Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo süper bir haber bu

Kız periiii kaç kişiyiz listede hatırlıyon mu?13dük galiba,3kişi de denemede ve 3ü de super...seviyorum ben sizi yaaa.hele bi de düzgün menü verenleriniz var ya bayılıyorum yaaaa

Ben yeni gelenleri de not etmiştim. Evet şuan 13 kişiyiz tamı tamınaaa :) Bir iki haftaya eğer sosyalde gelir izinden önceki kilosuna dönerse o da listeye girecek

En güzeli Bende karataycı olmak istiyorum aslında ama 2 öğün beni zorlar.
leptin ve metabolizma hızlandırma işi beni karman çorman ediyor
Öğün araların en az 4 saat olsun canım bu kadar basit başka bişey yok bence sende yapabilirsin
Bide çalıştığın için istediğin zaman yemiyosun yemek saatinde yiyosun gayet rahat yaparsın evde olsaydın zorlanırdın
Benim gibi :) bende başlarda zorlanmıştım

En güzeli Bende karataycı olmak istiyorum aslında ama 2 öğün beni zorlar.
leptin ve metabolizma hızlandırma işi beni karman çorman ediyor
Aslında ben de ilk başlarda öğleydim.ama denedim sevdim.sabah kahvaltıyı geç yaptığım için 2 öğün tam benlik.tabi artık 7saat aç kalmıycam.mesela kahvaltıdan 2saat sonra yarım elme yedim az önce. Bakalım koruma işim nasıl geçecek

Sen de mi karataycı oldun prenses?

Ben 3 ogun yiyiorum hic zararını gormedim

İş yerinde daha çok sıkıntılıyım aslında.
Saolsun bi arkadaş meyvesiz durmaz sürekli meyve ikramında . Öğle arası gidiyor kiloyla alıyor hergün
Birde bizim burda müşterilerden sürekli ikram geliyor tatlılar çikolatalar. yemiyorum gerçi ama sürekli görmekte sinir bozucu Bu gidişler bana ikram edilenleri aktardığım arkadaşlar şişecek
karatayın kitabını okudum nette pdf olanını . elimdede bir kitabı olsun istiyorum. Hangisini alsam bilemedim okudun mu sen hiç?

Korurken kilo verme sen bvu gazla da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…