Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablamm çok sağol. Cumartesi çıkacak hastahaneden.o zaman kokluycam inşallah

neden o kadar kalıyor hastahenede aynuram bir sıkıntı yok değilmi yada sizin ordaki hastahanelerde uygulama farklımı .

burda normal doğumda 1 gece sezaryan doğumlarda 2 gece hastahanede yatırıyorlar

Super olmuş kuzum. 7.Takımın kızııı...evlimisin?bekarmısın?çalışıyon mu?
Çoklu alıntı yapamadım ya
Evli değilim, ilişkim var inş o güne geliriz
Çalışıyorum.
Sabah bende 3 mile lesli yaptım. Sabah sporu iyi oluyor ama öğleden sonra 15-16 gibi çok enerjisiz kalıyorum.

abla çok fazla ödemim var şu anda
mecburen ilk atağını yapmam lazım
sonrasında dukanın protein sebzesine geçicem
karbonhidrat alımı yapmıycam sadece
tatlı tuzlu yağlı şeyler yemiycem
hani ataktan sonra düzene giricem
bugün 2.günüm
geriye 4 gün kalıyor toplamda 6 gün atak yapıcam

neden o kadar kalıyor hastahenede aynuram bir sıkıntı yok değilmi yada sizin ordaki hastahanelerde uygulama farklımı .

burda normal doğumda 1 gece sezaryan doğumlarda 2 gece hastahanede yatırıyorlar

sezeryanda da 1 gece nazlım

orda göbek düşene kadar kalmıştı görümcem, diğer akrabalar falan. hemen çıkarmıyolar hastaneden

Hande gel bakip soyle yamacima ...
Neden saglikli ve yavas kilo verecegin bir diyet yapmiyorsun . Neden deneyimlerinden bir ders cikarmiyorsun sen hala dukan diyorsun ...
ablam canımın ta ta ta içi
merak etme bu kez kötü bişey yapmıycam
sadece 6 gün ödemimi bir attırayım yeter gerisi sağlıklı bir menüye dönecek

bizim burda sezaryanda 2 gece bırakıyorlar elif . her ülkenin farklı ozaman :)

ilk doğumda gece 12de yatış yaptım sabah 9da doğuma alındım sonra 1 gece kaldım

2. doğumda sabah 7de gittim 9da doğuma alındım yine 1 gece kaldım

insan zaten biran önce evime gideyim temizleneyim istiyor hastane ortamından kurtulayım istiyor

Buraların faydası olcak bende hissediyorum. Paylaşırım tabiki olumsuz olumlu her deneyimimi.
Kaç kilo verdin şu an kaç kiloda koruyorsun.Beslenme planın nasıldı? Çok sordum demi
Canim 39 yasindayim , diyet maceramda 15 yasinda basladigi icin . Su kilaydum sunu su zaman verdim diyemem ... Kk tanistigimda (7-8) yil once 80 kiloydum ..58 kusurle 6. Takimdan mezun oldum bi 4-5 yil oldu sanirim ...62-63 de korudum bazan 65 ciksamsa hep verek dengeledim .. Gecen yil tatiller ust uste gelince bi 70 oldum solugu tekrar takimda aldim :))..
Su an 67 li kilolardayim 62-63 ideal kilom ..
Kisaca cogunuzun yasi kadardir diyet icindeyim diyebilirim . Ha diyet seklimde genelde montignac'tir . Gl endeksine dayali bir diyet, karatayin ekmeklisi diyelim , sagligim icinde uygundur ama bazi sebeblerden dolayi bu donem yapamadim ...

aynur gözünüz aydın
ALLAH uzun hayırlı uğurlu ömürler nasip etsin inşALLAH
anneside şifa bulsun bir an önce
sezeryan doğum çok zor ya
çektiğimi bir ben bilirim herhalde

ablam canımın ta ta ta içi
merak etme bu kez kötü bişey yapmıycam
sadece 6 gün ödemimi bir attırayım yeter gerisi sağlıklı bir menüye dönecek
Hergun menu istiyorum ! Ne yedim baklamnlazim deli kiz diyet dedinmi gozun donuyor senin

Çoklu alıntı yapamadım ya
Evli değilim, ilişkim var inş o güne geliriz
Çalışıyorum.
Sabah bende 3 mile lesli yaptım. Sabah sporu iyi oluyor ama öğleden sonra 15-16 gibi çok enerjisiz kalıyorum.
İnşallah o günlere de gelirsin canımmm...ben sporumu evde olduğum için öylenle akşam yemeyi arasında yapıyorum ggenelde.kalkıp bi 15dakikada pilates yapayım yaaa.zaman bulmuşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…