Ablamm çok sağol. Cumartesi çıkacak hastahaneden.o zaman kokluycam inşallah
Çoklu alıntı yapamadım yaSuper olmuş kuzum. 7.Takımın kızııı...evlimisin?bekarmısın?çalışıyon mu?
abla çok fazla ödemim var şu anda... Hande bak daha once o sekilde diyet yaptin saclarim dokuldu diyorsun . E bu sefer yavas vereyim geri almayim diyorsun . Gittin sagliksiz bir diyet buldun .. Dukani birakinca ayni hizda geri alinacaginida biliyorsun .. Canimmmmm bunlari bile bile neden ayni kısır donguye geri donuyorsun ... Hic razim yok enin bu durumuna ve cok uzuluyorum
neden o kadar kalıyor hastahenede aynuram bir sıkıntı yok değilmi yada sizin ordaki hastahanelerde uygulama farklımı .
burda normal doğumda 1 gece sezaryan doğumlarda 2 gece hastahanede yatırıyorlar
ablam canımın ta ta ta içiHande gel bakip soyle yamacima ...
Neden saglikli ve yavas kilo verecegin bir diyet yapmiyorsun . Neden deneyimlerinden bir ders cikarmiyorsun senhala dukan diyorsun ...
sezeryanda da 1 gece nazlım
orda göbek düşene kadar kalmıştı görümcem, diğer akrabalar falan. hemen çıkarmıyolar hastaneden
ablam canımın ta ta ta içi
merak etme bu kez kötü bişey yapmıycam
sadece 6 gün ödemimi bir attırayım yeter gerisi sağlıklı bir menüye dönecek
bizim burda sezaryanda 2 gece bırakıyorlar elif . her ülkenin farklı ozaman :)
Özel hastaneler 1 gece tutuyordu bakanlığın şartı iki gece .naz in dediği gibi Şuansezeryanda da 1 gece nazlım
orda göbek düşene kadar kalmıştı görümcem, diğer akrabalar falan. hemen çıkarmıyolar hastaneden
Canim 39 yasindayim , diyet maceramda 15 yasinda basladigi icin . Su kilaydum sunu su zaman verdim diyemem ... Kk tanistigimda (7-8) yil once 80 kiloydum ..58 kusurle 6. Takimdan mezun oldum bi 4-5 yil oldu sanirim ...62-63 de korudum bazan 65 ciksamsa hep verek dengeledim .. Gecen yil tatiller ust uste gelince bi 70 oldum solugu tekrar takimda aldim :))..Buraların faydası olcak bende hissediyorum. Paylaşırım tabiki olumsuz olumlu her deneyimimi.
Kaç kilo verdin şu an kaç kiloda koruyorsun.Beslenme planın nasıldı? Çok sordum demi
Özel hastaneler 1 gece tutuyordu bakanlığın şartı iki gece .naz in dediği gibi Şuan
Hergun menu istiyorum ! Ne yedim baklamnlazim deli kiz diyet dedinmi gozun donuyor seninablam canımın ta ta ta içi
merak etme bu kez kötü bişey yapmıycam
sadece 6 gün ödemimi bir attırayım yeter gerisi sağlıklı bir menüye dönecek
Göbek bazen 1hafta da düşüyor aman allahımEvet kızlar bizde löğle.göbeyi düşene kadar bekletiyorlar.
aynur gözünüz aydın
ALLAH uzun hayırlı uğurlu ömürler nasip etsin inşALLAH
anneside şifa bulsun bir an önce
sezeryan doğum çok zor ya
çektiğimi bir ben bilirim herhalde
İnşallah o günlere de gelirsin canımmm...ben sporumu evde olduğum için öylenle akşam yemeyi arasında yapıyorum ggenelde.kalkıp bi 15dakikada pilates yapayım yaaa.zaman bulmuşkenÇoklu alıntı yapamadım ya
Evli değilim, ilişkim var inş o güne geliriz
Çalışıyorum.
Sabah bende 3 mile lesli yaptım. Sabah sporu iyi oluyor ama öğleden sonra 15-16 gibi çok enerjisiz kalıyorum.
devlet hastanesinde mi 2 gün şartı? onu bilmiyordum
Evet tatlım yoksa imza alıp bütün sorumluluğu alıp gidebkir çıkarsa kacak sayılırdevlet hastanesinde mi 2 gün şartı? onu bilmiyordum
Göbek bazen 1hafta da düşüyor aman allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?