kızlarrr merhabaa opuyorumnanaktan
yarıscı, orkunege nasılsınız bakiim yerimseniben nası gidiyo ?
takım epey hareketlenmiş sevindim demekki hep benim yüzümdenmiş sırnaşık şey :roflol:
herkese kolay gelsin boll kilo vermeler :sm_cool:
CANIM BENIM BIZ IIYIZ SEN NASILSINN NERELERDESIN BAKIM
yok canım ya bende bı ara kactım ama kaptan ertesı gun resmen darbe yapmıs bende tekrar gerı geldımmalkisalkisalkisalkisalkisalkisyanı bu yarıscının azmı tamamen bızle ılgılı degıl seker hadı sende gel aramıza eskı kaptan yardımcımızsın nede olsaa ozledık senııııa.sa.s
ha bırde gecen hafta bırıncı oldukk ama galıba bu haftada sonuncu olcezz kız gelde sole eskı gunlerdekı gıbı takımı motıve edlım 100% zayıflama garantısı verıyom saaannakaydirigubbakcemile2
bende iyiyim kuzum baya bi yoğundu dönem sonu geldi ya dün bitti okulla ilgili işlerim rahatladım biraz :))) bende sizi ösledim kıs opuyorumnanaktan cuma memlekete gidiyom 2 hafta nete giremem gel senide götüriim gamyoncuiremsu :jeyyar:
saol canım takım kalabalık olunca bıde yarıscı elıne sopayı alınca:mymeka::mymeka::mymeka: olduk bende anlamadım nasıl olduk ama hepımız resmen dokuldukk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbu hafta tatlı krızıne gıren yeme krızıne gıren hasta olan abooo resmen kulusture cıktıkk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yok canım ben gelmım sımdı orda sımıt gozleme fılan abarırım yanıı bu arada 74 oldum lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gelınce katılırmısın bıze yerını rezerve edım hemen en onlerdennakannehirakannehir
:roflol: :roflol: :roflol: şiddet mi gördünüz kıs sırnaşık şey toparlanırsınız canlarım ya bi defa o hazzı tattınız damarlarınıza işledi rehavete kapılmak yoklmaz:
anneciim daha ben gitmeden yapcaklarını anlatıyoobakalım napcas allahtan bi kaç gün sonrada kardeşim gelcek eskişehirden durumu en hafif şekilde kurttarırım inş. sırnaşık şey kuzum çok saol ben arada gelirim böle yine boşu boşuna yer kaplamıyayım a.s. öptüm canım seni opuyorumnanaktan
aşkito eyisin kuu eferinalkisalkisalkishihoyyyt
ben zıvanadan çıkmış durumdayımeyvahedigeldismile
bu hafta karne telaşı vardı strese girdim hiç kasamadım kendimiboshayallersmile
ondan sonra da bıraktım işte ipin ucunu kaçırdım:kedihaoldumsmile
cumaya heç umudum yok:sinifsinif:
yürüyüşümü de çok ihmal ettim,bugün yürüdüm 1 saate yakın ama bisküvileri götürdüm maalesef:mymeka:
pöffffffffff
atın beni burdanalsanaalsanasmile:mymeka:mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?