Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kitap dedin de aklıma geldi.kocamda tvde görmüş karatayı.bulursam kitabını alıcam diyo adamda baya deyişiklik var.önceleri yarım ekmek yiyen kocam şimdi 1 2 dilim ekmek yiyor.o da herşeye okey ama gazlı şekerli içecekleri kesemem diyo

Bende çayda şekeri kesemem diyodum çay içmiyorum sağlık sağlığı getiriyor alın sizde kitabı bence=)

aynuram yaaa
telefonum betona düştü ekranı patladı dokunmatıgı calısmıyo dun tum gun dısardaydım gece dogm gnu partısındeydım yedim de yedim poff
Yediysen yedin ne olucak.bu gün dikkat eder gelenleri de yollarsın...tel.nun bozulması kötü olmuş.ayy tel.suz bi ben düşünemiyorum

Hayr olsun prenses ne için?
kadın hastalıklarına gitcem kistler için

ben hiç kitabını okumadım ya az çok biliyodum zaten mantığını
olduğu kadar uygulamaya çalışıyorum

aynuram yaaa
telefonum betona düştü ekranı patladı dokunmatıgı calısmıyo dun tum gun dısardaydım gece dogm gnu partısındeydım yedim de yedim poff
olsun ya sen mezunsun artık yani ideal kilondasın bu kadar sıkma kendini arada ye tabi

yedım vallahı oturdu içime
gece sporla hallederım :)

başlarda ben de öyleydim gazlı içecekleri kesemem diyodum ama kurtuldum artık bayadır içmiyodum geçen gün zorla içince anladım artık istemediğimi
bide 1 litre birden içince iyice tiksindim heralde artık hiç içmem :)

Kızzz bi litreyi nerene içtin?ben bi bardağı zorla içiçiyorum.ama benim kocam da 1litreyi yalnız başına içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…