Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

boyun kaç annem senin? bi de yaşın kaç?

ben artık yediklerimi yazamıyorum. ayıp olur diye ya annem hep kalorili şeyler yapıyor. azar azar yiyorum. zaten midem küçülmüş hemen doyuyorum. kızıyor hemen.

kızlar bende kıyafet almka istemiyom şimdi ya :))bi kaç kilo vereyimde öyle alayım dimi şirinler :))

boyun kaç annem senin? bi de yaşın kaç?

170 canım ve 28 yasındayım tatlımm hım hala bekar olduguma gore genc kız saylırmıyım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileyoksa 30 merdıven dayamıs bı kız kurusumuyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sempatiksalakcinni
ben artık yediklerimi yazamıyorum. ayıp olur diye ya annem hep kalorili şeyler yapıyor. azar azar yiyorum. zaten midem küçülmüş hemen doyuyorum. kızıyor hemen.
kıymam sıze ben yaaaaa nedır bu cektıgınız cıle hepınızde aynı derttsınız yalnız oyyyy :teselli:sız bı eskı duzenınıze donun ben sıze sevkat gosterıcem kuzularım benımmm oyy oyyy :teselli:
kızlar bende kıyafet almka istemiyom şimdi ya :))bi kaç kilo vereyimde öyle alayım dimi şirinler :))

valla sekerım bende ole dıyodum bilmiyorumkismilemecbur kaldım almayaCADIARZU ama verdıgım kıloların odulu ıdı bunlar zemuszemusbugun kursa gıderken guzelce gıyındım makyajda yaptımbayanssulusmile ohh verdıgım her gramın vucudumdakı hafıflıgını hıssettımkaydirigubbakcemile3 (onceden tıkanırdım ıkı dakka yurusem:CüvCüv: ) sıze bısey ıtıraf edımmı ben kılo alınca kocaman bı kafam oluyoosempatiksalakcinni suratım ahanda bole oluyosempatiksalakcinni gıdık mıdıkk sormayınn ve buyuzdenn aylardır makyaj yapmıyodum:1no2: sırın suratım kuculduusositososito elmacık kemıklerım cıktıya pembıs rujumu surdum aklinialirimsmilehafıften ay cok ozlemısım ben yaa hemen gıtsın kılolar eskı gunlerımdekı gıbı hergun cok cıcı ve seksıı gıyıncemmm:1rolleyes: hahahah tırnaklarımıda azcık uzatıcammm hihoyyyt

sızde benım gıbımısınız bılmıyom ama tompık ele uzun tırnak ve oje yakısmıyo dıye dusundugumden ahanda bole kısa kısalarrrrrrrrr

evet amyleeckim kendini ödüllendirirsinn:lepi:

3-4 gün daha normal yerim..
subat ay 'i son $ansim... martta en az 63 ü görmezsem cok fena hayal kirikligi yasayacagim..

subat ay 'i son $ansim... martta en az 63 ü görmezsem cok fena hayal kirikligi yasayacagim..

sakın ol canım son sans dıye bısey yok her zman bı sans daha vardır yada baska bı yoll
akıllı ol strese gırdıkce veremıyoz bak kılolarııı kendımden bılıyom cok yedıgını dusundukce daha cok yıyosun sınırden kılo vermedıkce stres oluyosun daha cok alıyosun bı nevı vucuduna yanlıs komut gonderıyosun sakın ol relax canım

ayrıca fotonda baya tatlı gozukuyodun eskı halınle sımdıkı rasında cok buyuk fark var bunu dusunn hatta buna konsantre ol

SAKIN OLUN KIZLARR SSSSSSTTTTTTTT YOK BISEYYY HEPINIZ CILDIRNIZMI BASIMAAA ABOOOO KAPTANDA YOK BAKKK YALNIZ BASIMA SIZE YETMEYE CALISIYOMMM USLU OLUN YEDIYSENIZ YEDINIZ OLDU BI KERE BITTIII HEM AYRICA SIZ BU KADAR SUREDE GUNDE 8000 KALORI ALCAKSINIZKI 3 4 KILO ALMIS OLUN YOK OLE BISEY YEDIKLERINIZDEN DOLAYI BAGIRSAKLARINIZDA KOTULUK DOLUUU BIDE VUCUT SU TUTTUUU ACIKTA REGLI DONEMII

SOZ VER BAKIMA SKITO STRES YOKKK a.s

:1hug::1hug: vayy yavrum benm şimdi ne güzel olmuşundur çatlasın düşmanlar :dance::dance:kıskansın çekemeyenler benm seksi ŞİRİNEM YAKIŞIR SANA kilları ispatlarcasın agiyin kuşan oh ohhhh:teytey::teytey::teytey:

bencede FATOT arkidişimm doğru söylüyo silkinelim kızlar bizler şampiyonuz hırslıyız arzuluyuz istekliyiz başaracazzzzzzzzzzzzzzz veeeeeeeeeeeeee çok güzel ŞİRİNE olucaz dimi ama fatot hadii bi kaç gün kaçırduysak hedefimize ulaşamıycaz anlamına gelmez belki hedefine bi kaç gün geç ulaşırsın önemli olan sağlıklı kilo vermek geç olsun temiz olsun dimi kızlar :teselli::teselli: haydeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey:

yasakkelime NE YAPIYON KIZ 35 E kadar yolu var arkadaşım ne yapıyon sen ama 35 geçme sakın ha ....kız dur sana bi eş bulayım uygun olurmu :1hug::1hug:

valla tam hala o kadar fıstık olmadım ama ıste en azından toparladım salkım sacak halımıı
yasakkelime NE YAPIYON KIZ 35 E kadar yolu var arkadaşım ne yapıyon sen ama 35 geçme sakın ha ....kız dur sana bi eş bulayım uygun olurmu :1hug::1hug:

canım benım tesekkur ederım ama benım bıtane yavuklum var zatennn bu yaz ınsallah evlenıcezz

ya bı ugrasayımda sıze foto eklıyeyım eskı halımı bıde sımdıkılerı koymaya baslarımmm yavas yavass

hehh ben de beceremedım su foto ısınıı be yaa
C:\Documents and Settings\ege\Belgelerim\2wResimlerim\zayıf.bmp
C:\Documents and Settings\ege\Belgelerim\2wResimlerim\sısko.bmp

allam allam kıvıracak bı sarkı daha buldum sositosositosositososito:lepi:heheheheh bole akdenız tarzı sarkıları cok sevıyomm :lepi:alllamm benıı bole bahar aylarında yada yaz gecelerınde bole hanı mahalledekı arkadaslarımızla otururduk ya evın onunde abuk subuk muabbbetler kırla muabbett o gunlere alıyo goturuyoo

egelı oldugum ılla bı yerımden bellı oluyoo ve kızlar ben askımı ozledım:asigim::asigim: cok ozledımm :asigim:tamam genclık yıllarımı hatırlamıs gıbı olsamda askımla bole aksamlaarı yuruyus yapardıkk sozde ben zayıflıcam ya ondan yururduk ama donerken ben delıısempatiksalakcinni kocaman bı cıkolatalı kornetı yerdımm cokacimcoookkılo vercem ya sozde:jeyyar: vermek yerıne ekstra kalorı alırdımm delikafaduldenhay allam ya ılahı bennnsırnaşık şey ask cok guzel bı duygu dımı kızlarr :asigim:bole usul usul ozlemekkkkkkkkkk:asigim::asigim:

Pas Na Me Trelaneissssssssszemuszemuszemuszemuszemuszemus:dance::dance:

gunaydın kızlar bu sabah yıne erken kalktım mıs cayımıda demledım bergamutlu tarafındann oh guzel bı de sarkımı actım valla hem ufak ufak eslık edıyom hemde mutlulk hormonu salgılıyomm sositosositosositososito

gun gece gec yatmama ragmen kacamak yokk aferım banaasırnaşık şeysırnaşık şey

yedıklerımı yazmıycam zaten cogunuzun ıstahı acık bu aralar anne faktorunden dolayıı CADIARZU

ama sabah portakal yedım afıyetleee herkesın kalkmasını beklerken metobolızmamı uyandırdımmm yaneelaelaelaelaelae

kızlar günlerdir giremedim siteye yaa
tatil olunca ablamlar geldi çocuklar var diye bilgisayarı açamadım
benim diyet herşeye rağmen iyi geçiyo canlarım
ben ablamla antalyaya geldim pazartesi dönerim evime burda ablamın değişik bir baskülü var fazla tartıyo ben onu kendi baskülüme göre ayarlayıp yarın kilo bildirimimi yapıcam
inşallah keyifler yerindedir hepinize sağlıklı kalorisi kilosu az günler diliyorumzemuszemus öptümmm opuyorumnanaktan

boyumuz aynıymış annem. bence o kadar şişman görünmüyorsundur. ben evlendiğimde 72 kiloydum. şimdi resimlerime bakınca ne kadar zayıfmışım diyorum. elbette genç kızsın. bekar olmak ayrı mesele. evlenmek için evlenilmez ki. hayırlı bir kısmet bulur evlenirsin dert etme. ben de 27 yaşındayım. ama daha yaşlı gösteriyorum kilodan dolayı. neyse ki yüzüm genç. zayıflayınca ben de genç kız gibi görüneceem. hihoyyyt

memlekete geldiğim ilk günler çok az yiyodum ama gitgide taviz vere vere ne bulursam yemeye başladım ne yazık ki. ama istanbula döneyim hemen diyetisyene ve spor hocama koşucam

ay benim de ne hayallerim var bilsen. hoş tırnaklarımı bebek var diye uzatamıyorum. çocuğa batıyo yıkarken ya da ona köfte filan yapıom. uzun tırnakla pis oluyo. bekarken tırnaklarım uzundu ve ojesiz çıkmazdım. tabi makyaj, güzel kıyafetler... bir zamanlar ne hayranlarım vardı. beğenilmek güzel şey.

selam kızlar antalyadaydım dün döndüm büyük ihtimallede kilo aldım maalesef ne kadar dikkat etmeye çalışsamda olmadı
bugün 2 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin çikolata yedim yanındada 3 fincan çay
az önce kahve içtim
akşama patlıcan yemeği düşünüyorum birazda ondan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…