Yaâ ben o hafta başladım diyete cumartesi diyete başladım pazartesi gruba başladım. Gruba başladığımda kaç kiloydum bilmiyorum ama 77 2 gün önceki rakamTakıma geldiğinde kaçtın canım ?
Benim de hedef 60 sevgili eşim. Inşallah birlikte Mayıs sonuna kadar ulasiriz hedefimizehedef 60 inşallah arzu'cum ,yarısı gitti yarısı kaldı
Cok guzel gidiyorsun canim. Bu da biter gider 1-2 aya. Seviniyorum senin adina
Benim de hedef 60 sevgili eşim. Inşallah birlikte Mayıs sonuna kadar ulasiriz hedefimize
Ayy inşallah canım. Hedef 60.3 mayıs evlilik yıldönümüz, 6 mayıs doğumgünüm inşallah o zamana kadar 60ı görürüm. evlendiğimde 63tüm 7 sene sonra aynı olmak ne güzel olcak
hedefimize ulaşıcaz inşallah eminecim
Her işte var bi hayir. . Demek benle eş olacakmışsinsosyalle hedefimiz 1 mayıstı
o izne ayrılıp kilo alıp dönmeseydim belki şimdi 65in de altındaydım
sosyalle hedefimiz 1 mayıstı
o izne ayrılıp kilo alıp dönmeseydim belki şimdi 65in de altındaydım
Her işte var bi hayir. . Demek benle eş olacakmışsin
Firuze ye yardimci olmak varmis kaderinde. Biz de estik bir ara
benim kimseye hayrım yok ki nazlı'yla sen zaten azimliydiniz
Canım benim o kiloyu takım ilk geldiyin gün yazdığın mesajdan aldım.Yaâ ben o hafta başladım diyete cumartesi diyete başladım pazartesi gruba başladım. Gruba başladığımda kaç kiloydum bilmiyorum ama 77 2 gün önceki rakam
bakalm artksen verirsin canım, tebrikler
n bir takımda 3.7 kilo veren gördüm
Ben beğendim kuzum menünü ..ama su dediğin gibi yok..su inemiyorsun içine tarçın çubuğu atabilirsin yada taze nane ve limon koyabilirsin..bugünki menüm
sabah
2 çeri domates 1 salatalık 1 yeşil biber 1 avuç light peynir 1 galeta ve şekersiz ıhlamur adaçayı
ara 1 fincan nescafe 1 mandalina
öğlen
1 kase tavuklu şehriye çorbası 3 kaşık mantar yemeği
ara 1 portakal(meyve yemek istemiyorum ama şu anda asrın gribini geçiriyorum)
akşamada tavuk göğsü ve salata yemeği planlıyorum
yatarken limonlu pul biberli 2 kaşık yoğurt
bugün hala su içemedim
acayip bulanıyorum
en azından 1 litre falan içmeye çalışıcam
aeben abla hülya nasıl menüm
Allahım şifasını versin,,Gubsej özelden bana yazdı.annesi rahatslz onun yanında şu an.dua edelim kızlar.morali çok bozukdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?