yok canım alınmıyorGeldimmmm :)
Normalde sizin şirkette kullandığınız ortak bir alandaysa muhakkak her gün yedek alınıyordur. Bilgi işlemiyle görüşürsen ancak onlar bulabilirler
Ortak dediğin hangi pc peki ? Sonuçta ağ bağlantısı da olsa bağlı olduğu bir bilgisayar vardır. Sen başka bir bilgisayarın içeriğine ağdan erişip dosyayı görüyorsun aslında. Asıl o bilgisayara ulaşıp geri dönüşümüne bakmak lazım yada kurtarma programları var ama yine dediğim gibi dosyanın asıl olduğu bilgisayarda işlem yapılabilir.yok canım alınmıyor
dershane burası
orada listeler evraklar sınavlar sonuçlar falan filan var işte
Onlardan biri degilimdir inşallahKuzular ben kızımı banyo yaptırıp hazırlanıp çıkıyorum . görüşürüz. Listeyi taşımak ve bazı kararlar perime kaldı.bsna iletmek istediyiniz bi şey olursa periye sööleyin tel.dan ileti.akşam gelince sopam elimde olacak.hazır olum...bazılarınızın poposu morarıcak
Valla bu sefer sonuna kadar katılıyorum sanaaaa... Sopaaalaarr lazımmmmmmKuzular ben kızımı banyo yaptırıp hazırlanıp çıkıyorum . görüşürüz. Listeyi taşımak ve bazı kararlar perime kaldı.bsna iletmek istediyiniz bi şey olursa periye sööleyin tel.dan ileti.akşam gelince sopam elimde olacak.hazır olum...bazılarınızın poposu morarıcak
Aslında çok eğlenceli geliyor bana. Birde genelde bilgi işlem departmanlarında bayan pek olmaz. istenmezde :)) Bende bilgi işlem departmanında çalışıyordum bir ara. Herkes çok şaşırıyorduBen bir şeyi yanlislikla silince baslattaki ara ya yazip ariyorumçok zor PC ya isin zor perim
Bnm bir arkadasim vrdi o programların arkalarında meğer neler varmis sayılar semboller havada ucusuyordu sonra dayanamadı birkti o bolumu gerçekten zeka isi kuzumValla bu sefer sonuna kadar katılıyorum sanaaaa... Sopaaalaarr lazımmmmmm
Aslında çok eğlenceli geliyor bana. Birde genelde bilgi işlem departmanlarında bayan pek olmaz. istenmezde :)) Bende bilgi işlem departmanında çalışıyordum bir ara. Herkes çok şaşırıyordu
Kahvaltı yaptığın halde böğle olmuş kuzum.daha iyidir eminim.ya ben çok vicdan azabı çekiyorum siz yenilerle ilgilenemiyorum diye.ama bi kaç gün böğle olucak.merhabalar cok sukur sonda yetisebildim suan tartildim kahvalti yaptigim halde gecen hafta 74.5 bu hafta 73.9 yani sadece 600gramcik ama olsun ikihaftadan coktur hic gitmiyodu buda bisey
O bilgisayara o zaman bi kurtarma programı kurup taratmayı deneyin.esas sahibi yan bilgisayar
yok ya olmuyor geri dönüşümde falanda yok
denedik yine olmadı peri yaO bilgisayara o zaman bi kurtarma programı kurup taratmayı deneyin.
Recover My Files programı mesela kullanabilirsin.
delete enter yapıp silinmişO bilgisayara o zaman bi kurtarma programı kurup taratmayı deneyin.
Recover My Files programı mesela kullanabilirsin.
denedik yine olmadı peri ya
Evet aslında isteyince çabuk gidiyor . Spor olayını deneyeceğim . Sanırım sen de 90 lı kilodasın. Hedefe ulaşırız inş.Menü ve su iyi demek spor yapsan gidecek kilolar mekikle ip atlamayla başla istersen çok vakit ayiramiyorsan
yok canım o silinen dosyayı kurtarmıyorsistem geri yükleme yapınca gelmez mi ki
sorun degil canim cok kalabaligiz bende zaman buldukca giriyom ama hepsini okuyamiyorum bir bakayorum 15 -20 sayfa ilerlemisKahvaltı yaptığın halde böğle olmuş kuzum.daha iyidir eminim.ya ben çok vicdan azabı çekiyorum siz yenilerle ilgilenemiyorum diye.ama bi kaç gün böğle olucak.
Kızımı uyudu. Ben kaçar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?