm tamam canım. Montiyle çok benzesiyo ama ekmek bizde tam tahıl olduğu sürece SerbestEvet canım buranın karataycisiyimtabi bugüne bakma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?