Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben 78 ile basladim yaklasik 3haftadir suan 74.5 oldu ve burda kaldi sanki gitmiyor birturlu hedefim 65 olmak insallah
sen kac kilosun hedefin kac

gider canım ... hiç kaçamak yapmayınca çok iyi gidiyo ama benm gibi kaçamak yapınca gitmiyo neyse kötü örnek olmayayım :)

canım ben de yılbaşında geldim buraya 1 ocak 2015 te 71.5 kiloydum şu an 66.5 kiloyum .. 5 kiloyu burada verdim ben :)
ama tabi ben bu süreçte çok oyalandım abimin nişanı yüzünden falan artış yaşadım bi ara ..

ama hamd olsun aklım başımda şu an bu hafta çoook ümitli ve dikkatliyim :)

İkimiz bir olamadık eşim ya bende bu haftadan ümitli değilim.üç gündür bayaa kaçamak var

ay ne guzeeelll masallah ne guzel vermisin benim hipotroidim var canim oyuzden okadar cabuk gitmiyo malesef

ay ne guzeeelll masallah ne guzel vermisin benim hipotroidim var canim oyuzden okadar cabuk gitmiyo malesef

zoru başarırız imkansız azcık vaktimizi alır kuzuuuum :)
olmayacak hiç bişey yok hele sen bi çabala bi başla :)
emek verilen hiç bişeyi karşılıksız bırakmaz allah

Karatay gibi değil demişsin ama dediklerin karatayin temeli zaten nasıl alakalı olmaz ?
Yaaa benziyor ama karatay tam tahıl da.olsa ekmege kesinlikle müsade etmiyor diye biliyorum. Montignac ise entegral ekmek olduğu müddetçe ve proteinle beraber olmaması kaydıyla müsade ediyor.

Yaaa benziyor ama karatay tam tahıl da.olsa ekmege kesinlikle müsade etmiyor diye biliyorum. Montignac ise entegral ekmek olduğu müddetçe ve proteinle beraber olmaması kaydıyla müsade ediyor.
Karatay da diyo ki buğday tamamen doğal ise emin olunmalı önce tabi.değirmende öğütüp yenebiliyor az da olsa.tabi kilom hızlı gitsin diyorsanız koruma aşamasında yiyin diyo.ama çarşıdan alınan doğal diye satılan un değil.karatay da gozunle goruceksin herşeyin doğal yapıldığını bal da dahil

bu arada benim esim yok gal

evet kullaniyorum 4 hafatada bir test yaptiriyorum cunku tam olarak duzene girmiyor her defasinda ilaci artiriyorlar yada azaltiyolar
İlaç kullaniyorsan gider canım takılma sen hastalığın var diye senin sporunu biraz daha fazla yapman gerek metabolizmanın hızlanması için.bu durumda sende hızlı verirsin

Mirjam benim de hipotroidim var canım. Diyetine sadık kaldığın müddetçe güzel kilo verirsin. Troidi kafana takma ilacini düzenli al ve günlük mutlaka 10 bin adim yap

yarassıııın Güllüüüm yarasııııınnn lööp lööp et olsuun :)))

seni var ya dövmek istiyorumm ben çok istiyodum bu cuma eşimle hava atmayı ... ama sen toz duman etmişsin ortalığı yav

Evet benziyor montignaca. Ama ben bazı sabahlar ekmek yiyorum tam tahıl ekmeği. Hem de bazen 4 dilim yiyorum. Yalnız yanında protein tuketmiyorum. Böyle bi fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…