amylee allah kabul etsin cnm.. iyi yemissin sempatiksalakcinni
fatot len sen bi beden kücük pantolon alacaktin haniii
fatot valla helal olsun topiği tek başın asırtlıyosun canım yaa
ben bugün dışarı çıktım eski bi öğrencimle buluştum şimdi 22 yaşında,bi ara lisede çalışmıştım ordan arkadaşım
ee tabii dışarda olmayacak bi şey yedim
sonra bize dayımlar geldi
sonra biz komşuya gittik
ee bunların hepsi de ikramlı oluyor tabii
off off
olumunekankayizsmile ayni kaderi paylasiyoruzz bidenemm..
ben bi mahalle assagida oturuyorum ama günlerdir annemde kaliyoruz :))
annemde yediriyo..sempatiksalakcinni
enamm sendemi ananlardasin :))
yandik bu haftaa..
evdeki hesap carsiya uymadiisempatiksalakcinni
welcome to the clupkaydirigubbakcemile5-tatlicadiarzu-
hi hi evet yemiyoruz canim aynen devam.. sen gecmisi okumadan yaz ne yediklerini .. arkana bakmadan ciksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar 40 beden bı pantolon aldım 38ın ıcınede gırdım ama kıcım basım cıkttııı
bugun kacamak yok ama sımdı kucuk bı cıkoklata yıyorum hava cok soguk vucudumun seker ıhtıyacı var ayrıcaa hım carsıda bıde salep ıctımm bogazımda sısmıstı soguktann
bugunluk benden bu kadar uykum geldı sabah 6 30 da kalktım oglene kadar evı temızledım topladım spor olsun dıye bıde alıs verıse cıktımmm yoruldumm
kız fatot sen şişko değilmişsin. anaaa. 40 beden oldun da daha ne kilo verecen allasenklava:
napım canım kaptan yok galıba ıslerı yogunnbilmiyorumkismile yardımcısı yok bilmiyorumkismile buralarıda hepten boslarsak bıda toparlanamayız o yuzden aynen devam sadce tatıl gırdı dıyee sımdılık bole kor topal ıdare etcez artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sız tatılden donene kadar sızı yakalayayım barıı sole 71 72 guzel olur gercı sız bu hızla bana daha cabuk yetısırsınız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden
hee vallaha canım aynen öyle olacak biz sana yetişiyoz merak etme:gitme::kedi:mafoldumben
valla bu hafta çok pis gümledim:gitmehaoldumsmile
bursaya döneyim hemen hizaya geçicem yok yani olmaz böyle hayır hayır olamaaaazlmaz::sinifsinif haoldumsmileyasakkelime:çok üzgünüm:mafoldumben
opuyorumnanaktan günaydınlarrrrrrr
fatot harikasın canım
yokluğumuzu hiç aratmıyorsun
ben bu aralar pek iii değilim ondan bu aralar daha az gireceğim
hem herkes tatilden bir gelsin ben gerekli önlemleri alacağım.alsanaalsanasmile
nalancım sen bayaa azimlisin bizim diyetler gümledi bu hafta sen devam ediyosun hadi hep destek tam destek
fatot zaten medar-ı iftiharımız...valla seni okudukça motive oluyom kıss helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?