- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Selam 7. takimin citir gulleri
Ne guzel kilo vermissiniz, tebrik ediyorum hepinizi tek tek
Yagmur canim porsiyon azaltma. Kahvaltinin yemeginin yaninda bol sebze&salata ye. Yagdan korkma bu kadar. Normal yagli peynir de yiyebilirsin. Yuruyuse aynen devam et. Insulin direncinin 1 numarali dusmani spordur. Biraz daha kilo verdikten sonra agirlikla da calismaya baslayabilirsin. Pes etme yilma, aynen devam et guzelim
Sosyal gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum. Kardesini de rabbim iyi insanlarla karsilastirsin. Biran once evine doner insallah.
***7.TAKIM 403.ETAP***
perigunlugu(70.8/70.2/0.6/%0.85)
mucizelerprensesi(74.2/73/1.2/%1.62)
tubaturem06(66.5/66.4/0.1/%0.15)
hayatperisi7(68.6/66.4/2.2/%3.21)hayatbos isimli üye nick değiştirdi
OoOturtleOoO (85.4/86.4/-1/%-1.17)
gubsej (84.7///%)bildirimde bulunmadı
masmavi_(59.7/59.4/0.3/%0.5)izne ayrılmak istiyor
msgulerr(59.7/59/0.7/%1.17)
no name (76.1/75.8/0.3/%0.39)
kuzularinannesi(68.5/67.9/0.6/%0.88)
ay__060 (94.4/93.9/0.5/%0.53)
daydream15(73.9///%)kilosu sabit. 397. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
firuzew(73.4/72.6/0.8/%1.09)katılım tarihi 16.02.2015.başlangıç kilosu 74.5.hedef kilosu ...
7. TAKIM ORTALAMASI:%0,71
Gubsej özelden bana yazdı.annesi rahatslz onun yanında şu an.dua edelim kızlar.morali çok bozukdu
Gubsej özelden bana yazdı.annesi rahatslz onun yanında şu an.dua edelim kızlar.morali çok bozukdu
Benim bir ara 1 tb lık harddiskim arızalanmıştı program sayesinde hepsini kurtardım aslında işe yaraması lazımyok canım o silinen dosyayı kurtarmıyor
Tamam canımPericim firuze hedef kilosunu yazmamış.ona yazımca ekle.bilgi eksikliyi var
İnş. Evet 93 bndende gr gr gidiyor malesefEvet aslında isteyince çabuk gidiyor . Spor olayını deneyeceğim . Sanırım sen de 90 lı kilodasın. Hedefe ulaşırız inş.
Tamam ablam desteğin için çok tesekkur ederim, saglikli bulduğum için montiyi uygulamaya calisiyorum ondada yagsiz peynir yenmeli diyor oyuzden ablamSelam 7. takimin citir gulleri
Ne guzel kilo vermissiniz, tebrik ediyorum hepinizi tek tek
Yagmur canim porsiyon azaltma. Kahvaltinin yemeginin yaninda bol sebze&salata ye. Yagdan korkma bu kadar. Normal yagli peynir de yiyebilirsin. Yuruyuse aynen devam et. Insulin direncinin 1 numarali dusmani spordur. Biraz daha kilo verdikten sonra agirlikla da calismaya baslayabilirsin. Pes etme yilma, aynen devam et guzelim
Sosyal gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum. Kardesini de rabbim iyi insanlarla karsilastirsin. Biran once evine doner insallah.
Hedefim 71.4 canım 1 kg versem yeter banafiruzeew sevgili eşim hedefimiz kaç haftaya?
Hedef kilom 60 canım ilk başlangıç kilom 77 idi şu an 72.4 oldumcanım hedef kilon nedir?
Hedefim 71.4 canım 1 kg versem yeter bana
Takıma geldiğinde kaçtın canım ?Hedef kilom 60 canım ilk başlangıç kilom 77 idi şu an 72.4 oldum
kaç gündür diyettesin?Hedef kilom 60 canım ilk başlangıç kilom 77 idi şu an 72.4 oldum
bende 67 diyorum 900 gr
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallahGubsej özelden bana yazdı.annesi rahatslz onun yanında şu an.dua edelim kızlar.morali çok bozukdu
Bir acilsin pir acildin Elif. Kirk bin defa masallahFinal hedefin kac?
Ben de yagsiz tuzsuz tercih etmiyorum. Light urunleri saglikli bulmuyorum. Yagmur un montiye basladigini kacirmisim
hedef 60 inşallah arzu'cum ,yarısı gitti yarısı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?