- 23 Mart 2014
- 120
- 168
- 53
O uygulama yok ki bitanem.çalışmıyor artık
Ev hanımı olman iyi bak.çene çalıyoz tüm günü burada.sana abla diye bilirmiyiz.ben 26yaşındayım.azeriyim.7ay önce mezun oldum . 19kilo verdim.22aylık bi kızım var.
iyiyim bu aralar ayrı bi hırs ve istek var başarmama az kaldı böyle giderse :)İyiyim cacanım . aslında uykum var ama siz buradaslnız.bi de hazır yeni üyeleri bulmuşken tanıyayım bi.sen nasılsın?menülerin çok iyi haaaa
Vallaha ben 7.takıma gelene kadar karatay,montignac,karbonhidrat hiç bilmiyordumm.günde 6 dilim ekmek yedim,bildiyimiz yasakları yemedim,duraklamalar falan yaşadım baya ama verdim.şimdiki aklım olsa yaşamazdım o duraklamaları.Aynuracim masallah 19 kiloyu nasil verdin canimyani nasil bir diyet uyguladin
İşte herşeyin başı istek ve hırs.bak kaptanına hırs ettim allem ettim kullem ettim indirdim tartıya 59a.inşallah 60ı geçmek yokkkkiyiyim bu aralar ayrı bi hırs ve istek var başarmama az kaldı böyle giderse :)
tebrik ederim ben de o günleri bi an önce görmek istiyorum :)İşte herşeyin başı istek ve hırs.bak kaptanına hırs ettim allem ettim kullem ettim indirdim tartıya 59a.inşallah 60ı geçmek yokkkk
İnşallah canım benim.kızın kaç yaşında?hamilelik kilosumu?zira bugün appstore da aradım çıkmadı sayfadan bakarım diye düşünmüştüm önceden vardı rahat oluyordu bence eksiklik yönetim duy sesimiziii...
tabi ki diyebilirsin
seni çook tebrik ederim süper vermişsin darısı başıma
Bende gitmiştim diyetisyene bana çok gelmişti verdiği liste günde 6-8 dilim ekmek yiyebiliyordum ama o listeylede ilk hafta 3.8kg verdim sonra buraya başlayınca baktım kimse ekmek yemiyor herkes ekmeğe karşı bende kahvaltı dışında ekmeği çıkardım hayatımdan hatta sabhalarida tost dışında ekmek yok diyetisyene gittiysen uy bence sonuçta para verip gidiyorsun bi dene baktın olmuyor bırak ama birde şimdi senin bünyen karataya alistiysa diyetisyen listesi fazla gelebilir bu da ters tepebilir gibi geldi banaKafam karma karışık oldu ya.diyetisyenin verdiğini yapmicam ama karatay devam mi etsrm yoksa sabah tam tahıl ekmeğinden bi dilim yesem mi bilemedim.kilo vermeye etkisi olur mu ki
canım benim keşke hamilelik kilosu olsa ama doğum yapalı 12 sene olduİnşallah canım benim.kızın kaç yaşında?hamilelik kilosumu?
Göreceksin canım.anladığım kadarıyla duraklama yaşıyorsun.spor yapıyormusun?tebrikler canim darisi basimiza insallahben su altili rakamlari bir gorsem artik
canım benim keşke hamilelik kilosu olsa ama doğum yapalı 12 sene oldu
Hosgeldinn sen hamile misin :)insallah canimkac gundur hicbisey gitmiyor ama vazgecmeye niyetim yok
:) :) sizin yazdıklarınızı okumaya daldim :)Kızlar ne duruyonuz orda?yazsanıza...
aynen canim kimildamiyor sanki biseyleri yanlis yapiyorum galibaGöreceksin canım.anladığım kadarıyla duraklama yaşıyorsun.spor yapıyormusun?
Ooo desene tam takımına gelmişsin ablam.bak senin yaşıtlarda var burada. Aeben ve daydream de 39dalar.hatta az önce aeben ablam seni tanımak istiyodu.gelir belki de 1azdan.sen de mi zor kilo veriyorsun?bu arada ben de karatay yapıyorum ara verdiğim dönemde kilo aldım vücdun insülin dengesi bozuldu mide ağrıları başladı vs vs en sağlıklı beslenme şekli karatay buradan herkese tavsiye ediyorum
zor kilo verdiğim için biraz hafifleterek yapacağım
E super işte yapıyorsun ne güzel...bak bu gün menü verdin mi?unuttim ben.maaaşallah o kadar kişiyiz kk unuttum şişimdi.beslenme şekline bakıcaktım.bakalım neleri deyiştire bilirsin.aynen canim kimildamiyor sanki biseyleri yanlis yapiyorum galibasporu 1 yasindaki oglumdan firsat buldukca yapmaya calisiyorum baktim zaman olmuyor aliyorum oglumuda yuruyuse cikiyorum 4-5km yuruyorum yada aksamlari oglusumu yatirinca leslie veya slim in 6 yapiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?