- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
aynuram yaaaGünaydın sporcu böcük.nerelerdesin?
Yok bitanem.yalnış yapmıyorsam sizinle 16kişiyiz.ama tam emin deyilim
Kitap dedin de aklıma geldi.kocamda tvde görmüş karatayı.bulursam kitabını alıcam diyoİş yerinde daha çok sıkıntılıyım aslında.
Saolsun bi arkadaş meyvesiz durmaz sürekli meyve ikramında . Öğle arası gidiyor kiloyla alıyor hergün
Birde bizim burda müşterilerden sürekli ikram geliyor tatlılar çikolatalar. yemiyorum gerçi ama sürekli görmekte sinir bozucuBu gidişler bana ikram edilenleri aktardığım arkadaşlar şişecek
karatayın kitabını okudum nette pdf olanını . elimdede bir kitabı olsun istiyorum. Hangisini alsam bilemedim okudun mu sen hiç?
eş buluruz sana canım illa listeye girdikten sonra diye bişi yokOo baya kalabalığız ne güzel.
Listeye girince eşli olacağız demi biz
Ah canııım sana eş kalmamış mı?dur bu cuma sana da bi eş bulurumOo baya kalabalığız ne güzel.
Listeye girince eşli olacağız demi biz
Kitap dedin de aklıma geldi.kocamda tvde görmüş karatayı.bulursam kitabını alıcam diyoadamda baya deyişiklik var.önceleri yarım ekmek yiyen kocam şimdi 1 2 dilim ekmek yiyor.o da herşeye okey ama gazlı şekerli içecekleri kesemem diyo
Ah canııım sana eş kalmamış mı?dur bu cuma sana da bi eş bulurum
bitanesiniz ya=)eş buluruz sana canım illa listeye girdikten sonra diye bişi yok
Yediysen yedin ne olucak.bu gün dikkat eder gelenleri de yollarsın...tel.nun bozulması kötü olmuş.ayy tel.suz bi ben düşünemiyorumaynuram yaaa
telefonum betona düştü ekranı patladı dokunmatıgı calısmıyo dun tum gun dısardaydım gece dogm gnu partısındeydım yedim de yedim poff
kadın hastalıklarına gitcem kistler içinHayr olsun prenses ne için?
ben hiç kitabını okumadım ya az çok biliyodum zaten mantığınıİş yerinde daha çok sıkıntılıyım aslında.
Saolsun bi arkadaş meyvesiz durmaz sürekli meyve ikramında . Öğle arası gidiyor kiloyla alıyor hergün
Birde bizim burda müşterilerden sürekli ikram geliyor tatlılar çikolatalar. yemiyorum gerçi ama sürekli görmekte sinir bozucuBu gidişler bana ikram edilenleri aktardığım arkadaşlar şişecek
karatayın kitabını okudum nette pdf olanını . elimdede bir kitabı olsun istiyorum. Hangisini alsam bilemedim okudun mu sen hiç?
olsun ya sen mezunsun artık yani ideal kilondasın bu kadar sıkma kendini arada ye tabiaynuram yaaa
telefonum betona düştü ekranı patladı dokunmatıgı calısmıyo dun tum gun dısardaydım gece dogm gnu partısındeydım yedim de yedim poff
Alıcaz ama bakalım baküde var mı....Bende çayda şekeri kesemem diyodum çay içmiyorumsağlık sağlığı getiriyor alın sizde kitabı bence=)
nokıa expres muzık var sımdı elımdeYediysen yedin ne olucak.bu gün dikkat eder gelenleri de yollarsın...tel.nun bozulması kötü olmuş.ayy tel.suz bi ben düşünemiyorum
yedım vallahı oturdu içimekadın hastalıklarına gitcem kistler için
ben hiç kitabını okumadım ya az çok biliyodum zaten mantığını
olduğu kadar uygulamaya çalışıyorum
olsun ya sen mezunsun artık yani ideal kilondasın bu kadar sıkma kendini arada ye tabi
Oyy telefon fena olmuuuş :)) ne varsa eskilerde var diye boşa dememişler.. 3310 olmadığına dua etnokıa expres muzık var sımdı elımde
şarjı da bıtmıyo haha
başlarda ben de öyleydim gazlı içecekleri kesemem diyodum ama kurtuldum artık bayadır içmiyodum geçen gün zorla içince anladım artık istemediğimiKitap dedin de aklıma geldi.kocamda tvde görmüş karatayı.bulursam kitabını alıcam diyoadamda baya deyişiklik var.önceleri yarım ekmek yiyen kocam şimdi 1 2 dilim ekmek yiyor.o da herşeye okey ama gazlı şekerli içecekleri kesemem diyo
arabasına koy kızını :) rahat rahat yürü :)Ohhh beee ne güzel yazıştım.özlemişim çene çalmayı.benim kuzu da uyandı.onu doyurayım belki dışarı çıkarırım...hava super burdada.ama şu minik ayaklıyla yürüyüş ne mümkün
Kızzz bi litreyi nerene içtin?ben bi bardağı zorla içiçiyorum.ama benim kocam da 1litreyi yalnız başına içerbaşlarda ben de öyleydim gazlı içecekleri kesemem diyodum ama kurtuldum artık bayadır içmiyodum geçen gün zorla içince anladım artık istemediğimi
bide 1 litre birden içince iyice tiksindim heralde artık hiç içmem :)
Ama araba yaşını geçti çoktaaan.2yaşı olucak 1aya...arabasına koy kızını :) rahat rahat yürü :)
hastanedeydim işte o kistler içinKızzz bi litreyi nerene içtin?ben bi bardağı zorla içiçiyorum.ama benim kocam da 1litreyi yalnız başına içer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?