Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süper o zaman çok kısa sürede bedenin değişecek=)
Hatta ben 2 ocakta vücut ölçülerimi almıştım dünde sporda aldılar acayip fark vardı arasında. Mesela hatırladığım kadarıyla göğüs 103 imiş eskiden şuan 95,5 ölçtü kadın, gerçi evde 99 ölçtüm ben ama bilemedim. her şekilde fark atmışım :)

Hepimiz kilo verdikçe iyi olacağımıza eminim. bugün tartı beni bi güldürdü sonra geri aldı tam 6ları gördüm tartıda tekrar çıktım aaa yine aynı kilomdayım
Ben hic cuma olmadan tartlmiorum tavsye ederim yoksa ictgmz sudan snra bile 1 kilo.oynuo heo.tartlmamak lazm.fistik

Ben hic cuma olmadan tartlmiorum tavsye ederim yoksa ictgmz sudan snra bile 1 kilo.oynuo heo.tartlmamak lazm.fistik
Doğru diyosun ama dayanamıyorum bi ara o kadar komikki sabah kalktım tartıldığımda epey + çıkmıştım beğenmedim yine uyudum tekrar uyandığımda da eksi çıktım

Sen bi sabah kendin al ölçülerini en sağlıklısı=) Dediğin gibi her koşulda küçülmüşsün ne güzel=)

Sen bi sabah kendin al ölçülerini en sağlıklısı=) Dediğin gibi her koşulda küçülmüşsün ne güzel=)
Evet kesinlikle öyle.. akşam ölçtük zaten doğru olmayabilir hatta profilime bak istersen eski fotoğraflarım ve bir ay önceki halimde var
Aslında haftada bir gün tartılmak en doğrusu.
ben diğer başlıklarada katıldım tartı günüm haftada 3 gün olmuş oldu :S Napsam ki?
Eğer seni zorlamıyorsa sorun olmayabilir ama takibi konusunda zor olabilir

Aslında benimde şöyle bir önerim var ne derseniz isteyenlerle yapabiliriz.

Mesela diyelim ki bu hafta ölçülerimizi alalım, her ay tekrar edelim aradaki farkı görelim en azından bölgesel olarak zayıflamamız gereken durumları da tespit etmiş oluruz birbirimize yol gösterebiliriz

Buket bunu begendi

Peri çok zayıflamışsın =) tebrik ederim kaç kilodan kaça düştün?
En iyisi cuma dışı tartılmayım kafam çok karışıyo böyle. hher tartıda gram görmek motivasyon kaybettiriyo aslında . Haftada bir tartılırsam kilo görürüm daha güzel.

Olur tabi Ben sabah aldım ölçülerimi zaten akşam koşcam değişim tartıda olur muhakkak ama olmazsa cm bazında göreyim

84,9 ile başladım 70,2deyim :)

Benim ölçüleri ölçecek birsery bulamam onu npcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…