- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Tamam yarın dikkat edicem ne yapıp edip 1 killo vericem cuma günü sen de vercen miiiii
Hemde nasıl sıkıcı.. Soğuğu da ekle üstüne bide gidecek bi yerin de olmadığını pencere önünde kuş misali seyrediyorum hayatiburda kış bitti tamam artık ocakta geldi şubatta bitti
13 senedir 2 kez kar gördüm, kar yağınca herkesin elinde telefon kar resmi çekme yarışı
sürekli kar da sıkıcı olur ya di mi?
Elif kızı da benzettin kendine
Allah kolaylik versin canım. Zor bir hayat...Hemde nasıl sıkıcı.. Soğuğu da ekle üstüne bide gidecek bi yerin de olmadığını pencere önünde kuş misali seyrediyorum hayati
Elif kızı da benzettin kendineyakında oda kaybolmasin senin eşlerin malum demekki kilo alıp ayrılıyorlar seni seni
Ayyy beni kimlerle es yaptınız da başımı yaktinizikiini mezun edip edip gönderdim ikisi kaçtı ben napıyım
kilo alan olmadı hiç te bile
Aynennnn çok yorgunumsaat 10 olsa da şu kuzuları yatırsam , yoruldum çok
evet balım aynen kendisiyim,
şimdi kilo vermek daha kolay ve keyifli geçecek senin için
stres kalmadı çünkü :)
Ayyy beni kimlerle es yaptınız da başımı yaktiniz
kilo alıp mi gidecem şimdi takimdannnn
aman allah korusun.......
Aynennnn çok yorgunum
Şaka şakaaaa sevgili eşimduymamış olaydım görmemiş olaydım
Ayy çok güldüm yaAyyy beni kimlerle es yaptınız da başımı yaktiniz
kilo alıp mi gidecem şimdi takimdannnn
aman allah korusun.......
Benimkiler ayakta hala evde koşturuyolarbüyük yatağında hala muhabbet ediyor, küçük kucağımda emdi uyudu şükür
Ben brnimkini 19.30 da koydum yatağına kendi kendine uyuyor Şükür. Arada uyanıp durdu sadece bugün uyuyor bende uyucam simdibüyük yatağında hala muhabbet ediyor, küçük kucağımda emdi uyudu şükür
Ayy çok güldüm yasen bilmiyor musun elif kiminle eş olduysa kısa bi sure sonra kaçıyorlar buradan
Şaka şakaaaa sevgili eşim
Sen olmasan nası bu kadar rahat lokumlu kurabiye yerdim
Ben brnimkini 19.30 da koydum yatağına kendi kendine uyuyor Şükür. Arada uyanıp durdu sadece bugün uyuyor bende uyucam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?