Yook kuzum dua topigindeki arkadaşa 100 defa okuyacagmKuzum net gitti simdi grebldim 70.kere mi okucaksn kuzum skntidan kurtlmak icn
Bilmiyorum ki ayarları bi kontrol edeyimCanımm sana özel mesaj atamıyorum.neden acaba?
Yook kuzum dua topigindeki arkadaşa 100 defa okuyacagm
Aminn birtanem sagolasınAbdesli daha iyi olur kuzum ALLAH kabul etsin INŞALLAH 70.kere okuyinca skntilardan kurtuluosun hadisi serif kuzum agzna saglik
Kızlar kızlar mesajlarınızı okudum baya mutlu oldum.herkes gaza gelmiş.ben de dün bi kaç elbise denedim alıcaktım.koton mağazasında. 38bedenlerin hepsi bol geldi.bu o kadar zevkli bir şey ki.her elbise cuk oturdu.bunun üzerine kocam da çok zayıflamışsıb 2 3 kilo al demez mi?
Ama ben tuzağa düşmem.bu defa annemlerdeki karbonhidrat yemelerime rağmen,su yeşil çay içmeden 800gram almışım.ama bu gün dikkat ediyorum. Artık 60ı geçmesine izin vermem ya.ben bööle kendimi super hiss ediyorum.hafif ve mutlu
Evet bitanem ben de öğle düşünüyorum.günde 2defa yemek yiycem.6dan sonra yemiycem.bi de en az 1mile leslie yapıcam.suyumu yeşil çayımı içicem.ekmeyi de artık çok sevmiyorum.günde 1 2 dilim siyah ekmek yerimAlışverişin tadı çıkıyor artık =) Ne ver ne al artık sen böle kal=)
Kızlar kızlar mesajlarınızı okudum baya mutlu oldum.herkes gaza gelmiş.ben de dün bi kaç elbise denedim alıcaktım.koton mağazasında. 38bedenlerin hepsi bol geldi.bu o kadar zevkli bir şey ki.her elbise cuk oturdu.bunun üzerine kocam da çok zayıflamışsıb 2 3 kilo al demez mi?
Ama ben tuzağa düşmem.bu defa annemlerdeki karbonhidrat yemelerime rağmen,su yeşil çay içmeden 800gram almışım.ama bu gün dikkat ediyorum. Artık 60ı geçmesine izin vermem ya.ben bööle kendimi super hiss ediyorum.hafif ve mutlu
Geçen hafta toplu şekilde gelen arkadaşlar toplu şekilde de kayb oldular yahu
Sağol canım eşim :)Söylememe bile gerek yok harikasin eşim
Yok onlar de deyil hayatım.3 4 kişi bi arkadaş grubu gelmişdi.salata yoğurt arkadaşımla birlikde ama gitmişler.kkaç gündür yoklar.Sanrm bi zayflicam kaldi bide onun esi
Siz de super bi çift oldunuz haaaSağol canım eşim :)
En güzeli Bende karataycı olmak istiyorum aslında ama 2 öğün beni zorlar.Evet bitanem ben de öğle düşünüyorum.günde 2defa yemek yiycem.6dan sonra yemiycem.bi de en az 1mile leslie yapıcam.suyumu yeşil çayımı içicem.ekmeyi de artık çok sevmiyorum.günde 1 2 dilim siyah ekmek yerim
Yok onlar de deyil hayatım.3 4 kişi bi arkadaş grubu gelmişdi.salata yoğurt arkadaşımla birlikde ama gitmişler.kkaç gündür yoklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?