Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de hedef 60 sevgili eşim. Inşallah birlikte Mayıs sonuna kadar ulasiriz hedefimize

3 mayıs evlilik yıldönümüz, 6 mayıs doğumgünüm inşallah o zamana kadar 60ı görürüm. evlendiğimde 63tüm 7 sene sonra aynı olmak ne güzel olcak

hedefimize ulaşıcaz inşallah eminecim

benim kimseye hayrım yok ki nazlı'yla sen zaten azimliydiniz

Yeterince kararli degildin vaktiyle demekki canim. Bak simdi ne guzel gidiyor. Menulerin gayet guzel, motivasyonun guzel. Zaten ilk birkac haftayi atlatip ta insan vucudundaki degisimi gorunce daha kolay devam ediyor. Sen o ivmeyi cok guzel kazandin ve emine ile beraber mezun olursunuz insallah

Yaâ ben o hafta başladım diyete cumartesi diyete başladım pazartesi gruba başladım. Gruba başladığımda kaç kiloydum bilmiyorum ama 77 2 gün önceki rakam
Canım benim o kiloyu takım ilk geldiyin gün yazdığın mesajdan aldım.

Bugünkü menüm
Sabah 1 litre kola

bişey yemedim hastanede Bi tetkik için 1 lt kola içmem gerekiyomuş

Öğlen 2 yumurta
Biraz yoğurt

Akşam bişey yemeyi düşünmüyorum

1 saat yürüyüş
Jillian
500 mekik
500er bel hareketi
2 lt su

kızlarr mrb bugünkü menumm
sabah peynir zeytinn 2 dilim ekmek

öğlen nohut yemeği yoğurt

akşam ıspanak yoğurt

tarçınlı süt

spor 10 dk bel eritme hareketleri
20 dk leslie

ayy yarınki menümü de yazayım ben hafta sonları yokum yaa
sabah kahvaltıda yumurta haşlama 2 tane 6-7 zeytin maydanoz 2 kupa çay
akşam balık tava salata
tarçınlı süt
20 dk leslie bel eritme hareketleri 15 dk
2,5 litre suyu kesin bitiririrmm.
pazar gününü bilmiyorum. eşim pizza istedi. ona pizza yaparımm bende yumurta falan yerim belki. pazartesi bildiriririmmm.
herkese iyi tatillerrrr.

Ben beğendim kuzum menünü ..ama su dediğin gibi yok..su inemiyorsun içine tarçın çubuğu atabilirsin yada taze nane ve limon koyabilirsin..

Menüm

08:00 süt içine,yarım armut,muz,1yk yulaf kepeği,hindistan cevizi,kivi,3 kaşık yoğurt..

11:00 elma

Kahvenin yanında 2 minik kurabiye ( diyette 150 kaloriyi geçmeyecek 2 atıştırmalık yenebiliyor)

17:00 süt,1 dilim Ananas,5 üzüm,1 avuç Brokoli,2yk avakado,5 badem..

Suyumu içiyorum..belim ağrıyor geçerse yürüyüşümü yapacağım..dışarıda yarım saat yürüdüm ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…