hosbulduk canim hamile degilim 1 yasinda oglum var insallah 2. icin nisanda tedaviye basliyacagimHosgeldinn sen hamile misin :)
vermistim canim ama heralde bir 15-20 sayfa geride kaldiE super işte yapıyorsun ne güzel...bak bu gün menü verdin mi?unuttim ben.maaaşallah o kadar kişiyiz kk unuttum şişimdi.beslenme şekline bakıcaktım.bakalım neleri deyiştire bilirsin.
Ohhh hayatım da gelmişşşş...gece ci nöbeti devr almaya mı geldin?
Hah sana ne oldu?anlat hadi beni uyku tutmadan.?Merhabalar kizlar biraz canim skkin giremedimmenumu hemen veriyorum
Tamam o zaman yarın bi hatırlat dikkatlice inceleyelim.vermistim canim ama heralde bir 15-20 sayfa geride kaldi
Hayırdır kuzum nen varMerhabalar kizlar biraz canim skkin giremedimmenumu hemen veriyorum
Hah sana ne oldu?anlat hadi beni uyku tutmadan.?
Hayırdır kuzum nen var
tamam canim tesekurlerTamam o zaman yarın bi hatırlat dikkatlice inceleyelim.
Hah ben de ciddi bir şey zannettim.olur öyle şeyleeer.hiiiiiç canını sıkmaaa....barışırsınız çok geçmedenNisalimla kavga ettik kuzum
Yaa altta hamilelik takvimi yazıyordu inşallah hayırlı olur oglusun inşallah ikinci bebisin de hayırlısıyla gelirhosbulduk canim hamile degilim 1 yasinda oglum var insallah 2. icin nisanda tedaviye basliyacagim
Supersinnn.hadi koşşş...iyi geceler...mutlu sporlar...sohbet cok guzel ama benim cikmam lazim canlar oglusum nihayet uyudu bende plates yapacam insallahyarin gorusuruz
Hah ben de ciddi bir şey zannettim.olur öyle şeyleeer.hiiiiiç canını sıkmaaa....barışırsınız çok geçmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?