İyi geceler bol kalori yakmalar :)sohbet cok guzel ama benim cikmam lazim canlar oglusum nihayet uyudu bende plates yapacam insallahyarin gorusuruz
Üzülme kuzum olur öyle şeyler tuzu biberi hayatın onlardaKuzum ya nisanlimla tartistik bugunde hic konusmadik agrima gitti
Ayyy tabiki öğle olacak.iki günde sana olan aşkı bitmedi ya.ayrıca sen ara neden böğle üzüyorsun ki kendini?2 gundur aramadi kaptanim neyse bakalim hayrlisiINŞALLAH dediigin gibi olur
İyi geceler bol kalori yakmalar :)
Üzülme kuzum olur öyle şeyler tuzu biberi hayatın onlarda
Ayyy tabiki öğle olacak.iki günde sana olan aşkı bitmedi ya.ayrıca sen ara neden böğle üzüyorsun ki kendini?
Hey mamaşallah.kızımı Allah korusun. Demek bi ergen annesiyiz,ssana da kolay ggelsin.olsun illaki gidecek.peki spor yapıyormusun?
iyi gelince tanışırızOoo desene tam takımına gelmişsin ablam.bak senin yaşıtlarda var burada. Aeben ve daydream de 39dalar.hatta az önce aeben ablam seni tanımak istiyodu.gelir belki de 1azdan.sen de mi zor kilo veriyorsun?
Allahım Allahııııım hiç olmadık şeyden kavga çıkmış.peki bugün konuşmamışsın daha çok merak etmişsindir AmaTarismamiz aslinda isteyken arkadasi gelmiş yanina arkdsiyla oldugu icn ogun beni cok aramadi 4 5 saat bende sofor kendiisi merak.ettim nir aramadin die kavga ettik buyudu kuzum ben haklym haksz olsam.arardim bakalim kuzum yarin ola hayrola kaptanim cok saol
Allahım Allahııııım hiç olmadık şeyden kavga çıkmış.peki bugün konuşmamışsın daha çok merak etmişsindir Amadüzelir inşallah...
Ben de çene çalmaktan halsiz düşdüm yahu.uyuyayım.bugün çok yoruldum.iyi geceler uyuyanlara.gececilere de hoş sohbetler...kızlar yeni üye gelirse katılmak isteyenlere yönlendirin.üye sayımız yeterli şimdilik.öptüm çok
Böcüğüm kiz ozledim seni :).. Tum sayfalari okuyamiyorum malesef gozumden kaciyor bir cok mesajlarinizAblaaaa
İyi geceler hatunlar ..
Yeni arkadaslar tekrar hosgeldiniz ...
Sizde bizleri taniyin :) . 39 yasindayim hayatim diyet :) 7-8 senedir kk dayim .
3 yavrum var en buyuk 19, en kucuk 15 yasinda ...
Ah hayatim hepini ozledim ama takim O kadar kalabalik ve benimde vakit okadar azki hepinizi ayri ayri okuyup yazmak cok guc oluyorBende cok ozledim seniii ablamm hosgeldin
Ah hayatim hepini ozledim ama takim O kadar kalabalik ve benimde vakit okadar azki hepinizi ayri ayri okuyup yazmak cok guc oluyor...
Nasilsin bakim ?
Süpersin bacım..Iyi akşamlar kızlar
Menumu bildireyim
Sabah 1 portakal.
Yarım saat sonra kahvaltıEki Görüntüle 1438251
Tam tahıl unundan krep
Zeytin
Marul
.Öğle
Ton balıklı salata
Ikindi
3 adet kayısı kurusu
2 adet incir
Akşam
Sebze yemeği ama karar vermedim
Henüz yarım lt su içtim 2 lt ye tamamliycam
On bin adim atıldı.
Evet sevgili eşim kuzularinannesi yorumunu alayım canım
Iyi aksamlar kizlar hattaa iyi geceler esimle film felan izledik alamadim elime telefonu.
menum
sabah 1 yumurta peynir dom salatalik
ogle 1 greyfurt 1 nar
aksam mantar et sote 2 bardak ayran
son ara
1 nar sardim bu aralar nara bunlari yaza saklamanin bir formulu var miiii
Elifim bugün ben smoothie yaptım hem çok eğlenceli kafama göre oluşturuyorum..günlüğüme yazdım nasıl yaptığımı burayada kopyalayalım pc ye geçince..monti ve pirinç lapası
ben de başlayamadım şu montiye, smootie mi yapsam acaba diyorum şu 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?