Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya bide bişey sorcam şu kilo çizelgesinde kilo değişikliğini nasl yapıcaz ....cuma günü herkes kendi kilosunu hesaplasın demiş bizim kaptan o nasl olucak ya :))

ya bide bişey sorcam şu kilo çizelgesinde kilo değişikliğini nasl yapıcaz ....cuma günü herkes kendi kilosunu hesaplasın demiş bizim kaptan o nasl olucak ya :))

hım gecmıse bı bakım canımmbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile valla bızım kaptanda hepten bızı oldurduakannehir hem kılo ver akannehirhem paylasım yap akannehirhemde kılo hesaplaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar: oooooooooooo adolf hitle bıle daha vıcdanlıııı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysositosositosositososito:roflol:

yarıscı kesın benıım topumdan sıkıcak:jeyyar: takımı ısyana tesvık haa dıyerekkkkCADIARZUCADIARZUnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik ama olsun sıksın o benım topuma sıkmadan evvvel ondan alacagım 1 kılo var kızlar bılgınızeeeCADIARZUCADIARZUCADIARZU KAPTANIMIZ BU HAFTA HEPIMIZ ICINN KILO VERICEKKK HERKESE DUYRULURRRRRRRRRRRRR :lepi::lepi:süprizzzzzsüprizzzzz

OGLEN NAMAZINA MUTAKIP CENAZEMI KALDIRIN ARKADASLAR :gitme::gitme::gitme::gitme:salakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinni

HEPINIZI OPUYOMM HEPINIZE SIMDIDEN GUNAYDINNNNNNNNNN PINCIRLAR SIZZIIII bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

gece gece acayıp enerjıgım haa erken yatmıstım ahanda uyudum uyandım ama yıne yatcamdaa acık bakım sıze dedımm

bu arada bugun ne kadar cok paylasım yapmısınızsalakcinnisalakcinni gelıp gıttım baktım tık yokkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile bu ne leeeyyyyynnn teee oglene kadar kımseden ses yok o saate kadar nerdeydınız bakım:uhm::uhm: sızı gıdı tembeller sızı salakcinnilleeeeleyyyyynnnnnnn dıyom bugun gunlerden ne :uhm::uhm:yada topıkte sıkıntımı var :uhm::uhm:dedım sonra ne gorımm tek tuk yazılmaya baslamıss nese olmasın bıdaa sımarırım bakın durduramazsınız benıııııııııııı ZATEN KACAMAKTA YAPMAMISIMMM OHHH YANDAN YANDAN CEKILIN YOLDAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensalakcinnisalakcinnilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Hepınızııın ruyasına 1975 yapımı askı memnudakııı nıhal gırsın emııııııııııııııııııııı GELIP PIYANOOO CALSIN EMIII kacamak yapanında ahanda burdakı behlul kovalasın emıııııııııııııııı
salakcinnisalakcinnisalakcinni
tu edepsıze bakınnnalsanaalsanasmile benı burdanmı opmek ıstıyonuz dıyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nıhalll ahahahahahah lenn buneeeeeeeeeeeeeeeee aboooooooooooo saaskınnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
ben goıng to yatak kızlar hadın bakım sabah enerjınızı verdım acık guzel bı gune guzel bı gunaydın olsunnn sıze ben uyuyyaım sızede ııı gecelerr daha kalkıp tae bo yapcam ben zatennn :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:kaydirigubbakcemile3

hahah fatot garibim yhaa tek basina bir topigi idare ediyosun ya helal sana :)))

ne yalan söyleyim.. benim yüzüm olmadi girmeyee..

annemde kaliyorum ve saolsunn..

öglene dogru yumurtali ekmek.. öglen cizlama..
aksam patates kizartmasi ardindan kestane sütlac..
ye kizim.. incecik oldun zaten.. haftaya yaparsin diyet..
burdayken ye..
evde yparsin diyetini..
nolcak sen 1 haftada verirsin 4kiloyu.
1 hafta ye 2 gün yeme nolcak yani
diye diye diye yedirdi bana hepsinii
bugün 6000 kalori tüketmisimdir heralde:))

aglasam mi gülsem mi ..

[/FONT]

selam kızlarbayanssulusmile
valla ben de yüzüm olmadıından gelemiyombilmiyorumkismile:kedi:
burda ne diyet ne spor her şey bittimafoldumben
bursaya dönmeden toparlanabileceğimi sanmıyorum:1no2:
insanın kendi düzeni gibi olmuyo hiç bi şeyohaoldumsmile
yani ne anlatayım ne bahane edeyim bilmiyoohaoldumsmilerum ama olmuyo gerçekten:gitme:
gelen giden çok oluyo ona göre yemek yapıyoruz...ee dışarı çıkıyorum özlediğim şeyler var onları yemek istiyorum
ayrıca tatil psikolojisindeyim bildiiniz gibi
spor yapacak alet yok,hava da çok soğukohaoldumsmile
ama akşam en azından ip atlamaya çalışıcamkafamçokkarıştı
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben

:teselli::teselli:
olsun canımm sen kendını uzme yeterkıı ay yazık sana kıyamammm:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

ayy sigara mı içiyosun? ben 2 yıl önce bıraktım. hala canım istiyor ama emzirdiğim için içmiyorum. aslında sigara içenlerin iştahı kapanır derler ama alakası yok dimi? aynı şeyi akşamları yapmalısın. gündüz daha çok yeyip akşam sigara altı bişeyler yer sonra içersin.

sporu çok beğendim. çok eğlenceli. ama dün yapamadım tüm günüm havaalanında geçti. uçak ertelendi durdu. bugün de memleketteyim. ev kalabalık şimdi bana gülerler :)

arkadaşım doğru diyon valla:uhm: ama ne yapayım işte..birgün fazla kaçırınca ertesi günü de kendimi böyle cezalandırıyom işte :tomato:

ya ben de diyetisyenimden öğreniyorum. ben de eskiden aynı şeyi yapıyodum. mesela öğlen çok kalorili bişey yeyince akşam bişey yemem dengelerim sanıyordum ama alakası yokmuş. kesinlikle öğün atlama dedi bana diyetisyen.

hadi ya :roflol:

kızlar ben memleketteyim. annem bi sürü şey yapıyo. yemeyince de kızıyo. evinizde yapın diyetinizi diyo. diyetisyenimi arıyım bakıyım ne diyecek.

ben de bu hafta güya daha çok dikkat edecektim... ama nerdeeee... haftaya da izinde olacam.. evde bol bol götürürüm artık... pilatese başlıycam diye saldım sanırım... bilmiyorumkismile :kedi:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:klava:
anladın sen onu

kızlar ben memleketteyim. annem bi sürü şey yapıyo. yemeyince de kızıyo. evinizde yapın diyetinizi diyo. diyetisyenimi arıyım bakıyım ne diyecek.

kız hangi diyetisyen izin verir o iznilülülülülülü

ohhhh iyice serildik desenize bu hafta
nıoldu bize
isterseniz takımı yeniden açalım ha öle daha cabbar oluyonuzklava:

ben bugün proteın diyetine geçtim
sabah sosis+haş.yumurta+peynir+1/2 dilim kep.ekmeği yedim
öğle ve ara yapamadım
şimdi tavuk çorba ve ot haşlama yemeği düşünüyorum

bu arada regl oldum umarım şişliklerimde gider.

Selam fıstıklar nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yemiyorsunuz değil miiiiiii

Hemen yazığ çıkıcam az işim var gene gelirim

Sabah 2 yumurta çeyrek simit+ tek şekerli çay

Öğle yarım somon ızgara + yeşil çay

Ara 1 paket altınbaşak + yeşil çay

Offf işte ucundan ucundan

Haftasonu kayınvalidem de ekliptik kondisyon bisikleti var onu getiricez bizim eve inşallah akşamları da onda çalışmaya başlıcam

olumunekankayizsmile ayni kaderi paylasiyoruzz bidenemm..

ben bi mahalle assagida oturuyorum ama günlerdir annemde kaliyoruz :))
annemde yediriyo..sempatiksalakcinni

enamm sendemi ananlardasin :))
yandik bu haftaa..
evdeki hesap carsiya uymadiisempatiksalakcinni

ben de bu hafta güya daha çok dikkat edecektim... ama nerdeeee... haftaya da izinde olacam.. evde bol bol götürürüm artık... pilatese başlıycam diye saldım sanırım... bilmiyorumkismile :kedi:

welcome to the clupkaydirigubbakcemile5-tatlicadiarzu-

hi hi evet yemiyoruz canim aynen devam.. sen gecmisi okumadan yaz ne yediklerini .. arkana bakmadan ciksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…