Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bende bugün yine niyetliydim yani oruç tuttum
iftarda 2 kase çorba ..3 tane patatesli gül böreği ve salata 2 bardak ayran anca doydum valla ne diyeyim :))))))))))))))))))))

kızlar 40 beden bı pantolon aldım 38ın ıcınede gırdım ama kıcım basım cıkttııı

bugun kacamak yok ama sımdı kucuk bı cıkoklata yıyorum hava cok soguk vucudumun seker ıhtıyacı var ayrıcaa hım carsıda bıde salep ıctımm bogazımda sısmıstı soguktann

bugunluk benden bu kadar uykum geldı sabah 6 30 da kalktım oglene kadar evı temızledım topladım spor olsun dıye bıde alıs verıse cıktımmm yoruldumm

amylee allah kabul etsin cnm.. iyi yemissin sempatiksalakcinni

fatot len sen bi beden kücük pantolon alacaktin haniii

ya evet:kedi: ama hanı gecende anlattım yaa bu koca kıcıma olan tek pantolonum var ınat ettım almıyom almıcamda koca kıcıma demıstım (bılıyosunuz eskıden 36 38 gıyıyodumboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile) neyse alısverıse cıkmadan once cay ıcıcektım sandalyeye otururken cart ettı dızıkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey o yuzden bende kıcıma gore almak zorunda kaldım ama bu beden de ole olması gerektıgı gıbı degıl zaten bıraz dar bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yanı pantolonum yırtıldııı delikafaduldendelikafadulden ee 1 yıldır aynı pantolonu gıy ( tabe sokaga cıkarken ve yzaları harıcc) olacagı bugduu

allahtan dızden yırtıldı yoksa kahrımdan utancımdan geberırıdımmm ,delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ama cok cıks pantolonlar gordumboshayallersmile kucuk sortlarda cabasıboshayallersmile bakmaya bıle yanasmadım uzaktan hayran hayransenağlama baktımm ama zayıflayınca 38 36 olunca alacagım yenı sezonlarıda tespıt etmeden gecemedım tatlımmm akannehirakannehir

kızlar canım dans etmek ıstıyoooosositosositosositosositosositososito hadı kopalım sositosositodeeennnnnss dennnnnnnnnnsssssss sebahe kadar danssss sositosositosositosositokop koppp

hadı sıze sarkı gondereyım zemuszemuszemuszemus

ozellıklee tatılde olan arkadaslarım annesının mamalarını yemekle yememek arasında kalan ama annesının sozunden cıkmayan annesını kırmayan kucuk pıncırlaraa hım kımlerdı onlar bakalımmm

lıstemızee hım ebtuna askıtoo pregant

hım kaptanımız yarıscııı zalımı hım amylee hım aman ıste hepınıze yanıı

hahahah unı yılarıma dondum laf aramızda dj lık yapmıstımda radyodaaa tabe bole byavan bısey degıldıııı hahahah
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

http://
video75.com/tS94gxzIByN/michael-mind-hold-on/

lınk vermek yasak oldugu ıcın bole verdımmm dınleyınbakım canlanın azzz

fatot valla helal olsun topiği tek başın asırtlıyosun canım yaa
ben bugün dışarı çıktım eski bi öğrencimle buluştum şimdi 22 yaşında,bi ara lisede çalışmıştım ordan arkadaşım
ee tabii dışarda olmayacak bi şey yedim
sonra bize dayımlar geldi
sonra biz komşuya gittik
ee bunların hepsi de ikramlı oluyor tabii
off off

napım canım kaptan yok galıba ıslerı yogunnbilmiyorumkismile yardımcısı yok bilmiyorumkismile buralarıda hepten boslarsak bıda toparlanamayız o yuzden aynen devam sadce tatıl gırdı dıyee sımdılık bole kor topal ıdare etcez artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende sız tatılden donene kadar sızı yakalayayım barıı sole 71 72 guzel olur gercı sız bu hızla bana daha cabuk yetısırsınız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden

ay evet aynen. o kadar emek veriyorum spor yapıyorum anam anlamıyo. akşam 8den sonra çekirdek, mısır, kabak tatlısı, sütlaç... yemedim ama.

kız fatot sen şişko değilmişsin. anaaa. 40 beden oldun da daha ne kilo verecen allasen klava:

kız fatot sen şişko değilmişsin. anaaa. 40 beden oldun da daha ne kilo verecen allasen klava:

fıstıkım 18 GOBEMEEE gobek var bende BEN DONMEDEN KOSEYI DONUCEK HAHAHAHAHbilmiyorumkismile

yok canım benım bedenım 36 38 arası gercı ıkısınıde gıyıdum ya ama sımdı kesın 42 fılandır 40 baya dar geldı cunku benım ez az 62 63 olmam sart ve normal kılom58
59 60 dı ve manken gıbıydım :sm_confused::sm_confused: sımdı 74 75 kıloları tasıyamıyom nerden baksan 15 kılo vermem sart canım bole hıc hos degıl genc bı kıza yakısmıyo bu bıngıl bıngıl yaglarrrrrrrrrrrr

ooo yıne kımse yokk bende kendımıı greece ruzgarına bıraktım

bıde takıntı sarkı yaptım kendıme ay ne zamandır takıntı sarkım olmamısttı
gercı eskı bı sarkı ama napalım yenılerden ruh alamıyom ben muzıgın ruhunu yakalayamıyommm

zaten bende ole kendı kendıme yazdıgım ıcın konun dısına da ıcıne de cıkabılıyomm

belkı merak eden olur dıye yazıyom takıntı sarkımı zemuszemus

Psemata - Panos Kalidis

dınlemek ısteyen google yazarsa bulur anacımm

hee vallaha canım aynen öyle olacak biz sana yetişiyoz merak etme:gitme::kedi:mafoldumben
valla bu hafta çok pis gümledim:gitmehaoldumsmile
bursaya döneyim hemen hizaya geçicem yok yani olmaz böyle hayır hayır olamaaaazlmaz::sinifsinifhaoldumsmileyasakkelime:çok üzgünüm:mafoldumben

hayatım takma kafana hele sen bı don duzenıne senıhızaya sokarız sen merak etme

ay bende hala muzık dınlıyomm uuff nasıl ıhtıyacım varmıs ruhumu dınlendırmeyee hadı gel bırlıkte keyıf yapalım cııcımm enınde sonunda erıcezz sıttın sene bole kalcak degılız yaaa

ay ben bu sarkıyı bırakıp uyuyamıyom habıre reapt yapıyom bune AY BENDE NE HASTA RUHLUYUM NE OBSESIFIM DIMIIsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

opuyorumnanaktan günaydınlarrrrrrr

fatot harikasın canım
yokluğumuzu hiç aratmıyorsun
ben bu aralar pek iii değilim ondan bu aralar daha az gireceğim
hem herkes tatilden bir gelsin ben gerekli önlemleri alacağım.alsanaalsanasmile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

işlerden pek giremiyorum kusura bakmayın

sabah yarım kepek ekmeği + 1 adet yumurta az peynir tek şekerli çay içtim

siz de ne var ne çok

tamam kaptanım gereklı duzenlemelerı yaparız 2 hafta sonra ama ben oldugum yerde durmaya nıyetlı degılım 3 gun oldu fazla kalorı yokk hareket cok kaptann 40 beden aldım dusun yanıı o kadarrr gıdıcıyımm
ohhhh takıntı sarkımıda actım kıcımı kıvara kıvıraa hem oynuyom hem odaları yatakları topluyomm oh zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

nalancım sen bayaa azimlisin bizim diyetler gümledi bu hafta sen devam ediyosun hadi hep destek tam destek
fatot zaten medar-ı iftiharımız...valla seni okudukça motive oluyom kıss helal sana

nalancım sen bayaa azimlisin bizim diyetler gümledi bu hafta sen devam ediyosun hadi hep destek tam destek
fatot zaten medar-ı iftiharımız...valla seni okudukça motive oluyom kıss helal sana

bende kendımı gordukce motıvee oluyomm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tesekkur ederım sıze layık olmaya calısıyom
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

o kadar carsı pazar gezdım geldım ne cok yazmısınız ulennnnnnnnnn kafamçokkarıştı
kendıme guzel nı esohman altı bıde guzel bı badı aldım m beden kızlarrr acık sıkıyo ama olsun zayıflıcaz ya bol bılem gelcek dımıııyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…