Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kalorisepetine girdim de günlük almam gereken 1800 kaloriymiş. diyetisyenime uycam ben yarından itibaren

Öğlen annem uyandırdı sürekli bebek gibi yatıyorum grip geçsin die gerçi kafamı kaldırcak halimde olmuyo
Çorba içtim öğlen birazcık kepekli ekmek doğraıdm içine akşam ise şehriyeli mercimek yemeği ile yoğurt yedim ekmek yemedim
bide çayla birlikte az önce üç adet küçük kestane yedim öğle yemeğimden sonrada yeşil çay içmiştim

Yarın iyi olayım da çarşıya çıkıp bi hava alayım yaaa :çok üzgünüm:

oy oyy haddamii oldunn sennn:sinifsinif:

sanırım 1200 canım.yarın dediklerini yeyip hesaplıcam. yazarım buuraya

hım bende 1000 kalorılık yapıyorum canım ama daha az alıyorum fakat yıyorum yemelıyız cunku metobolızmamız yavaslamasınn ben nette en cok yag yaktıran egzersızlerı arastırdım kaanla zayıflama dıye bı bılog var oraya bı bak ıstersen sımdı bu hareketlerı agırlıksız olarak yaptım ınan cok fena oldu her yanımzemuszemus ııı yanebayanssulusmile

fatot canimm cok sükür bugün kendime verdigim cezaya uydum :))
öglen 1 de en son 3 dene puf böregi yemistim böle hepsi gücük gücüktü zatii
ama bol yagli oldugu icin daha bisi yemedimm
efferimm banaaa:lepi:

bende genelde hep 1000 kalorilik diyet uyguluyorum..

o zmana sana kocaman aalkıssssssssssssshihoyyythihoyyythihoyyyt

1000 evet en ıyısı ben bı sıte de hesapladım ıste 1000 kalorılık bı dıyet yaparsam 45 gunde ıdeal kıloma ulasıyorum o yuzden bole yavas yavas kendım ı yormadan yapıcam zıra hıpoglısemı olucaz vallaaakannehirakannehirakannehirakannehir

günaydın kızlarrr
dün kendimi iyi hissetmediğim için işten öğlen çıktım ve size uğrayamadım.evdende girmeye halim kalmamıştı.

dün öğlen sosisli omlet az turşu yedim
arada kaçamak yaptım ama akşam yemedim.

pregant diyetisyen işin hayırluı olsun umarım hedefine en kısa sürede ulkaşırsın.çocuk varmıydı senin?

medusa geçmiş olsun canım biran önce iyileşmen dileğiyle:)))))

emoş uğramamış galiba neredesin kuuu?

meral gelmiyor ne zamandır

hatırladıklarım bunlar gördüğünüz yerde sıkıştırın kızlarrr

gunaydın kızlar sabah sabah gunluk kalorımı doldurdumbı kek yıyeyım dedımmm abo 870 kalorıı neyse olsun artıkk

fatot canim kendini tutup gün icinde sadece 2 elma yersen. yarin tartida yüzün gülecek..

SIKI diyet uygulamadigimdan sadece 3 gram vermisim. neise bu da bisi.. belki cumaya kadar 67 olurumm
o zamann bir dahaki cumaya 66 :lepi:

hedefime ulasamazsam cok pis bozucam kendimi :))

aycincim, ve diger kizlarr tursuyu eger cok sevmiyorsaniz yemeyinn.. gercekten ödem yapiyor..

sabah
1 brötchen icine beyaz peynir koydum yedim..

öglen
1 bardak süt icerim

aksam
pirinc lapasi düsünüyorum. tuzsuz tarafindan -- bögg :))

cu,maya hedef 67 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizlar az önce almanca bir sitede okudumm
ictigimiz yesil cay elma cayi ne olursa olsun.. karabiber taneleri atinca vücut daha hizli calisiyormus.
ayni sey kirmizi acibiber ve tarcin icinde gecerliymis.
icebilen koysun :)

Zayıflamak için elma çayı
Zayıflamak
Prof. Dr. Ziya Mocan, hastalarını diyet stresine sokmadan zayıflatıyor. Prof. Dr. Ziya Mocan zayıflamak için az miktarda ve sık yemek yemeyi ve ayrıca elma çayı içmeyi tavsiye ediyor.

Prof.Dr. Ziya Mocan’dan Elma Çayı Tarifi:

Bir veya iki elmayı kabuklarını soymadan dörde bölerek bir litre su ile haşladıktan sonra içine bir limon ya da portakal ,Karanfil ve tarçın ekleyerek demlendirin. Bu çayı genç-ihtiyar herkes, günde 3–4 bardak içebilir. ılaç gibidir.

Sizin için, iki ayrı çay tarifi daha verelim…

1.Tarif :

Hazırlanışı: Yeşil elmayı kabuklarını soymadan 4 e bölün. Bunları büyük cezveye koyarak üstüne su doldurduktan sonra içine kabuk tarçın ilave ederek kaynatıp demlendirin . Süzgeçle süzdükten sonra taze taze için…

2. Tarif :

Gerekli Malzemeler:

- 1 adet büyük elma ( kabukları ile 4 e bölünmüş)

- 1 adet limon ( kabukları ile 4 e bölünmüş)

- 1 çubuk tarçın- 4 -5 adet tane karabiber

- 3-4 adet karanfil- bir tutam ıhlamur

- 2 yemek kaşığı esmer şeker veya çay ılıdıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal katabilirsiniz.

- yaklaşık 2 litre su

Hazırlanışı: Elma ve limon eziline kadar pişirin. ıyice ezdikten sonra süzgeçten geçirip sıcak ya da soğuk olarak içebilirsiniz.

Elma çayı ve elma suyunun yararları: Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar söker. Kilo problemi olan kişilerde vücutlarından ödem atmasını sağlar.

hılmıŞım ben bu elma Çayını geÇen sene metabolızma hızlandırıcı dıye ıÇtım gerÇekten faydasını gÖrdÜm Şımdıde yapıcam ama ÜŞenıyorummmm.

Kızlar yıne bunalımın eŞıĞındeĞım bırı benı durdursunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…