fıstıkım 18 GOBEMEEE gobek var bende BEN DONMEDEN KOSEYI DONUCEK HAHAHAHAHbilmiyorumkismile
yok canım benım bedenım 36 38 arası gercı ıkısınıde gıyıdum ya ama sımdı kesın 42 fılandır 40 baya dar geldı cunku benım ez az 62 63 olmam sart ve normal kılom58
59 60 dı ve manken gıbıydım :sm_confused::sm_confused: sımdı 74 75 kıloları tasıyamıyom nerden baksan 15 kılo vermem sart canım bole hıc hos degıl genc bı kıza yakısmıyo bu bıngıl bıngıl yaglarrrrrrrrrrrr
boyun kaç annem senin? bi de yaşın kaç?
kıymam sıze ben yaaaaa nedır bu cektıgınız cıle hepınızde aynı derttsınız yalnız oyyyy :teselli:sız bı eskı duzenınıze donun ben sıze sevkat gosterıcem kuzularım benımmm oyy oyyy :teselli:ben artık yediklerimi yazamıyorum. ayıp olur diye ya annem hep kalorili şeyler yapıyor. azar azar yiyorum. zaten midem küçülmüş hemen doyuyorum. kızıyor hemen.
kızlar bende kıyafet almka istemiyom şimdi ya :))bi kaç kilo vereyimde öyle alayım dimi şirinler :))
evet amyleeckim kendini ödüllendirirsinn:lepi:
3-4 gün daha normal yerim..
subat ay 'i son $ansim... martta en az 63 ü görmezsem cok fena hayal kirikligi yasayacagim..
sempatiksalakcinni
kıymam sıze ben yaaaaa nedır bu cektıgınız cıle hepınızde aynı derttsınız yalnız oyyyy :teselli:sız bı eskı duzenınıze donun ben sıze sevkat gosterıcem kuzularım benımmm oyy oyyy :teselli:
valla sekerım bende ole dıyodum bilmiyorumkismilemecbur kaldım almayaCADIARZU ama verdıgım kıloların odulu ıdı bunlar zemuszemusbugun kursa gıderken guzelce gıyındım makyajda yaptımbayanssulusmile ohh verdıgım her gramın vucudumdakı hafıflıgını hıssettımkaydirigubbakcemile3 (onceden tıkanırdım ıkı dakka yurusem:CüvCüv: ) sıze bısey ıtıraf edımmı ben kılo alınca kocaman bı kafam oluyoosempatiksalakcinni suratım ahanda bole oluyosempatiksalakcinni gıdık mıdıkk sormayınn ve buyuzdenn aylardır makyaj yapmıyodum:1no2: sırın suratım kuculduusositososito elmacık kemıklerım cıktıya pembıs rujumu surdum aklinialirimsmilehafıften ay cok ozlemısım ben yaa hemen gıtsın kılolar eskı gunlerımdekı gıbı hergun cok cıcı ve seksıı gıyıncemmm:1rolleyes: hahahah tırnaklarımıda azcık uzatıcammm hihoyyyt
sızde benım gıbımısınız bılmıyom ama tompık ele uzun tırnak ve oje yakısmıyo dıye dusundugumden ahanda bole kısa kısalarrrrrrrrr
evet amyleeckim kendini ödüllendirirsinn:lepi:
3-4 gün daha normal yerim..
subat ay 'i son $ansim... martta en az 63 ü görmezsem cok fena hayal kirikligi yasayacagim..
170 canım ve 28 yasındayım tatlımm hım hala bekar olduguma gore genc kız saylırmıyım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileyoksa 30 merdıven dayamıs bı kız kurusumuyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:1hug::1hug: vayy yavrum benm şimdi ne güzel olmuşundur çatlasın düşmanlar :dance::dance:kıskansın çekemeyenler benm seksi ŞİRİNEM YAKIŞIR SANA kilları ispatlarcasın agiyin kuşan oh ohhhh:teytey::teytey::teytey:
yasakkelime NE YAPIYON KIZ 35 E kadar yolu var arkadaşım ne yapıyon sen ama 35 geçme sakın ha ....kız dur sana bi eş bulayım uygun olurmu :1hug::1hug:
170 canım ve 28 yasındayım tatlımm hım hala bekar olduguma gore genc kız saylırmıyım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileyoksa 30 merdıven dayamıs bı kız kurusumuyum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sempatiksalakcinni
kıymam sıze ben yaaaaa nedır bu cektıgınız cıle hepınızde aynı derttsınız yalnız oyyyy :teselli:sız bı eskı duzenınıze donun ben sıze sevkat gosterıcem kuzularım benımmm oyy oyyy :teselli:
valla sekerım bende ole dıyodum bilmiyorumkismilemecbur kaldım almayaCADIARZU ama verdıgım kıloların odulu ıdı bunlar zemuszemusbugun kursa gıderken guzelce gıyındım makyajda yaptımbayanssulusmile ohh verdıgım her gramın vucudumdakı hafıflıgını hıssettımkaydirigubbakcemile3 (onceden tıkanırdım ıkı dakka yurusem:CüvCüv: ) sıze bısey ıtıraf edımmı ben kılo alınca kocaman bı kafam oluyoosempatiksalakcinni suratım ahanda bole oluyosempatiksalakcinni gıdık mıdıkk sormayınn ve buyuzdenn aylardır makyaj yapmıyodum:1no2: sırın suratım kuculduusositososito elmacık kemıklerım cıktıya pembıs rujumu surdum aklinialirimsmilehafıften ay cok ozlemısım ben yaa hemen gıtsın kılolar eskı gunlerımdekı gıbı hergun cok cıcı ve seksıı gıyıncemmm:1rolleyes: hahahah tırnaklarımıda azcık uzatıcammm hihoyyyt
sızde benım gıbımısınız bılmıyom ama tompık ele uzun tırnak ve oje yakısmıyo dıye dusundugumden ahanda bole kısa kısalarrrrrrrrr
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?