Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar takım kaptanı kimm...yarışçımı??

ben süttn kestimyaa iştahım azalmasından fırsat bilip idyet yapıyorumm..
3 gündür başladımm..size yetişlemem ama kendi çapımda bişeyler yapıyorumm:kedi:

heee kuu teknom kaptan benim
ne kaptan ama boğazına sahip olamayan kaptan
ama napcem hocanın dediğini yapcen gittiği yoldan gitmicen demi amazemuszemus

emin ol en az bizim kadar yapıyorsundur
istersen kurallara bak 1 kişilik yerimiz var çiğdeme dediydik ama gelmedi.

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

kızlar başka aday çıkmadığına göre zalimi kaptan yardımcısı olmuştur bilginize

kendisi gelince ayrıntıları konuşuruz.

yarışcım neyse canım b en kendi kendime katılayımm..öle zırt pırt gelip yazamam..
tartım yok cumaları tartılamam..
ömerü hayatımda kilo probşemi yaşayıp diyet yapan biri deilim oyüzden tecrübem yok..
gelip siizndee düzeninizi bozmayayaımm..kafamçokkarıştı

kızlarrr merhabaa opuyorumnanaktan
yarıscı, orkunege nasılsınız bakiim yerimseniben nası gidiyo ?
takım epey hareketlenmiş sevindim demekki hep benim yüzümdenmiş sırnaşık şey :roflol:
herkese kolay gelsin boll kilo vermeler :sm_cool:

CANIM BENIM BIZ IIYIZ SEN NASILSINN NERELERDESIN BAKIM

yok canım ya bende bı ara kactım ama kaptan ertesı gun resmen darbe yapmıs bende tekrar gerı geldımmalkisalkisalkisalkisalkisalkisyanı bu yarıscının azmı tamamen bızle ılgılı degıl seker hadı sende gel aramıza eskı kaptan yardımcımızsın nede olsaa ozledık senııııa.sa.s

ha bırde gecen hafta bırıncı oldukk ama galıba bu haftada sonuncu olcezz kız gelde sole eskı gunlerdekı gıbı takımı motıve edlım 100% zayıflama garantısı verıyom saaannakaydirigubbakcemile2

bende iyiyim kuzum baya bi yoğundu dönem sonu geldi ya dün bitti okulla ilgili işlerim rahatladım biraz :))) bende sizi ösledim kıs opuyorumnanaktan cuma memlekete gidiyom 2 hafta nete giremem gel senide götüriim gamyoncuiremsu :jeyyar:

ha bırde gecen hafta bırıncı oldukk ama galıba bu haftada sonuncu olcezz kız gelde sole eskı gunlerdekı gıbı takımı motıve edlım 100% zayıflama garantısı verıyom saaannakaydirigubbakcemile2

wowwww ne kadar güzel bi haber bu böle tebrik ederim hepinizi :lepi: vereliniortak

saol canım takım kalabalık olunca bıde yarıscı elıne sopayı alınca:mymeka::mymeka::mymeka: olduk bende anlamadım nasıl olduk ama hepımız resmen dokuldukk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbu hafta tatlı krızıne gıren yeme krızıne gıren hasta olan abooo resmen kulusture cıktıkk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok canım ben gelmım sımdı orda sımıt gozleme fılan abarırım yanıı bu arada 74 oldum lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gelınce katılırmısın bıze yerını rezerve edım hemen en onlerdennakannehirakannehir

:roflol: :roflol: :roflol: şiddet mi gördünüz kıs sırnaşık şey toparlanırsınız canlarım ya bi defa o hazzı tattınız damarlarınıza işledi rehavete kapılmak yok lmaz:
anneciim daha ben gitmeden yapcaklarını anlatıyoo bakalım napcas allahtan bi kaç gün sonrada kardeşim gelcek eskişehirden durumu en hafif şekilde kurttarırım inş. sırnaşık şey kuzum çok saol ben arada gelirim böle yine boşu boşuna yer kaplamıyayım a.s. öptüm canım seni opuyorumnanaktan

tamam canım senın her zman yerın var ok guzel gezın bakımmm bu arada bel olcume baktımda hıc ıc acıcı degıll gogus ıdealdee dıgerlerı baya bı fazla cıktıı napalım erıtcez bunlarıııı

ilacin ismi re du ctil :))
ilac ismi yazm ak yasak ya belki görmezler böle :)))

valla meralcim dogrudur canim ben zaten yardim alma amacli kullanmistim .. cok kullanmadimm..

Bugünüde basariyla bitirdimm bebiklerr

sabah

1 ufak ekmek icine beyaz peynir
yanina light kahve

ara
yarim muz
1 parca beyaz peynir

aksam
1 tabak mercimek corbasi(ekmeksiz)

baska bisi yedimmi die düsünüorumm..
yemedim yah :))

:lepi::lepi:

aşkito eyisin kuu eferinalkisalkisalkishihoyyyt
ben zıvanadan çıkmış durumdayımeyvahedigeldismile
bu hafta karne telaşı vardı strese girdim hiç kasamadım kendimiboshayallersmile
ondan sonra da bıraktım işte ipin ucunu kaçırdım:kedihaoldumsmile
cumaya heç umudum yok:sinifsinif:
yürüyüşümü de çok ihmal ettim,bugün yürüdüm 1 saate yakın ama bisküvileri götürdüm maalesef:mymeka:
pöffffffffff
atın beni burdanalsanaalsanasmile:mymeka:mafoldumbenmafoldumben

ay yazık sana sık dısını surda ıkı gun kaldı sonrakı 15 gunde acayıp kılo verıp yenı cıcılerle baslarsın yenı doneme sıkma canını hem tabeee anladım senı ben burdan atatlımda ıyce ıkı seksen ser dımıı yok ole seyy sekerımm ohaoldumsmileohaoldumsmile sen madem fazla yıyosun buaralar bıraz fazla su ıcmeye bakk seker

kızlar ben yaramazlık yaptımm:ecrin_bebek::kedi:
az once peynır ekmek yedım oda kesmedı gıttım bı dılım kek ve sut aldım ve yedım kafamçokkarıştıuf yaa bu gece yemelrımı nasıl durdurcam ben yaaa

kizlar yapmayin yha.. noluyor sizee

diger takimlarin nazarimi degdi naptiii

$öyle bir silkinin kendinize gelin bakalimm!!!

kızlar bugün kendime çok kızdım ya.çünkü yedim ama bunun acısını kendimden kötü çıkartıcam çok kötü ceza vericem kendime yemek neymiş diye...........................................
bi ilaç var onu almak istiyom.başka grubda olan arkadaşım aldı 2 haftada 4 kilo verdi ya.çok kıskandım şubat 15 gelsinde alıcam valla.bana fikir verin ne olur.bayağı farketti bölgesel eridi valla.

:uhm::uhm: kızlar bu ne ya bu hafta hepimiz regl olduk nedir bu sözleşmiş gibi.bence kesin nazarr
:1no2: ama sakın ha toparlanma zamanı hadiiiiii birincilik bizim arkidişlerrr en byüyk takım bizim takım..
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray: grubumuzun adı :bundan böyle seksi ŞİRİNELER ilan ediyom kızlar .....beyenen el kaldırsınn :içelim:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…