Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar kızlar mesajlarınızı okudum baya mutlu oldum.herkes gaza gelmiş.ben de dün bi kaç elbise denedim alıcaktım.koton mağazasında. 38bedenlerin hepsi bol geldi.bu o kadar zevkli bir şey ki.her elbise cuk oturdu.bunun üzerine kocam da çok zayıflamışsıb 2 3 kilo al demez mi?
Ama ben tuzağa düşmem.bu defa annemlerdeki karbonhidrat yemelerime rağmen,su yeşil çay içmeden 800gram almışım.ama bu gün dikkat ediyorum. Artık 60ı geçmesine izin vermem ya.ben bööle kendimi super hiss ediyorum.hafif ve mutlu

Alışverişin tadı çıkıyor artık =) Ne ver ne al artık sen böle kal=)

Alışverişin tadı çıkıyor artık =) Ne ver ne al artık sen böle kal=)
Evet bitanem ben de öğle düşünüyorum.günde 2defa yemek yiycem.6dan sonra yemiycem.bi de en az 1mile leslie yapıcam.suyumu yeşil çayımı içicem.ekmeyi de artık çok sevmiyorum.günde 1 2 dilim siyah ekmek yerim

Bunlar ne guzel jhaberler kaptsnim seni tebrik ediyorum 38 beden bol geliosa supersn demektr MASALLAH esinde fark etmis cok mutlu oldum sanada bu yaksr kaptanm

Kız periiii kaç kişiyiz listede hatırlıyon mu?13dük galiba,3kişi de denemede ve 3ü de super...seviyorum ben sizi yaaa.hele bi de düzgün menü verenleriniz var ya bayılıyorum yaaaa

Ben bu ara çok unutkanım ya hastaneye gideceğimi bile unutuyorum annem akşamdan beri kaç defa söyledi sabah yine unutmuşum annem söylemese gitmicem

En güzeli Bende karataycı olmak istiyorum aslında ama 2 öğün beni zorlar.
leptin ve metabolizma hızlandırma işi beni karman çorman ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…