Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldimmmm :)

Normalde sizin şirkette kullandığınız ortak bir alandaysa muhakkak her gün yedek alınıyordur. Bilgi işlemiyle görüşürsen ancak onlar bulabilirler
yok canım alınmıyor
dershane burası
orada listeler evraklar sınavlar sonuçlar falan filan var işte

yok canım alınmıyor
dershane burası
orada listeler evraklar sınavlar sonuçlar falan filan var işte
Ortak dediğin hangi pc peki ? Sonuçta ağ bağlantısı da olsa bağlı olduğu bir bilgisayar vardır. Sen başka bir bilgisayarın içeriğine ağdan erişip dosyayı görüyorsun aslında. Asıl o bilgisayara ulaşıp geri dönüşümüne bakmak lazım yada kurtarma programları var ama yine dediğim gibi dosyanın asıl olduğu bilgisayarda işlem yapılabilir.
Çünkü sen ağ bağlantısı ile bağlandığında onun sadece kullanıcısı oluyorsun esas sahibi ise bulunduğu bilgisayardır.

Ben bir şeyi yanlislikla silince baslattaki ara ya yazip ariyorum çok zor PC ya isin zor perim

Onlardan biri degilimdir inşallah kolay glsn ablam

esas sahibi yan bilgisayar
yok ya olmuyor geri dönüşümde falanda yok

Valla bu sefer sonuna kadar katılıyorum sanaaaa... Sopaaalaarr lazımmmmmm

Ben bir şeyi yanlislikla silince baslattaki ara ya yazip ariyorum çok zor PC ya isin zor perim
Aslında çok eğlenceli geliyor bana. Birde genelde bilgi işlem departmanlarında bayan pek olmaz. istenmezde :)) Bende bilgi işlem departmanında çalışıyordum bir ara. Herkes çok şaşırıyordu

Bnm bir arkadasim vrdi o programların arkalarında meğer neler varmis sayılar semboller havada ucusuyordu sonra dayanamadı birkti o bolumu gerçekten zeka isi kuzum allah kolaylık versin sana

merhabalar cok sukur sonda yetisebildim suan tartildim kahvalti yaptigim halde gecen hafta 74.5 bu hafta 73.9 yani sadece 600gramcik ama olsun ikihaftadan coktur hic gitmiyodu buda bisey
Kahvaltı yaptığın halde böğle olmuş kuzum.daha iyidir eminim.ya ben çok vicdan azabı çekiyorum siz yenilerle ilgilenemiyorum diye.ama bi kaç gün böğle olucak.

Kızımı uyudu. Ben kaçar....

bugünki menüm
sabah
2 çeri domates 1 salatalık 1 yeşil biber 1 avuç light peynir 1 galeta ve şekersiz ıhlamur adaçayı
ara 1 fincan nescafe 1 mandalina
öğlen
1 kase tavuklu şehriye çorbası 3 kaşık mantar yemeği
ara 1 portakal(meyve yemek istemiyorum ama şu anda asrın gribini geçiriyorum)
akşamada tavuk göğsü ve salata yemeği planlıyorum
yatarken limonlu pul biberli 2 kaşık yoğurt
bugün hala su içemedim
acayip bulanıyorum
en azından 1 litre falan içmeye çalışıcam
aeben abla hülya nasıl menüm

Kahvaltı yaptığın halde böğle olmuş kuzum.daha iyidir eminim.ya ben çok vicdan azabı çekiyorum siz yenilerle ilgilenemiyorum diye.ama bi kaç gün böğle olucak.

Kızımı uyudu. Ben kaçar....
sorun degil canim cok kalabaligiz bende zaman buldukca giriyom ama hepsini okuyamiyorum bir bakayorum 15 -20 sayfa ilerlemis

Selam 7. takimin citir gulleri

Ne guzel kilo vermissiniz, tebrik ediyorum hepinizi tek tek

Yagmur canim porsiyon azaltma. Kahvaltinin yemeginin yaninda bol sebze&salata ye. Yagdan korkma bu kadar. Normal yagli peynir de yiyebilirsin. Yuruyuse aynen devam et. Insulin direncinin 1 numarali dusmani spordur. Biraz daha kilo verdikten sonra agirlikla da calismaya baslayabilirsin. Pes etme yilma, aynen devam et guzelim

Sosyal gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum. Kardesini de rabbim iyi insanlarla karsilastirsin. Biran once evine doner insallah.

***7.TAKIM 403.ETAP***

perigunlugu(70.8/70.2/0.6/%0.85)
mucizelerprensesi(74.2/73/1.2/%1.62)
tubaturem06(66.5/66.4/0.1/%0.15)
hayatperisi7(68.6/66.4/2.2/%3.21)hayatbos isimli üye nick değiştirdi
OoOturtleOoO (85.4/86.4/-1/%-1.17)
gubsej (84.7///%)bildirimde bulunmadı
masmavi_(59.7/59.4/0.3/%0.5)izne ayrılmak istiyor

msgulerr(59.7/59/0.7/%1.17)
no name (76.1/75.8/0.3/%0.39)
kuzularinannesi(68.5/67.9/0.6/%0.88)
ay__060 (94.4/93.9/0.5/%0.53)

daydream15(73.9///%)kilosu sabit. 397. etapta izne ayrılan üye geri döndü.
firuzew(73.4/72.6/0.8/%1.09)katılım tarihi 16.02.2015.başlangıç kilosu 74.5.hedef kilosu ...

7. TAKIM ORTALAMASI:%0,71

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…