Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bende aşırı ywmw isteği var.korkuyom ya..yersem kendimi durduramam diye korkuyom.regl döneminde hep böyle oluyom :))

oy oyy haddamii oldunn sennn:sinifsinif:

oyy yazık gesmıs olsunn seker

askıto nasılsın bugun yeme krızıın gectımıı:gitme:

Tşk ederim canlarımmmm opuyorumnanaktan
Sanırım sizin iyi dilekleriniz sayesinde olsa gerek bugün daha iyiyim delikafadulden
Sabah kahvaltıda bi dilim kepek ekmekle yarım haşlanmış yumurta birazcık da peynir yedim...
Kahvaltıdan bi saat sonra bi adet portakal yedim az öncede bi bardak süt içtim annem hastayım diye vitamin yüklüyo da ohaoldumsmile
Şimdi cnm hiçbişey yemek istemiyo bilmiyorumkismile
Hasta olmasam neler isterdi oysa kaydirigubbakcemile3

Aşkitom şu elma çayı tarifine bayıldım cnm çok sağol hiç yeşil elmayı bu şekilde kaynatıp içmemiştim bunu yapıcam artıkım :lepi:

Birde benim mesela kaç kalorilik diyet uygulamam gerekiyo,ayrıca gerçekten bu kalori uygulaması ile yapılan diyetler işe yarıyo mu ben hiç denemedim deee bilmiyorumkismile

:bbo:[KIZLARR bişey yemedim daha...hem canm çok bişeyler istiyo resmen aş eriyom ya.ama bi yandanda yemiyorum anlamadım offfffff..yemeğe başlayınca da duramıycam sanırım bu yüzden yememek daha iyi.sadece meyve suyu içtim taze sıklımışş (

bende cok sevıyom evet acayıp su tutyooo aha bole sısık olunuyo 3 gundede zor gecıyooo

hoppp kaptann naptın sev yawww

ben sana ne dedım bızde nazar var okut uflet dedım bak gecen haftada bırıncı olduk al goze geldık takım dokuldu resmen arkadan topluyoz bırbırımızııı abooo

aynen devam amyylee
bozmak yok diyeti
bir bozarsan devamı gelir.

slm kızlar
ben bu elma çayını içiyordum gerçekten çok güzel wc çıkarıyor hatta geçen haftada içtim ama bu hafta yapmadım arada güzel gidiyo komposto gibi :kedi:
hıım hilmiş demek yeşilçayada tane k.biber atınca oluy birazdan deneyim çubuk tarçın koyuyorum ama pek anlamadım onu
bugün kahvaltıda biraz ekmeği kaçırdım ama dün pek bişey yememiştim çay ve yanında herzaman ki gibi peynir zeytin vs
öğlen biraz kabak yemeği yedim boca salata
akşam tavukyapıcam birazda ondan yerim ama ark çağırdı kesin oda bişeyler hazırlar çok kaçırmamam lazım cuma yaklaştı çünkü eyvahedigeldismile

medusam yilan basli güzelimm benimm .. sende 1000 kalorilik bir diyet uygulayabilirsin, cikolata bile yiyebilirsin...

secim senin

gün icinde 100 kalorilik 1 tane cikolatami?
yoksa onun yerine 2 dilim kepekli ekmek mi? (daha doyurucu :) )

bunun gibi bir cok sey yazabilirim sana.
eger zayiflamada acelen yok ise.. normal beslenerek 1000 kalori sinirinda kalirsan haftada en az 500 gram en fazla 1,5 kg verebilirsin.

dedigim gibi.. ne yediginin cok önemi yokk
o senin tercihin..

normal bir insan günde ortalama 2000 kalori tüketir.. sen bunun yarisini tüketerek incelebilirsinn..

test edip onayladim :)

baska sorunuz olursa yazin arkadaslar.. diyette neredeyse dahi oldum diyebilirimm..

sporsuz diyet yapiyorum su an
ama yeri geldi

haftanin 3 günü yüzme 5 günü step-- 7 günü mekikte yaptim..

sporla yapilan diyet cok yorucu olmakla birlikte daha cok etkili !

ama bu aralar cok üsengecimm..

selam kızlarrrr

sabah az yedim

öğlen yeşil salata+ayran 1 dilim börek

yeşil çay

offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff offffffffffffffffffffff

bugün canım çok yemek yemek istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasıl olacak bu

ben istah kapatici reduc.. kullandim..

gercekten biraz tokluk hissi veriyor.

ama diyet hapi die bisi yoktur, hersey sende bitiyor.
babamda kullandi aynisindan ama bir gram bile vermedi.

Hımmm anladım canım sağol
Valla bu gidişle ben de bişey olacağı yok
Olduğum yerde sayıyorum
Bir ihtimal hap felen bakınayım dedim
Bak iştah kapatıcı da olabilir aslında
Bu reduc dediğin nasıl birşey

ay ayçin ben öyle her yere yetişemiyorum anacım napimmmm... bu hafta yine pek dikkat edemiyorum. belki yarım kilo falan veririm anca....

hilmiş reduc... kullanma bebem yaaaa.... ani ölümlere yol açıyor bildiğim kadarıyla. amerikada epey bi ölüm olmuş o ilaç yüzünden...

nihayet meralcim
yüzünü gören cennetlik kızzz
azda olsa uğra merak ederiz biz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…