hosbulduk canim cok tesekurler bayildim buraya herkes cok samimiHosgeldin canimmmmm takima
Kuzum spor yapa yapa yemek yemeyi unuttumAçııım
hosbulduk canim cok tesekurler bayildim buraya herkes cok samimi
aynen canim cok sansliyiz sende yenisin demiBendeee çok sansliyiz
Bu saatte yiyememki zeynebimKuzum spor yapa yapa yemek yemeyi unuttumen çok yemek yemeyi hakeden sensin yesene istediğin gibi
Of ya ben bu hafta batirdim herşeyi sabah başlıyorum aksama herşey batiyo .bu hafta sanırım benden bi iş çıkmazBu saatte yiyememki zeynebim
Az once bitirdim sporumu bosa gider tum spor
Sabah yiycegim yumurtanin yogurdun hayalini kuruyorum
aynen canim cok sansliyiz sende yenisin demi
ne guzel benim kilo 74,5 hedefim 65 boyum 1,67 acilen vermek istiyorum sen kac kilosun hedefin kacYeniyim kuzum kilo kac hedef kac canım
ne guzel benim kilo 74,5 hedefim 65 boyum 1,67 acilen vermek istiyorum sen kac kilosun hedefin kac
Hoşgeldin ,bilgilerini göremedim sanırım kaçırdımKaptan beni gormedi heralde
sagol canim sanada basarilarBenim kilom 82.1001 haftadir diyeteyim yarin tartilcam 7li rakamlari gormusumdur İNŞALLAH boyum 160 hedef 65 simdilik sonrasinda 50lere inmek istiyorum basarilar canim
hah ablam yazar şimdi :)Hoşgeldin ,bilgilerini göremedim sanırım kaçırdım
hosbulduk canim sagol evet bugun doldurdum formuHoşgeldin ,bilgilerini göremedim sanırım kaçırdım
hoş geldin canm tanışamadık galiba :)hosbulduk canim sagol evet bugun doldurdum formusagolsun arkadaslar yardimci oldu
araştırdım aklıma yatmadı çok sağlıklı değilmiş...
hosbulduk canim bende Meryem 32 yasindayim insallah canim artik kurtulmak istiyorum su fazlaliklardan insallah basaririzhoş geldin canm tanışamadık galiba :)
ben tuba yaş 21 üniv okuyorum .. . aramıza hoş geldiiinnnnnnnnnnn
harika rakamlar görmeye başlayacaksın azck sabırla
kaç kilosun ?
hosbulduk canim bende Meryem 32 yasindayim insallah canim artik kurtulmak istiyorum su fazlaliklardan insallah basaririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?