evet bende canimbu arada senin kilo kacti hedefin
2 mi dün yazmistim bugünde şimdi yazcaktimCanım iki gündür rapor vermemişsin
canim bende 74.5 hedefim 6578.900 hedefim 65 ama tabj 60ilk 65 kuzuum senin
O uygulama yok ki bitanem.çalışmıyor artıkappstore dan mobil uygulamayı indiriyorum
canim bende 74.5 hedefim 65boyum 1.67 ama 10 gunu asti kilom kimildamiyor yerinden sanki okadar dikkat ediyorum halbuki yarin insallah ayran detoksuna baslayacam sozde kilo verme durunca ise yariyomus
Ev hanımı olman iyi bak.çene çalıyoz tüm günü burada.sana abla diye bilirmiyiz.ben 26yaşındayım.azeriyim.7ay önce mezun oldum . 19kilo verdim.22aylık bi kızım var.topluca hoşbuldum arkadaşlar sıcak karşılama için ayrıca tşk ederimaz önce yazmayı umutmuşum 39 yaşında evliyim çalışmıyorum 1 kızım var
bugün menü yazmayacağım sabah iyi başlamıştı öğle biraz kaçırdım yarın yazmaya başlarım
Kız sen evli deyildin dimi.düyünün olacak yazda . doğrumu hatırlıyom?Canlar ben çıkıyorum yine gelrm
insallah canimYariyor kuzum hedefimix ayni hadi bakalim İNŞALLAH basaririz
Yok canım.bugün kü kilolarınız başlangıç kilosu olacak zaten.önemli olan bundan sonrası inşallah.merhaba
gerçekten sayfalar uçmuş telefonuma yükleyeceğim kk yı o zaman aradakileri kaçırmambugün gelen formda adım adım zayıfım ve seanut benim arkadaşlarım bir kişi daha gelecek sanırım
başlangıç kilomuzu cuma mı bildirsek daha doğru olur?
Aynen dogru hatrliosun kaptanimKız sen evli deyildin dimi.düyünün olacak yazda . doğrumu hatırlıyom?
Tekrar hoş geldin canım.İlk gün için gayet iyi.su spor nasıl?Selam arkadaşlar
Karşılama için de tşkler ben de salata_yogurt tavsiyesi ile burdayım.
Hedefi 58 yapayım o zaman ben:)
Bugün sabah 08:30
1 yumurta
Tel peyniri
3 Cheryl domates
1 mandalina
8 zeytin
Öğle 12:30
Mantarı Çorba
Kıymalı Patlıcan
Yoğurt
Ara ;16:00
8 badem Çiğ
Aksam00
Çok az peynir
Mercimek Çorba
hayirli olsun canimAynen dogru hatrliosun kaptanimALLAHIN izniyle
nasilsiinVuaaaauvvv 9kişi online....yupppiiii...sohbet zamanııı
İyiyim cacanım . aslında uykum var ama siz buradaslnız.bi de hazır yeni üyeleri bulmuşken tanıyayım bi.sen nasılsın?menülerin çok iyi haaaanasilsiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?