- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
oy oyy haddamii oldunn sennn:sinifsinif:
oyy yazık gesmıs olsunn seker
askıto nasılsın bugun yeme krızıın gectımıı:gitme:
pregant diyetisyen işin hayırluı olsun umarım hedefine en kısa sürede ulkaşırsın.çocuk varmıydı senin?
medusa geçmiş olsun canım biran önce iyileşmen dileğiyle:)))))
emoş uğramamış galiba neredesin kuuu?
meral gelmiyor ne zamandır
hatırladıklarım bunlar gördüğünüz yerde sıkıştırın kızlarrr
bende cok sevıyom evet acayıp su tutyooo aha bole sısık olunuyo 3 gundede zor gecıyooofatot canim kendini tutup gün icinde sadece 2 elma yersen. yarin tartida yüzün gülecek..
suana kadar ııı gıdıyo canım sadce cay ıctım yarım sekerın yarısı ıle aksama brokolı corbası ıcıcem onu beklıyomm bırazdanda sporr yapıcammm kekın cezasıı oysa ne kadar kucuk gozukuyodu yerken bu kadar buyuk kalorı beklememıstım ama ben ustelık o kadarda doyurmadı kı benı keske dunku gıbı kızarmıs ekmek fılan yeseydım ah ablaaaaaa ahhhhhh ne yaprasın bole seylerı bılmemmkııı
SIKI diyet uygulamadigimdan sadece 3 gram vermisim. neise bu da bisi.. belki cumaya kadar 67 olurumm
o zamann bir dahaki cumaya 66 :lepi:
hedefime ulasamazsam cok pis bozucam kendimi :))
aycincim, ve diger kizlarr tursuyu eger cok sevmiyorsaniz yemeyinn.. gercekten ödem yapiyor..
hoppp kaptann naptın sev yawwwhİlmİŞİm ben bu elma Çayını geÇen sene metabolİzma hızlandırıcı dİye İÇtİm gerÇekten faydasını gÖrdÜm Şİmdİde yapıcam ama ÜŞenİyorummmm.
ayy ben bunu tadını dusunmek ıstemem bıleee
Kızlar yİne bunalımın eŞİĞİndeĞİm bİrİ benİ durdursunnnn
aynen devam amyylee
bozmak yok diyeti
bir bozarsan devamı gelir.
nihayet meralcim
yüzünü gören cennetlik kızzz
azda olsa uğra merak ederiz biz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?