Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

burda kış bitti tamam artık ocakta geldi şubatta bitti

13 senedir 2 kez kar gördüm, kar yağınca herkesin elinde telefon kar resmi çekme yarışı

sürekli kar da sıkıcı olur ya di mi?
Hemde nasıl sıkıcı.. Soğuğu da ekle üstüne bide gidecek bi yerin de olmadığını pencere önünde kuş misali seyrediyorum hayati

@zayiflicammm
cok teşekür ederim canim sende emeline ulasrsn INŞALLAH

perigunlugu

biricik esim spor salonuna yazilmana sevndim cok faydasini goruceksin bugun hafta sonu benim yoktu bende dinlendim haftabin 5 gunu spor 2 gunu dinlenme hoca o sekil ayarladi senin icnde hayrli olsunnn

@Aynura88

kaptanim cok üzüldüm İNŞALLAH en yakin zmanda iyilesir kuzum ALLAHIM acil şifalar versin

A ay__060

canimin ici tekrardan cok tesekkur ederum yuregine saglik

Ayy çok güldüm ya sen bilmiyor musun elif kiminle eş olduysa kısa bi sure sonra kaçıyorlar buradan
Şaka şakaaaa sevgili eşim
Sen olmasan nası bu kadar rahat lokumlu kurabiye yerdim

ohh hatunlara bak ikisi birden saldırıyolar

sevgili kaptanyardımcım lütfen duy beni bundan sonra yanlız yarışçam küstüm ben bu cadılara

Menum

sabah

Meyve salatası (yarim muz, yarim greyfurt, yarim elma)
1 kucuk bardak sut

öğlen
Tarhana corbasi
Bir kase yogurt

aksam
patlican salatasi (patlicani firinda kozledim)
bir bardak ayran

Ekmek yemedim

spor yapmadim hocam haftanin 5 gunu spor yap dedi hafta sonu dinlenme kaslarim için bide hastayim dinlenmis oldum

ihlamut ictim

suyumda 3litre olur

Ben brnimkini 19.30 da koydum yatağına kendi kendine uyuyor Şükür. Arada uyanıp durdu sadece bugün uyuyor bende uyucam simdi

maşallah ne güzel. eşim geç geldiği için onunla oynasın diye büyüğün uyku saati 10. küçük de onun sesinden uyuyamadığı için mecbur abi yatıyor o da bu saatte uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…