- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Nisanfa guzellesir havalarmontlari atariz artik nursa daha bere takiyorum ben
Burasi karadenizberetişört ve hırkayla çıkıyorum 2 gündür dışarı
Burasi karadenizbi esiyor donuyoz
3-4 sene evvel karadeniz turuna katılmıştık, eylül ayında burda çok sıcakken oraya giderken mont almamızı söylemişlerdi. biz o kadar da değildir diyerek kot mont aldık abartmayalım dedik. ilk gece tırmandık dağa bungalovlarda kaldık dondu bir tarafımız
Iyi akşamlar kızlar
Aynuram büyük geçmiş olsun canım.
Allah sifa versin bebisinize ....
Dün ve Bugün tüm gün misafir gelecek diye kosturdum durdum
Sabah
Menemen
Peynir çeşitleri
Yeşil zeytin
Salatalık
Domates
Öğle ve aksami hiç yazmiiim
Afiyet olsun canımAma ööle kafama kafama vurmaaaaa
Yedim işte yedimm napiiim. Yapıp da yememek olmuyooooo bi tadına bakiyim nası olmuşla bi başladım sonrası felaket zaten
Aynen kuzum sizde bahar geliyor burda daha kis size yaz gelir burayaa bahar gelir
Afiyet olsun canımarada kaçamak yapmazsan diyet yapmanın kıymetini bilemezsiniz ama ben merak ediyorum hala ne yedin
ama hayran kaldım karadeniz'esamsun'dan gürcistan sınırına kadar her yeri gezdik tekrar tekrar gitmek istediğim bir yer kesinlikle
rehberimiz bir konuda çok şaşırmıştı bir damla yağmur yağmamıştı turumuz boyuncanormalde sis ve yağmur dolayısıyla hiçbir grubu sizin grubunuz kadar rahat ve keyifli gezdiremiyorum demişti
Eee napiiim saldim ben de .hani yemedim diye hava atıyon dün lokumlu kurabiyeleri
benim menüm
sabah 2,5 dl kızarmış ekmek, domates, peynir, biberiye-yeşilçay
16:00 yarım simit, peynir
20:00 1 ayva
saçma sapan beslendim
Yagmursuz gun yoktur oyuzden her yer yesillik guzeldirr miss bidaha gelrsen beklerim
Elif hanim bursa kar yagiyo halaberetişört ve hırkayla çıkıyorum 2 gündür dışarı
Eee napiiim saldim ben de .senden şöyle güzel menüler görek de aaaa eşim çok sağlıklı besleniyo benim de beslenmem lazım desek.(hem suçlu hem güçlü böyle olunuyor .)
Ne diyim sen yiyon ben de amaaaaaan zaten eşim de yiyo sallaaaaa diyom. Alla alla
Bu ani kolluyodun dimigel kulağına söyliyim : lokumlu kurabiye
Elif hanim bursa kar yagiyo halakayağa gidecektir bugün haftaya gideriz artik ne se olsa hazirana kadar kar var
Bu ani kolluyodun dimiUnutmamis da dün yaptigimi bak bak bakkkk
Tamam yarın dikkat edicem ne yapıp edip 1 killo vericem cuma günü sen de vercen miiiiiyap yap suçu bana at
bu yazdıklarımız kayıt altına alınmasın , sevgili kaptanımız ve yardımcımız
Pogaca lokumlu kurabiye ve eti püf pastabana vermedin bende herkese söylücem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?