Kızlaaaarr bu hafta harika yüzdeleeer bekliyoruuum lütfeeen. bende gaza geldimmmm birinci olalııımmmmmmmm
Hatta ben 2 ocakta vücut ölçülerimi almıştım dünde sporda aldılar acayip fark vardı arasında. Mesela hatırladığım kadarıyla göğüs 103 imiş eskiden şuan 95,5 ölçtü kadın, gerçi evde 99 ölçtüm ben ama bilemedim. her şekilde fark atmışım :)Süper o zaman çok kısa sürede bedenin değişecek=)
Ben hic cuma olmadan tartlmiorum tavsye ederimHepimiz kilo verdikçe iyi olacağımıza eminim. bugün tartı beni bi güldürdü sonra geri aldıtam 6ları gördüm tartıda tekrar çıktım aaa yine aynı kilomdayım
Doğru diyosun ama dayanamıyorumBen hic cuma olmadan tartlmiorum tavsye ederimyoksa ictgmz sudan snra bile 1 kilo.oynuo heo.tartlmamak lazm.fistik
Sen bi sabah kendin al ölçülerini en sağlıklısı=) Dediğin gibi her koşulda küçülmüşsün ne güzel=)Hatta ben 2 ocakta vücut ölçülerimi almıştım dünde sporda aldılar acayip fark vardı arasında. Mesela hatırladığım kadarıyla göğüs 103 imiş eskiden şuan 95,5 ölçtü kadın, gerçi evde 99 ölçtüm ben ama bilemedim. her şekilde fark atmışım :)
Hepsne cuma bnm tarti gunum deAslında haftada bir gün tartılmak en doğrusu.
ben diğer başlıklarada katıldım tartı günüm haftada 3 gün olmuş oldu :S Napsam ki?
Doğru diyosun ama dayanamıyorumbi ara o kadar komikki sabah kalktım tartıldığımda epey + çıkmıştım beğenmedim yine uyudum tekrar uyandığımda da eksi çıktım
Evet kesinlikle öyle.. akşam ölçtük zaten doğru olmayabilirSen bi sabah kendin al ölçülerini en sağlıklısı=) Dediğin gibi her koşulda küçülmüşsün ne güzel=)
Eğer seni zorlamıyorsa sorun olmayabilir ama takibi konusunda zor olabilirAslında haftada bir gün tartılmak en doğrusu.
ben diğer başlıklarada katıldım tartı günüm haftada 3 gün olmuş oldu :S Napsam ki?
Aslında benimde şöyle bir önerim var ne derseniz isteyenlerle yapabiliriz.
Mesela diyelim ki bu hafta ölçülerimizi alalım, her ay tekrar edelim aradaki farkı görelimen azından bölgesel olarak zayıflamamız gereken durumları da tespit etmiş oluruz birbirimize yol gösterebiliriz
Aslında benimde şöyle bir önerim var ne derseniz isteyenlerle yapabiliriz.
Mesela diyelim ki bu hafta ölçülerimizi alalım, her ay tekrar edelim aradaki farkı görelimen azından bölgesel olarak zayıflamamız gereken durumları da tespit etmiş oluruz birbirimize yol gösterebiliriz
84,9 ile başladım 70,2deyim :)Peri çok zayıflamışsın =) tebrik ederim kaç kilodan kaça düştün?
En iyisi cuma dışı tartılmayım kafam çok karışıyo böyle. hher tartıda gram görmek motivasyon kaybettiriyo aslında . Haftada bir tartılırsam kilo görürüm daha güzel.
ben de senin yolundayım şimdi 85 ile başladım 70lere ulaşayım inş84,9 ile başladım 70,2deyim :)
Benim ölçüleri ölçecek birsery bulamam onu npcazAslında benimde şöyle bir önerim var ne derseniz isteyenlerle yapabiliriz.
Sen benim basenimi görsenBenim ölçüleri ölçecek birsery bulamam onu npcaz
Benim ölçüleri ölçecek birsery bulamam onu npcaz
Senin yine basen var bende hepsi var mübarekSen benim basenimi görsenah ah
İnşallah birtenem yaSen fistik gibi olucaksin ben eminim ole deme guzeller guzeliboyun kacti senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?