Liste ypcam vallaaynen aynen :) ama alışırız yavaş yavaş :)
Selam,
eksik yazdım sanırım.
ADIM:sea_nute
YAŞIM:40
KILOM:64
HEDEF KiLOM:1. Hedef 60
2. Hedef 55
KiLO ALMA NEDENiNiZ: tatlı, cikolata düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: Saglıklı ve mutlu olma
ne güzel ya .. keşke ben de evde olsam :)
ben okuyorum tatlım ya ... din kült öğretmenlği 2.sınıf :)Keşke bnde calissam diyorum kuzum yaevde olmak güzel ama hergun evde olmak fena birşey bana kilo olrk gri donuyor
Evet canım bende baktım da diyete başlangıç 117.7 takıma başlama 115.5 takıma giriş 108 mis Ben takıma başlangıç alınıyor diye biliyorum da ondan sormak istedimMuhtemelen ilk başladığın takımda bildirim o şekilde olmuştur. Galiba farklı bir takımdan transfer olmuştun dimi ?
Oy ne güzel maşallahben okuyorum tatlım ya ... din kült öğretmenlği 2.sınıf :)
Oy ne güzel maşallah
Neden kuzum çok önemli bir görev bu çoğu çocuğa güzel dinimizi ogreteceksinben pek istemiyorum devam etmeyi .
çok kez bırakmayı düşündüm . devam ettim . bakalım bu sene de böyle gelgitlerle geçti gitii .
160 aslında cok kilolu degilim ben amöa agzımı sıkı tutmam lazımboyunuz kaç abla ? 55 kilo çok az değil mii
evet caım haklısın ama benim bi evlilik durumu var da :)Neden kuzum çok önemli bir görev bu çoğu çocuğa güzel dinimizi ogreteceksin
Abla hoşbuldumHandem hosgeldin .....
Hande senin kilo vermeye degil saglikli ve duzenli beslenmeye ihtiyacin var canim bunu sende biliyorsun
Allah mutlu etsin kuzum benimevet caım haklısın ama benim bi evlilik durumu var da :)
o yüzden habire okulu bırakma telaşındayım :)))
ayağımı sürüyerek geldimAllaaaah Alllaaah takımın bereketi arttı ya :)
alırlar belki ya ümitsiz olmaayağımı sürüyerek geldim
ya ben napıcam ya
almazda beni takımlara sea bahar
zaten evlenince de okuayabilirim bakalım bi yaaAllah mutlu etsin kuzum benimama okulu asla birakma dondur ama birakma bana on yil okuyacaksin öğretmen olmak için deseler bir sn düşünme mm giderim,lütfen birakma mesleğin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?