kızlar bugün kendime çok kızdım ya.çünkü yedim ama bunun acısını kendimden kötü çıkartıcam çok kötü ceza vericem kendime yemek neymiş diye...........................................
bi ilaç var onu almak istiyom.başka grubda olan arkadaşım aldı 2 haftada 4 kilo verdi ya.çok kıskandım şubat 15 gelsinde alıcam valla.bana fikir verin ne olur.bayağı farketti bölgesel eridi valla.
kizlar yapmayin yha.. noluyor sizee
diger takimlarin nazarimi degdi naptiii
$öyle bir silkinin kendinize gelin bakalimm!!!
:uhm::uhm: kızlar bu ne ya bu hafta hepimiz regl olduk nedir bu sözleşmiş gibi.bence kesin nazarr
:1no2: ama sakın ha toparlanma zamanı hadiiiiii birincilik bizim arkidişlerrr en byüyk takım bizim takım..
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray: grubumuzun adı :bundan böyle seksi ŞİRİNELER ilan ediyom kızlar .....beyenen el kaldırsınn :içelim:hihoyyythihoyyythihoyyyt
tamam şeker sen bilirsin ama arada uğra motivasyonuna ihtiyacımız var.yarışcım neyse canım b en kendi kendime katılayımm..öle zırt pırt gelip yazamam..
tartım yok cumaları tartılamam..
ömerü hayatımda kilo probşemi yaşayıp diyet yapan biri deilim oyüzden tecrübem yok..
gelip siizndee düzeninizi bozmayayaımm..kafamçokkarıştı
hoşgeldinnnn nerelerdesin kaçak insan arada bir uğrar demikızlarrr merhabaa opuyorumnanaktan
yarıscı, orkunege nasılsınız bakiim yerimseniben nası gidiyo ?
takım epey hareketlenmiş sevindim demekki hep benim yüzümdenmiş sırnaşık şey :roflol:
herkese kolay gelsin boll kilo vermeler :sm_cool:
al bendende o kadar nolcak bakalım cuma günüaşkito eyisin kuu eferinalkisalkisalkishihoyyyt
ben zıvanadan çıkmış durumdayımeyvahedigeldismile
bu hafta karne telaşı vardı strese girdim hiç kasamadım kendimiboshayallersmile
ondan sonra da bıraktım işte ipin ucunu kaçırdım:kedihaoldumsmile
cumaya heç umudum yok:sinifsinif:
yürüyüşümü de çok ihmal ettim,bugün yürüdüm 1 saate yakın ama bisküvileri götürdüm maalesef:mymeka:
pöffffffffff
atın beni burdanalsanaalsanasmile:mymeka:mafoldumbenmafoldumben
seksii citirlar olsun baree :) sexy sirinemi olur leyn :))
Walla ben sizi cuma günü motive edicemmmklava:
kilomu görüncee aa ne yemiss ne yapmiss diee fellik fellik sayfalarda arayacaksinizz
:roflol:
ay ben bunu hepp yapiyorum yhaa :jeyyar:
sonra herkes merakla kilomu bekliyor :roflol:
napimm hosuma gidio :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?