Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne yedigimi yazayimm..ve kacayim. cok isim var cünkü

sabah
1 dilik kizarmis ekmek..
yanina sütlü kahve LIGHT

ögle
sucuklu yumurta ve 2 dilim kizarmis ekmek. (esim israriyla)

aksam
yok

günü saat 13.00 da bitirdim..

sucuklu yumurta agir cünkü,
fazla kacirdigim zaman kendimi aksam yemeginden mahrum birakiyorum.

yariscim bidenem ben bu 100 deleri hesapliyamiyom yha..
eliniz degmisken benimkinide hesaplarsiniz emi.. :)

insallah yarin bir kac gram eksik cikarim.

ne gülüyon gız ben 1 kilo verdim bu hafta alsanaalsanasmile

hım o zman askıtoya kızalım ben senın kılonun sabıt kaldıgını dusunmustum canım
akannehir
cunku bu hafata takımcak cozuttukkk akannehirakannehir hal boyle olunca ee kılo verenı gorunce saırıyozz heheheh

kızlarr ben tae bo dıye bısey buldum acayıp bısey saattee 600 kalorı ıla800 kalorı yakıyomussunuz suna googledan vıdeosunu ızlıyorum 22 dakıkadalar ama fena terledıler ben yarın baslıcam bu zımbırtıya tabe evde kımse olmadıkca yapıcammm nedenmı ıste olee

Sabah ne yedim maşallah diyorumm kendime önce kaydirigubbakcemile
Bi dilim ekmekle tavada yumurta :gitme: peynir zeytin Allah ne verdiyse yidim:mymeka:
Öğlen artık evde oturmaktan bıktım arkadaşıma gittim kısır yapmış,makarna salatası ve kabak tatlısı ee dururmu bu aptal boğazım yedim tabi bide hastalık geçmişken iştah açıldı tabiii :mymeka:

Akşam yemek yemedim eve gelince portakal yedim, sonra az önce çayla mısır yedim akşam yemeği yemedim cezalandırdım kendimi şutarafagitti

Tartı şuan 59 gösteriyo yarın noolur bilemiycemmm ama genelde sabahları bi kilo eksik gösteriyo manyak tartı bile benle oyun oynuyo yaa klava:

:lepi: baktım bende google da gerçekten güzel...bazı hareketleri bizde step de yapıyoz acayip yorucu ama zevkli yapmanı tavsiye ediyom gerçekten...bende sabahları yapacamm izleyerek yapmak zevkli olucak bence.. ŞİRİNLER hep beraber yapalım bu sporu güzel şirinler olalım hihoyyythihoyyyt

valla yapalım harıka olur bı saat belırleyıp o saatte aynı vıdeoyu ızleyerek yaparsak sanırım bıraz daha eglencelı olur kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile230 dk yapar 15 20 dk dınlenrı yıen yaparsak off super olur olumunekankayizsmiledusunsene gunde 1 saat yapsak 600 ila 800 kalorı kaybederız zayıflamak ısten bıle degıl alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben varım ya sen tabe katılmak ısteyenler varsa onlarda olur ara verdıgımızddeede paylasım yaparız burdannboshayallersmile

yarisci ( 76
askito (68,5
cimcime50 (52,6/52.4/0.2/0.38)
ebtuna (67,9
cansınsen (67,7
pregant (88
amylee_5 (72,3
meral (63,5
fatot (74,3/74,3/0,00/0,00&#37
medusa (59

7.TAKIM TOPLAM KıLO(777,1/

yarışcım inan net 45 dk burdayım geçmişi gezdim diğer takımlara baktım nihayet bişey çıktı umarım olmuştur güyya erken yatacaktım :bbo:

Son düzenleme:
günaydınnnnn..
ilk bildirimi ben yapayım... 63,1 çıktım sabah... 400 gramcık vermişim.. e hiç vermemekten iyidir di mi...

sabah ta kepekli ekmekli tost yedim ve yanında da şekersiz çay içtim...

kızlar son kez hesaplamayı anlatıyorum bir dahakine yapmayanıkaydirigubbakcemileyolarım ona göre.
geçmişe bakıp herkesin kilosunu bulmak zor inanınki birde vaktimde olmayabilir.

örnek:ben geçen hafta 76 kilo idim diyelimki bu hafta 75 geldim verdiğim 1 kilo yani
yarisci(76/75/1,0/1,31&#37

verdiğim kilo /geçen haftaki kilom:1/76=1,31 buda yüzdesi oluyor.

7,TAKIM 140.ETAP
yarisci ( 76/76/0,0/0,00/&#37
askito (68,5
cimcime50 (52,6/52,4/0,2/0,38%)
ebtuna (67,9
cansınsen (67,7
pregant (88/87/1,0/1,13%)
zalimi (87,3
amylee_5 (72,3/71,8/0,5/0,69%)
meral (63,5/63,1/0,4/0,62%)
fatot (74,3/74,3/0,00/0,00%)
medusa (59

7.TAKIM TOPLAM KıLO(777,1/

nalancım editleyip benden alıntı yaptığını silersen tamam olacak habirde benim son düzenlediğim listeden git orada daha bir çok kişinin bildirimi var
liste aynen alıntısız devam etmeli şeker.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…