Canm muzu çok fazla tüketme ara ogün olarak yarim yiyebilirsin menü güzel ekmekte yok ohh misBu gün ilk menüm ve diyette uzun aradan sonra ilk gün.
Sabah geç Kalktım 2 tane muz yedim.
Saat 12 de bir tabak bamya ve Şehriye Çorba
Saat 18:00 de köfte bamya ve Şehriye Çorba biraz da yoğurt yedim. Şimdi şekersiz Türk kahvemi içiyorum. Ara öğün yok bende. Şimdilik bu kadar Görüşmek üzere.
Aramıza hoş geldin canım.sana yazmıştım.gördünmü görmedin mi bilmem.inşallah hedefine ulaşırsın çabucak.zamanla kuralları da takımıda öyreniceksin.bize azcık kendinden bahs etsene ,evlimisin?ççocuk var mı?çalışıyormusun?TANITIM DÜZELTME
ADIM:adım_adım_zayıfım
YAŞIM:31
BOYUM: 1:70cm
KILOM:90
HEDEF KiLOM:Hedef 70
KiLO ALMA NEDENiNiZ: Düzensiz beslenme ve tatlı düşkünlüğüm
KiLO VERMEYI iSTEME NEDENiM: zayıfım sağlıklıyım mutluyum.
Artık düzenli bir şekilde kilo vermek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ara öğün olmaması iyi zaten.4saat aralarda aç kalmaya bak canım.bana sorarsan çok yemişsin.ama kilo verebiliyorsan böğle sorun deyil.tam gaz devammmBu gün ilk menüm ve diyette uzun aradan sonra ilk gün.
Sabah geç Kalktım 2 tane muz yedim.
Saat 12 de bir tabak bamya ve Şehriye Çorba
Saat 18:00 de köfte bamya ve Şehriye Çorba biraz da yoğurt yedim. Şimdi şekersiz Türk kahvemi içiyorum. Ara öğün yok bende. Şimdilik bu kadar Görüşmek üzere.
Supersin kuzubugünkü menüm
sabah
domates
1 dilim peynir
4 tane zeytin
ara
türk kahvesi
öğlen
bakla yemeği
yoğurt
akşam
pırasa yemeği
yoğurt
türk kahvesi
su 2.5
spor jillian
2 saat yürüyüş
300 mekik
300er bel hareketi
Ayy ben kaçırmışım prensesin menüsünü.güzelmiş kuzuuuum...Supersin kuzu
Olsaydi hatmederdimUyusam uyansam... Bir de baksam ki 55 kiloyum. Ne güzel olur. Kilo verme duası var midur?
Eşim diye söylemiyorum öyledirAyy ben kaçırmışım prensesin menüsünü.güzelmiş kuzuuuum...
yoo değil . okulu bırakmayacam zaten sevdiğim de müsade ediyo okula devam et diyoCanım evlenince oku. Okulun uzak mi.
O kadar çok gelen oldu ki bende devreler yandı hiç kimseyi hatırlamıyorum Şuan kim kimdiAramıza hoş geldin canım.sana yazmıştım.gördünmü görmedin mi bilmem.inşallah hedefine ulaşırsın çabucak.zamanla kuralları da takımıda öyreniceksin.bize azcık kendinden bahs etsene ,evlimisin?ççocuk var mı?çalışıyormusun?
Aynen ben kimle konuştum kim evliydi kime abla diyecektim unuttum hepsiniO kadar çok gelen oldu ki bende devreler yandı hiç kimseyi hatırlamıyorum Şuan kim kimdi
beni unutma yeter gulüüm :)O kadar çok gelen oldu ki bende devreler yandı hiç kimseyi hatırlamıyorum Şuan kim kimdi
Yarim tanecik yazinca çok masum göründü gözümemenü : sabah çeyrek tost çay
öğlen yarım tanecık lahmacun birazcık cacık . Ve smothie .
akşam : Yeşil Mercimek Salatası
su 3 litreeeee alkışş banaaaaa :)))
spor
Evvvet alkışşş sanaaaa....akşam bi de ayran olsaydııııımenü : sabah çeyrek tost çay
öğlen yarım tanecık lahmacun birazcık cacık . Ve smothie .
akşam : Yeşil Mercimek Salatası
su 3 litreeeee alkışş banaaaaa :)))
spor
Yok o karataycı ya ondan...Yarim tanecik yazinca çok masum göründü gözümeaynuram görmesin
hmm o zaman başkaYok o karataycı ya ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?