Bence dene sonuçta doktor kilona yasina gore veriyor o listeyi daha sağlam olur bnceKızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim ekmek vartavsiye bekliyorum
ben bilgisayar öğretmeniyim. ayy birde aynı yerde çıkıyormuşuzBende kursta öğrenmeniyimsen ne ogrenmesinin canim
Kızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim ekmek vartavsiye bekliyorum
Karataydan sonra diyetisyen menusu kilo aldirabilir zeynep .. Uzun vadede ne olur bilmem ama sahsi fikrimi sorarsan kacamaksiz karatay diyetusyen menusunden hem daha saglikli hemde daha iyi kilo verdirir ..
Dene bak istersen bi hafta taki perinin ve tubusin hismina ugramazssan
ben bilgisayar öğretmeniyim. ayy birde aynı yerde çıkıyormuşuz
Kilo alırım diye de çok korkuyorum ya.ama bi cesaret yapayım diyorum
Doğru diyon denemekten zarar gelmez.belkide çok gibi geliyo ama metabolizma için gereklidir başlıyorum bu aksamdan itibarenBendede cok yemek vermiş korktum valla bende kendim hem diyetten hem kendimden katarak yaptim kuzum ama sen yap belkide cok faydali olucak
Doğru diyon denemekten zarar gelmez.belkide çok gibi geliyo ama metabolizma için gereklidir başlıyorum bu aksamdan itibaren
Kızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim ekmek vartavsiye bekliyorum
şahsen ben gidip gelsem muhakkak denerim :)Kilo alırım diye de çok korkuyorum ya.ama bi cesaret yapayım diyorum
çok tok tutuyor bu smoothieler valla...sabah sütlü şimdi yeşilçaylı yaptım..üstüne 2 saat yürüyüş yaptım...düşün sabah 8 den bu saate arada sadece elma yedim..Bu arada ben de smothie yaptım ..
Kivi Portakal Elma süt koydum Çok az da bal koydum .
Ama elma çok büyüktü ve fazla geldi bana tadı .. olmasaydı daha iyiydi yani .. Bir buçuk bardağa yakın içtim ve şu an tıka basa dolu gibiyim ...
HoşgeldinKendimi tanıtıyorum
ADIM:adım_adım_zayıfım
YAŞIM:31
KILOM:90
HEDEF KiLOM:1. Hedef 80 -
2. Hedef 70
3. Hedef 60
KiLO ALMA NEDENiNiZ: Düzensiz beslenme ve tatlı düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: zayıfım sağlıklıyım mutluyum.
Artık düzenli bir şekilde kilo vermek istiyorum.
ben 3 öğün yemeye alışkınım .. ama karataya göre bırakmam gerekiyor bunu .. 2 öğün yiyebilmeye alışmalıyım ..çok tok tutuyor bu smoothieler valla...sabah sütlü şimdi yeşilçaylı yaptım..üstüne 2 saat yürüyüş yaptım...düşün sabah 8 den bu saate arada sadece elma yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?