- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Herbalife diye bi şirket var onların karışımları mı acep :) akrebi bende görüyorum hep yüksek yüksek kilolar veriyor benimde yapasım gelmiyor değil hani :)Kizlar gecen gun akrebe gozum takildi masallah durdu durdu verdi kiliyu ... Takimlarina baktim bir karisim iciyorlar . Bizim takimdada gozume carpti sanki .. Ne dir bu karimsimlar, icilen ?
İstersen diyetisyenin verdiği kadar ekmek yeme sende. Bak benimki de her öğünde bir dilim ye diyor ama ben başından beri sabah kahvaltı hariç yemiyorum hiç. Kendi tercihimde değişiklikler yapıyorum duruma göre.Ya hayatım boyunca uygulacagim bi diyet olsun dedim belki daha hızlı gider dedim farklı diyet yaparsam.karatayin diyet bitince kilo almaktan korkuyorum bide hic ekmek yemiyorum ya
Aaa ciddimi , neden sagliksiz goruyorlarki .Yok İnanki ondan değil.belki daha iyi olur dedim.ya bide doktor arkadaşlar çok üstüme geliyo karatay sağlıksız bırak diye hergun soyleniyorlar
Az evvel baktım fotoğrafına da hakikaten çok güzelsiin kız :)Uyusam uyansam... Bir de baksam ki 55 kiloyum. Ne güzel olur. Kilo verme duası var midur?
:) bunu ben de hep söylüyorum keşke öyle bi mucize olsa demi :)Uyusam uyansam... Bir de baksam ki 55 kiloyum. Ne güzel olur. Kilo verme duası var midur?
Sağol canıımmm. O senin güzelliğin. :)Az evvel baktım fotoğrafına da hakikaten çok güzelsiin kız :)
Keşkeeeee... Göbek atarım vallaaaa.:) bunu ben de hep söylüyorum keşke öyle bi mucize olsa demi :)
Canım iki gündür rapor vermemişsinSelam kızlar annem geldi çok ugraayamadim takıma elimden geldiğince uğramaya caliscam
Yok perim pro tozu degil tam tersi saglikli karisimlar sut muz yogurt ananas vs turdenHerbalife diye bi şirket var onların karışımları mı acep :) akrebi bende görüyorum hep yüksek yüksek kilolar veriyor benimde yapasım gelmiyor değil hani :)
Mavis beni izle :)))Az evvel baktım fotoğrafına da hakikaten çok güzelsiin kız :)
aa evet smothie diye bahsediliyordu baya tok tutuyormuş o olabilir belkideYok perim pro tozu degil tam tersi saglikli karisimlar sut muz yogurt ananas vs turden
çünki karataya alışan öğle yapamıyor başka diyetleri.bak bana ben nasıl alışmışım,şimdi etrfaımdakıların da kafasını yiyorum...Niye yapamam?
Heh iste tamda o ..aa evet smothie diye bahsediliyordu baya tok tutuyormuş o olabilir belkide
evet evet o karışım.biz de de deneyenler var galiba.hülyayla tubaydı sanki...aa evet smothie diye bahsediliyordu baya tok tutuyormuş o olabilir belkide
İzlemez olur muyum ablacıımmm, anında izlemiştim hem de!Mavis beni izle :)))
Pardon izlemissin ..mucuks ..
bugünkü menüm
sabah
domates
1 dilim peynir
4 tane zeytin
ara
türk kahvesi
öğlen
bakla yemeği
yoğurt
akşam
pırasa yemeği
yoğurt
türk kahvesi
su 2.5
spor jillian
2 saat yürüyüş
300 mekik
300er bel hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?