Hayr olsun prenses ne için?Ben bu ara çok unutkanım ya hastaneye gideceğimi bile unutuyorum annem akşamdan beri kaç defa söyledi sabah yine unutmuşum annem söylemese gitmicem
Oooo süper bir haber buKızlar kızlar mesajlarınızı okudum baya mutlu oldum.herkes gaza gelmiş.ben de dün bi kaç elbise denedim alıcaktım.koton mağazasında. 38bedenlerin hepsi bol geldi.bu o kadar zevkli bir şey ki.her elbise cuk oturdu.bunun üzerine kocam da çok zayıflamışsıb 2 3 kilo al demez mi?
Ama ben tuzağa düşmem.bu defa annemlerdeki karbonhidrat yemelerime rağmen,su yeşil çay içmeden 800gram almışım.ama bu gün dikkat ediyorum. Artık 60ı geçmesine izin vermem ya.ben bööle kendimi super hiss ediyorum.hafif ve mutlu
Kız periiii kaç kişiyiz listede hatırlıyon mu?13dük galiba,3kişi de denemede ve 3ü de super...seviyorum ben sizi yaaa.hele bi de düzgün menü verenleriniz var ya bayılıyorum yaaaa
Kızlar ben çıkıyorum biraz isim var sonra annemle temizlik yapacagizzz mutfagi dokecegizsonrada plates ve leslie yapacağım grsrz
Öğün araların en az 4 saat olsun canım bu kadar basit başka bişey yok bence sende yapabilirsinEn güzeli Bende karataycı olmak istiyorum aslında ama 2 öğün beni zorlar.
leptin ve metabolizma hızlandırma işi beni karman çorman ediyor
Yok onlar de deyil hayatım.3 4 kişi bi arkadaş grubu gelmişdi.salata yoğurt arkadaşımla birlikde ama gitmişler.kkaç gündür yoklar.
Aynen topluca yol almislar
Aslında ben de ilk başlarda öğleydim.ama denedim sevdim.sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün tam benlik.tabi artık 7saat aç kalmıycam.mesela kahvaltıdan 2saat sonra yarım elme yedim az önce. Bakalım koruma işim nasıl geçecekEn güzeli Bende karataycı olmak istiyorum aslında ama 2 öğün beni zorlar.
leptin ve metabolizma hızlandırma işi beni karman çorman ediyor
Muhtemelen hemen gelir gelmez listeye gireriz diye düşünüp süre olunca mı gittiler ? yada baktılar çok kalabalık herkes bır bır konuşuyo da kaçtılar
Sen de mi karataycı oldun prenses?Öğün araların en az 4 saat olsun canım bu kadar basit başka bişey yok bence sende yapabilirsin
Bide çalıştığın için istediğin zaman yemiyosun yemek saatinde yiyosun gayet rahat yaparsın evde olsaydın zorlanırdın
Benim gibi :) bende başlarda zorlanmıştım
Aslında ben de ilk başlarda öğleydim.ama denedim sevdim.sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün tam benlik.tabi artık 7saat aç kalmıycam.mesela kahvaltıdan 2saat sonra yarım elme yedim az önce. Bakalım koruma işim nasıl geçecek
Ben herhalde buraya ayıracak zamanlarının olmadığıını düşünüyorum.keşke kalıp da zayıflasaydılar.biri 90kiloydu.onun çok ihtiyacı vardı.ama gitmiş...Bizim takimimiz mukemel.kendileri kaybettiler
Öğün araların en az 4 saat olsun canım bu kadar basit başka bişey yok bence sende yapabilirsin
Bide çalıştığın için istediğin zaman yemiyosun yemek saatinde yiyosun gayet rahat yaparsın evde olsaydın zorlanırdın
Benim gibi :) bende başlarda zorlanmıştım
Sen başkasın yahuuu.sen fenomen oldunnnn.maaaaşallah diyelimBen 3 ogun yiyiorum hic zararını gormedim
Aslında ben de ilk başlarda öğleydim.ama denedim sevdim.sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün tam benlik.tabi artık 7saat aç kalmıycam.mesela kahvaltıdan 2saat sonra yarım elme yedim az önce. Bakalım koruma işim nasıl geçecek
Ben herhalde buraya ayıracak zamanlarının olmadığıını düşünüyorum.keşke kalıp da zayıflasaydılar.biri 90kiloydu.onun çok ihtiyacı vardı.ama gitmiş...
Sen başkasın yahuuu.sen fenomen oldunnnn.maaaaşallah diyelim
Yok bitanem.yalnış yapmıyorsam sizinle 16kişiyiz.ama tam emin deyilim13 kişi bizimle yani listeye girmeyenlerle birlikte mi Aynura?
Günaydın sporcu böcük.nerelerdesin?günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?