- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Alıcaz ama bakalım baküde var mı....
Haa eveet.ola bilir o zaman. senin moralin mi bozuk?hastanedeydim işte o kistler için
bi tetkik yapacakmış doktor onun için içirmişti içmezsen yapamam dedi
yokk moralim bozuk değilHaa eveet.ola bilir o zaman. senin moralin mi bozuk?
yokk moralim bozuk değil
hastaneye nasıl gideceğimi düşünüyorum hiç gidesim yok
sağol canımGecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım.yokk moralim bozuk değil
canim gecmis olsun benimde cok sayida cikolata kistim var 3 defa ameliyat oldum yine geldi yumurtaliklarim hatta bagarsaklarimda bile varyokk moralim bozuk değil
Ayy canım benim ALLAH yardımcınız olsun ikinizin de.canim gecmis olsun benimde cok sayida cikolata kistim var 3 defa ameliyat oldum yine geldi yumurtaliklarim hatta bagarsaklarimda bile varbenim endometriozis var ve coookk ileri duzeydi yani 4. asamada
Senin de motivasyonun gayet iyi güzelim. Hele bi de eksileri gördüysen ohhh mis. ..başarılarının davamını diliyorum.merhabalar canlaaarrrharikasiniz hepiniz.. Allah sizden razi olsun cookk motive ediyorsunuz
yaklasik 1 saattir sabahki yazilanlari okudum nihayet sonuna geldimhavalar burda bile boyle guzelse Turkiyeyi dusunemiyorum bile orda olmak vardi simdi cok ozledim ulkemi
benim su smoothie bir harika ben cumaya kadar bu gidiste bir sorun yasamazsam 72leri gorurum heralde..
bu arada pericim ben bir hafta once ebrunun skinny jeansina baslarken kendimi olcmustum basen 104, bel 78, bacak kalinligi 64 idi dusune biliyonmu milletin beli 60 benim bacaklar 64ama dun 1hafta doldugu icin yeniden olctum inanamadim basen 103, bel 74, bacak kalinligi 63 olmus bi hafta daha skinny jeans yapicam bakalim sonucta gercekten iki beden gidecekmi
sagol canim Allah razi olsun ben oyuzden tam 5 yil tedavi gordum cocuk sahibi olabilmek icin kilo alma sebebimde adet olunca yeni kistler geliyodu hastaligim ilerliyodu doktor menepoza soktu igneyle ve 5 ayda 10 kilo ve tedavinin devaminda ise 65ten 77ye kadar ciktim neyseki simdi dunyalar tatlisi oglum var o herseye degerAyy canım benim ALLAH yardımcınız olsun ikinizin de.
sagol canim sayenizde iyce gaza geliyorumSenin de motivasyonun gayet iyi güzelim. Hele bi de eksileri gördüysen ohhh mis. ..başarılarının davamını diliyorum.
geçmiş olsun. soğan kürü kistlere faydalı deniyor sizin durumunuza uygun olur mu?canim gecmis olsun benimde cok sayida cikolata kistim var 3 defa ameliyat oldum yine geldi yumurtaliklarim hatta bagarsaklarimda bile varbenim endometriozis var ve coookk ileri duzeydi yani 4. asamada
Çok geçmiş olsun tatlımyokk moralim bozuk değil
Harikaa gerçekten. Bizde takımca ölçelim hatta harika olurmerhabalar canlaaarrrharikasiniz hepiniz.. Allah sizden razi olsun cookk motive ediyorsunuz
yaklasik 1 saattir sabahki yazilanlari okudum nihayet sonuna geldimhavalar burda bile boyle guzelse Turkiyeyi dusunemiyorum bile orda olmak vardi simdi cok ozledim ulkemi
benim su smoothie bir harika ben cumaya kadar bu gidiste bir sorun yasamazsam 72leri gorurum heralde..
bu arada pericim ben bir hafta once ebrunun skinny jeansina baslarken kendimi olcmustum basen 104, bel 78, bacak kalinligi 64 idi dusune biliyonmu milletin beli 60 benim bacaklar 64ama dun 1hafta doldugu icin yeniden olctum inanamadim basen 103, bel 74, bacak kalinligi 63 olmus bi hafta daha skinny jeans yapicam bakalim sonucta gercekten iki beden gidecekmi
sagol canim onuda yaptim incir kurude yaptim endo diyeti diye bisey vardi onuda yaptim ama benim durumum cookk ilerlemis ise yaramiyo suan Elhamdulillah dogum sonrasi hic agrim yok ama dogumdan once adet gunlerimde okadar siddetli agrim oluyoduki morfin haplari kullaniyodum o bile ise yaramiyodu dusunki dogum sancilari cok hafif gelmisti okadar kotu yani Rabbim kimseye yasatmasingeçmiş olsun. soğan kürü kistlere faydalı deniyor sizin durumunuza uygun olur mu?
Geçmiş olsun canım neyseki kurtulmuşşsunsagol canim onuda yaptim incir kurude yaptim endo diyeti diye bisey vardi onuda yaptim ama benim durumum cookk ilerlemis ise yaramiyo suan Elhamdulillah dogum sonrasi hic agrim yok ama dogumdan once adet gunlerimde okadar siddetli agrim oluyoduki morfin haplari kullaniyodum o bile ise yaramiyodu dusunki dogum sancilari cok hafif gelmisti okadar kotu yani Rabbim kimseye yasatmasin
sagol canim cok tesekur ederimGeçmiş olsun canım neyseki kurtulmuşşsun
canım ya şükürler olsun ki bebişin var artık.ve bu herşeye deyer.şimdi de çok şükür iyiymişsinsagol canim onuda yaptim incir kurude yaptim endo diyeti diye bisey vardi onuda yaptim ama benim durumum cookk ilerlemis ise yaramiyo suan Elhamdulillah dogum sonrasi hic agrim yok ama dogumdan once adet gunlerimde okadar siddetli agrim oluyoduki morfin haplari kullaniyodum o bile ise yaramiyodu dusunki dogum sancilari cok hafif gelmisti okadar kotu yani Rabbim kimseye yasatmasin
sagol canimcanım ya şükürler olsun ki bebişin var artık.ve bu herşeye deyer.şimdi de çok şükür iyiymişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?