Bence deBu hafta 1 kilo vermiş olucam cumaya kadar yoksaaagelsin bana
Aynura88 .!.:Tebrikler hayatlm kuzum.bööle giderse gelicek hafta mezun ola bilirsin.
Zeynep burcun ne kiz senin :))Bu hafta 1 kilo vermiş olucam cumaya kadar yoksaaagelsin bana
Hayatim bak bide dugune kadar kilo verebilirmiyim diyordun masallah sanaKaptanim cok sagol INSALLAH % 80ni tamamlayablrsem mezun olablrm
Evet abla sen hic takip ettin mi bu diyeti tavsiye edebileceğim bir kitap var mi çünkü mantigini anlamak istiyorum nette hep ayni bilgiler var0 gurubumusun aycim ?
Tambugday tamamen yasak abla çavdar olabiliyorAdini diyet koyunca bende senin gibiyim hulyam olmadik seyleri canim cekiyor .
Arzunun tarzi menuler bize kilo verdirir bizi karbon bozuyor ..
O gurubu beslenmede ekmek turevi kesinlikle yok . Sut ve peynirde kesinlikle yok . Ben yapamam bunkarsiz . Ekmegi kessem bana yetiyor ...
Evet göremiyorum şimdiGelddim ben geçmişi okuyordum =) benim adımda mı gözükmüyor gizli değilim ki ben
Evet sen de sen hep gizlisinIyi akşamlar kızlar
Bi de ben varım aabenim
Ben de mi gizliyim
Ay'im bak ablani iyi dinle ; bir diyeti daha dogrusu adi konmus bir diyeti sonuna kadar goture bileceksen iyi arastir ve basla , ama 2 hafta yapip kacamak yapacaksan hic baslama derim , bu hepimiz icin gecerli ...Evet abla sen hic takip ettin mi bu diyeti tavsiye edebileceğim bir kitap var mi çünkü mantigini anlamak istiyorum nette hep ayni bilgiler var
AslaannZeynep burcun ne kiz senin :))
Evet firuzem sende hic gozukmuyorsun ayarlatindan duzenlrmen lazimIyi akşamlar kızlar
Bi de ben varım aabenim
Ben de mi gizliyim
Yağmur hızlı kilo vermek istiyor ve daldan dala atlıyo.doğru yolu bulana kadar da böğle ololacak.neden 2öğünle olmaz diyosun ki ablam?bbelki böğle olur?Ay'im bak ablani iyi dinle ; bir diyeti daha dogrusu adi konmus bir diyeti sonuna kadar goture bileceksen iyi arastir ve basla , ama 2 hafta yapip kacamak yapacaksan hic baslama derim , bu hepimiz icin gecerli ...
0 guruplari icin kAngurubu diyeti cok zor , sahsen ben yapamam , ekmek ,bulgur, yogurt ,sut , peynir zonhar yasak tabi bu hatirladiklarim . Bunlatsiz aylarca durabilecekmisin ???
Cok acik yaziyorum kirilmak yok ( daha cok tamiyamadim seni )... Menulerin cok karisik , kendine belirledigin bir yol yok sanki . Bu adi olan bir diyet olmak zorunda degil !
Ekmegi Mumkun oldugu kadar kes . Sebze, ete agirlik ver . Cok karisik yeme . Sende benim gibi istahlisin , o yuzden yemeni kismadan menulerini duzenlemek lazim.. Geriye donuk arzunun ( honeyball) menulerini incele .
Bugunki gibi menuyle 2 ogunde yesen kilo veremezsin..
Yok sen gözüküyosun şimdiGizemli olalım mademnerde ki bunun ayarı
2 ogun degil olmaz dedigim aynuram bugunki gibi bir menuyle 2 ogun yesede olmaz demistimYağmur hızlı kilo vermek istiyor ve daldan dala atlıyo.doğru yolu bulana kadar da böğle ololacak.neden 2öğünle olmaz diyosun ki ablam?bbelki böğle olur?
Acik konuştuğun için tesekkur ederim abla benim kendime gelebilmem için boyle konuşmalara ihtiyacım var çünkü 98 i görene kadar aklimda bir diyet yoktu birden hop diye daldim buraya kafamin karisikligi bundan hergun başka bir diyet gördüm o istekle doğal olarak hepsine birden sardim çünkü zayıflamaya sagligim için çok ihtiyacım var,ailemde irsi bir rahatsizlik var ve ilk düşmani kilo,bunlar aklimi kurcaliyor ne yapacagimi bilmiyorum biran önce bir düzen oluşturmak istiyorumAy'im bak ablani iyi dinle ; bir diyeti daha dogrusu adi konmus bir diyeti sonuna kadar goture bileceksen iyi arastir ve basla , ama 2 hafta yapip kacamak yapacaksan hic baslama derim , bu hepimiz icin gecerli ...
0 guruplari icin kAngurubu diyeti cok zor , sahsen ben yapamam , ekmek ,bulgur, yogurt ,sut , peynir zonhar yasak tabi bu hatirladiklarim . Bunlatsiz aylarca durabilecekmisin ???
Cok acik yaziyorum kirilmak yok ( daha cok tamiyamadim seni )... Menulerin cok karisik , kendine belirledigin bir yol yok sanki . Bu adi olan bir diyet olmak zorunda degil !
Ekmegi Mumkun oldugu kadar kes . Sebze, ete agirlik ver . Cok karisik yeme . Sende benim gibi istahlisin , o yuzden yemeni kismadan menulerini duzenlemek lazim.. Geriye donuk arzunun ( honeyball) menulerini incele .
Bugunki gibi menuyle 2 ogunde yesen kilo veremezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?