taam canım yapınca mesaj atarım kendımı ıı hıssetmıyorum o yuzden bıraz gecıkıcek kusura bakma az once yıne yeme krızı gecırdım cok streslıyım acıkcasıı tae bo ya devam evet yarın yenı bı baslangıc olucak hersey adına yemın ederım duzenlı ve saglıklı olucammmcanm özelden gönderdim şifremi..çok sağoll.yarın yine tae bo yu yapcam tam gazz devam.:dance::dance:
ay baktır baktır. ben de geçen baktırdım 118 çıktı şeker. diyetisyen tatlıyı yasakladı. haftaya tekrar vericem kan bakalım ne çıkıcak. ben kan vermeden bir gün önce talı yeyip meyve suyu içmiştim bol bol. o yüzden yükseldiğini düşünüyorum ben ama sen bişey yeme sakın. inşallah ikimizde de yoktur canım ya. ben de tatlısız yapamam ama şeker filansak hiç yiyemicez mafoldumben
bu arada tae bo çok mu kalori yaktırıyomuş? ilginç bi spor ya. biraz daha yavaş olsa ne iyi olurdu adamlara yetişmekte zorlanıyorum.
canım sen bilirsin ama bu şekilde öğün atlamak hiç sağlıklı değil. kilo versen bile sonra hızla geri alırmışsın.
taam canım yapınca mesaj atarım kendımı ıı hıssetmıyorum o yuzden bıraz gecıkıcek kusura bakma az once yıne yeme krızı gecırdım cok streslıyım acıkcasıı tae bo ya devam evet yarın yenı bı baslangıc olucak hersey adına yemın ederım duzenlı ve saglıklı olucammm
bende ondan korkuyorum bız reaktıf hıpoglısemı den suphelenıyoz belırtılerı aynıı bendekı ozellıkle gece yemelrı uykudan kalkma tatlı yeme yada bıseyler yeme ve duzensız beslenmemden kaynaklı metobolızmam cok yavas sole baktıgımda nerdeyse hıc yemek yemıyom aradakı buyuk kacamaklar harıc tabee ama gıdım gıdım gıdyo kılolar gıttıgı gıbı gerı gelıyo buda cabasıı
yarın muslı alıcam sut yogurt vs eslıgınde tuketıcem ama ozellıkle beyaz ekmek pırınc seker vs uzak durucam kendımıze ne kadar kotuluk edıyoz oysaa acılen ıdeal kılomuza donmeız lazım ama mutlaka saglıklı olarak eskıden bole dusunmezdıma ma bu seker konusu cıkınca gercekten korktum hamılelıgımde fılan etkısı olur cok korkuyom acıkcasııı
tae boya gelınce ılk basta yavas basladıgımız bı vıdeo paylasmıstım onu yapalım yarındaa
hızlı olana yetısmek su asamada ımkansız zaten ne yapıyolar derken hareket kacıyoo yavas yavas baslayalım gıttıkce hızlandıralımm
kıloyu gerı almak degılde gercekten sonu ııı olmuyo az once anoreksıyalılar gıbı kusmak ıstedım ama basaramadım
nefret edıyom kendımdenn
o kadar kotuyumkı suann oysa bu hafta 73 sabıtleyıp pantolan alayım dıyodumm su hale bakın gobegım cıktı yıneeeeee
fatot ben sana hep diyorum güzelim sen dengesiz besleniyosun. bütüngün meyveyle filan öğün geçiştiriyosun, akşama da haliyle çok acıkıp dayanamıyosun. işalla şeker filan yoktur ama bence beslenme bozukluğu var sende.
tae boyu zaten yavaş olanı yaptım. 8 dakikalık.
ozelden gonder olurmu canım 1 2 satt sonra yaparım
aymell canım yaptım tıckerıı umarım begenırsın kılo baslangıcı boy vs bılmedıgım ıcın bu haftakı kılonla basladım canımm
canım sen bilirsin ama bu şekilde öğün atlamak hiç sağlıklı değil. kilo versen bile sonra hızla geri alırmışsın.
rıca ederım canım demekkı yanlıs bı tercıh yapmamısım senı mutlu ettıysem bende mutlu oldumm alkisalkisalkiscanm arkadaşım sağol ya süper olmuşş :dance::1hug:
bende bunu yapmaya çalışmıştım ama becerememiştim çok sağol...:1hug::1hug::dance:
ya ben bu konudan hep sıkayetcıyım zaten strese dayanamıyorum ve bu sekıld epatlama yaratıyorum kendıme yapıyom bu kotulugu ama elımde degıll hırs cıkarırı gıbı yıyorumm takmamak sınırlenmemk elde degıll hım napıcaz bende bılmıoyorum tae bo ıse yararmı sence nedersın sınırlı oldugumuzda odaya kapanıp bırını dovuyomus gıbı yapsakkgeçmiş olsun canm ya !
kenidimi iyi hissetmiyom yazmşısın ya onun için diyom kendine dikkat et..şu yeme krizlerini nasl aşacaz ya kurtulamıyom bende sinirli olduğumda veya bişeyi kafaya taktığımda yeme krizine giriyom Çok üzgünüm çoook:uhm:
kızlar netten askı memnunun 1975 de cekılen bolumlerını ızlıyorum bıhter rolundede mujde ar vardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar cok komıkk yaww behlull dıyokı yenge dur gıtme nıcın bırbırımızı sevmeyelım yenge dıyo yengesını opuyoooooooooooo ama hala yengeee dıyoooooo delikafaduldendelikafadulden aha mujde arda gazoz ıcıcek herhalllllllll kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafaduldencok komıklerrrrrrrrrrrrrr bunlar yawwwwwwwwwwdelikafadulden
ben nıhallede cok guluyom uyuz uyuzun uyuzu hatta burdaaaevet canım ben de izlemiştim bi ara çok komikler eski ya siyah beyaz dı yanlış hatırlamıyorsam bir te müjde ar başörtülüydü orada galiba hala amcanın haberi yokkk herkes biliyor amca bilmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:icecream::icecream:
hadı bakalım kaptan bende kenıdıme ceza verdım koca evı dıp bucak temızlıyom bugunnselam kızlarrrr
ben bugün kahvaltımı yaparken sizi okuyordum veee askito boğazıma dizdin kız tabağı yok ettim allama.
şaka bir yana kendime geldim ama yarın tam olarak başlayacağım.bugün bazı nedenlerden dolayı başlayamadım.
bana bak sen burdan mezun olarak ayrılacaksın benim yüzümden deel ama bu hafta kilo vereceğim gr da olsa vereceğim oki?anlaştık?
fatot sanada yarın başlayacağım neler yediğimi.
her hafta kararli olsamda haftasonu cozutmalarima engel olamiyorum..
klava:
neise.. bugün protein diyetine basladimm
2-3 gündür annemdeyimm.. tarti dijital ve fazla tartiyor:) 73 ciktim.
ama 73 olmadigima adim gibi eminim yanii:))
sabah
1 kase yogurt
bir parca yada pismis yumurta.
ögle tavuk izgara.
aksamda yogurt yerim.
aycin
rıca ederım canım demekkı yanlıs bı tercıh yapmamısım senı mutlu ettıysem bende mutlu oldumm alkisalkisalkis
ya ben bu konudan hep sıkayetcıyım zaten strese dayanamıyorum ve bu sekıld epatlama yaratıyorum kendıme yapıyom bu kotulugu ama elımde degıll hırs cıkarırı gıbı yıyorumm takmamak sınırlenmemk elde degıll hım napıcaz bende bılmıoyorum tae bo ıse yararmı sence nedersın sınırlı oldugumuzda odaya kapanıp bırını dovuyomus gıbı yapsakk
fatot arkidişim ben bugün 15 dk tae bo yaptım hihoyyythihoyyyt oruçtum üstelik ama yaptım temizlikde yaptım çok yorgununm ya akşamda mantı yedim valla çorba salata cokacimcoookcokacimcoook
hadi bakalım bugün kim tae bo yaptı yapan el kaldırsın hergün bilgi veriyoz seksi ŞİRİNELER sporu yaptık diye.bide şu yeme olayına çare bulsak iyii olacak ,neyse bide form çayı içeyim tam olacak:içelim:
hayatım ben bugun ılk ısınma olarak 7 dk yaptım zaten o 7 dk bılıyosun baya bı ısındırıyoo ama sabah saat 10 dan su satte kadar saat 8 dusun temızlık yaptım hıc oturmadım halıları kaldırdım sıldım supurdum odamın seklını degıstırdım yanı baya baya calsıtım hafta sonu yaptıgımın cezası olsun dıye mama olarakta muslı yogurt corba az makarna ve meyve yedımm baska yok bıde bol suuuuuuuu
hım ayrıca dısıplınınden dolayı sana hem tesekkur edıyprumkaydirigubbakcemile5 hemde tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile5 hergun tae bo ya zaman ayırıyosun alkıslar sanaaakaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?