Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar gecen gun akrebe gozum takildi masallah durdu durdu verdi kiliyu ... Takimlarina baktim bir karisim iciyorlar . Bizim takimdada gozume carpti sanki .. Ne dir bu karimsimlar, icilen ?
Herbalife diye bi şirket var onların karışımları mı acep :) akrebi bende görüyorum hep yüksek yüksek kilolar veriyor benimde yapasım gelmiyor değil hani :)

Ya hayatım boyunca uygulacagim bi diyet olsun dedim belki daha hızlı gider dedim farklı diyet yaparsam.karatayin diyet bitince kilo almaktan korkuyorum bide hic ekmek yemiyorum ya
İstersen diyetisyenin verdiği kadar ekmek yeme sende. Bak benimki de her öğünde bir dilim ye diyor ama ben başından beri sabah kahvaltı hariç yemiyorum hiç. Kendi tercihimde değişiklikler yapıyorum duruma göre.

Yok İnanki ondan değil.belki daha iyi olur dedim.ya bide doktor arkadaşlar çok üstüme geliyo karatay sağlıksız bırak diye hergun soyleniyorlar
Aaa ciddimi , neden sagliksiz goruyorlarki .
Zeynebim ben senin menulerini takip edemiyorum ama sen karatay hocanin dedigi gibi beslenmiyorsun yani genelde karataycilar hocanin dedigi gibi beslenmiyor . Eger tam oyle beslensen haftada bir kuzu yemeniz lazim :)))
Diger doktorlarda bu yuzden karatayi sagliksiz goruyorlar ...
Ama senin gibi karatay yapanlar ete degilde sebze bakliyat et karisik beslenince bir sorun
Oldugunu dusunmuyorum ..
Karar senin tabiki zeynebim biz latife ediyoruz birazda karar senin canim 2 hafta dene aklin kalmasin

Benim menümde şöylee kii (bu iki gündür acıkıyorum ya nedendir bilemiyorum)

Sabah:
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,nane,maydanoz,dereotu
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay

Öğlen:
yine mide bulantısı yüzünden yiyemedim.

Akşam:
Yürek haşlama
salata
yoğurt

2 lt su içtim. 5,33 km yürümüşüm. birde bisikletle çalışacağım.

Nerdeee benim eşimmmmmmmmm @hayatperisi7 :)

Herbalife diye bi şirket var onların karışımları mı acep :) akrebi bende görüyorum hep yüksek yüksek kilolar veriyor benimde yapasım gelmiyor değil hani :)
Yok perim pro tozu degil tam tersi saglikli karisimlar sut muz yogurt ananas vs turden

Hulyam nerelerdesin ???

Tum mesajlari okuyamiyorum senide cok az goruyorum

bugünkü menüm
sabah
domates
1 dilim peynir
4 tane zeytin

ara
türk kahvesi

öğlen
bakla yemeği
yoğurt

akşam
pırasa yemeği
yoğurt

türk kahvesi

su 2.5
spor jillian
2 saat yürüyüş
300 mekik
300er bel hareketi

Mucize menunde sporunda guzel fistik .Sabah 1 dl ekmekde olsa daha daha iyinolurmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…