ya bide bişey sorcam şu kilo çizelgesinde kilo değişikliğini nasl yapıcaz ....cuma günü herkes kendi kilosunu hesaplasın demiş bizim kaptan o nasl olucak ya :))
hahah fatot garibim yhaa tek basina bir topigi idare ediyosun ya helal sana :)))
ne yalan söyleyim.. benim yüzüm olmadi girmeyee..
annemde kaliyorum ve saolsunn..
öglene dogru yumurtali ekmek.. öglen cizlama..
aksam patates kizartmasi ardindan kestane sütlac..
ye kizim.. incecik oldun zaten.. haftaya yaparsin diyet..
burdayken ye..
evde yparsin diyetini..
nolcak sen 1 haftada verirsin 4kiloyu.
1 hafta ye 2 gün yeme nolcak yani
diye diye diye yedirdi bana hepsinii
bugün 6000 kalori tüketmisimdir heralde:))
aglasam mi gülsem mi ..
[/QUOTE
anneler hep oyle canım:teselli: sen en ıyısı yıyomus gıbı yap cantana saklaa yerimsenibenfazla kacırma sadce sabıt kalmaya calıs sonra yıne aynı hızla devam ederız kaydirigubbakcemile5
sorma ya topıkte tek basıma kaldım bende askı memnu 1975 ı ızlıyommm sız yokken yazık banaaohaoldumsmileohaoldumsmile zatenn ıycene dısıplınden cıktık dun hele kımseden ses cıkmadııımafoldumben
ben sabah sabah kalktım bızımkılere kahvaltı hazırlıyom suprız kahvaltı sonra saclarımı yapıcam hazırlancam alısverıse cıkıcam tabı ılk ıs muslı almakkkk ve kendımı odullendırcem 73 lu rakamları gordum ya o yuzden pantolon alıcam kendıme ama bı benden kucuk alıcam ee tabı onu gıyebılmek ıcın ez 4 kılo vermek lazım olucak o zman bende motıve olucam ıycee:kedi::kedi::kedi::kedi:[/FONT]
:teselli::teselli:selam kızlarbayanssulusmile
valla ben de yüzüm olmadıından gelemiyombilmiyorumkismile:kedi:
burda ne diyet ne spor her şey bittimafoldumben
bursaya dönmeden toparlanabileceğimi sanmıyorum:1no2:
insanın kendi düzeni gibi olmuyo hiç bi şeyohaoldumsmile
yani ne anlatayım ne bahane edeyim bilmiyoohaoldumsmilerum ama olmuyo gerçekten:gitme:
gelen giden çok oluyo ona göre yemek yapıyoruz...ee dışarı çıkıyorum özlediğim şeyler var onları yemek istiyorum
ayrıca tatil psikolojisindeyim bildiiniz gibi
spor yapacak alet yok,hava da çok soğukohaoldumsmile
ama akşam en azından ip atlamaya çalışıcamkafamçokkarıştı
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben
ya bide bişey sorcam şu kilo çizelgesinde kilo değişikliğini nasl yapıcaz ....cuma günü herkes kendi kilosunu hesaplasın demiş bizim kaptan o nasl olucak ya :))
ya aslında ısteyerek yapmıyorum bunu sabah kalktıgımda yemek yemek ıstemıyom cay sıgara yıllardır boyle ıdı okulda ıs hayatında fıland aboyle olunca ee aksama kadar bole gecıstırıyodun sımdıe bunu duzeltelıyım evet haklısın beslenme bozukluguda var
sporu begendınmı canım pekı
arkadaşım doğru diyon valla:uhm: ama ne yapayım işte..birgün fazla kaçırınca ertesi günü de kendimi böyle cezalandırıyom işte :tomato:
kızlar netten askı memnunun 1975 de cekılen bolumlerını ızlıyorum bıhter rolundede mujde ar vardelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar cok komıkk yaww behlull dıyokı yenge dur gıtme nıcın bırbırımızı sevmeyelım yenge dıyo yengesını opuyoooooooooooo ama hala yengeee dıyoooooo delikafaduldendelikafadulden aha mujde arda gazoz ıcıcek herhalllllllll kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafaduldencok komıklerrrrrrrrrrrrrr bunlar yawwwwwwwwwwdelikafadulden
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehım gecmıse bı bakım canımmbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile valla bızım kaptanda hepten bızı oldurduakannehir hem kılo ver akannehirhem paylasım yap akannehirhemde kılo hesaplaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar: oooooooooooo adolf hitle bıle daha vıcdanlıııı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysositosositosositososito:roflol:
yarıscı kesın benıım topumdan sıkıcak:jeyyar: takımı ısyana tesvık haa dıyerekkkkCADIARZUCADIARZUnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik ama olsun sıksın o benım topuma sıkmadan evvvel ondan alacagım 1 kılo var kızlar bılgınızeeeCADIARZUCADIARZUCADIARZU KAPTANIMIZ BU HAFTA HEPIMIZ ICINN KILO VERICEKKK HERKESE DUYRULURRRRRRRRRRRRR :lepi::lepi:süprizzzzzsüprizzzzz
OGLEN NAMAZINA MUTAKIP CENAZEMI KALDIRIN ARKADASLAR :gitme::gitme::gitme::gitme:salakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinni
HEPINIZI OPUYOMM HEPINIZE SIMDIDEN GUNAYDINNNNNNNNNN PINCIRLAR SIZZIIII bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar ben memleketteyim. annem bi sürü şey yapıyo. yemeyince de kızıyo. evinizde yapın diyetinizi diyo. diyetisyenimi arıyım bakıyım ne diyecek.
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava: klava:
anladın sen onu
kız hangi diyetisyen izin verir o iznilülülülülülü
olumunekankayizsmile ayni kaderi paylasiyoruzz bidenemm..selam kızlarbayanssulusmile
valla ben de yüzüm olmadıından gelemiyombilmiyorumkismile:kedi:
burda ne diyet ne spor her şey bittimafoldumben
bursaya dönmeden toparlanabileceğimi sanmıyorum:1no2:
insanın kendi düzeni gibi olmuyo hiç bi şeyohaoldumsmile
yani ne anlatayım ne bahane edeyim bilmiyoohaoldumsmilerum ama olmuyo gerçekten:gitme:
gelen giden çok oluyo ona göre yemek yapıyoruz...ee dışarı çıkıyorum özlediğim şeyler var onları yemek istiyorum
ayrıca tatil psikolojisindeyim bildiiniz gibi
spor yapacak alet yok,hava da çok soğukohaoldumsmile
ama akşam en azından ip atlamaya çalışıcamkafamçokkarıştı
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben
enamm sendemi ananlardasin :))kızlar ben memleketteyim. annem bi sürü şey yapıyo. yemeyince de kızıyo. evinizde yapın diyetinizi diyo. diyetisyenimi arıyım bakıyım ne diyecek.
ben de bu hafta güya daha çok dikkat edecektim... ama nerdeeee... haftaya da izinde olacam.. evde bol bol götürürüm artık... pilatese başlıycam diye saldım sanırım... bilmiyorumkismile :kedi:
Selam fıstıklar nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yemiyorsunuz değil miiiiiii
Hemen yazığ çıkıcam az işim var gene gelirim
Sabah 2 yumurta çeyrek simit+ tek şekerli çay
Öğle yarım somon ızgara + yeşil çay
Ara 1 paket altınbaşak + yeşil çay
Offf işte ucundan ucundan
Haftasonu kayınvalidem de ekliptik kondisyon bisikleti var onu getiricez bizim eve inşallah akşamları da onda çalışmaya başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?