Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuranin dedigi gibi kizlar hayaletmisiniz niye gizliyorsunuz kendinizi :)))) 6 uye okuyor 3 kisi goruyorum :))

Tambugday tamamen yasak abla çavdar olabiliyor

Gelddim ben geçmişi okuyordum =) benim adımda mı gözükmüyor gizli değilim ki ben

Evet abla sen hic takip ettin mi bu diyeti tavsiye edebileceğim bir kitap var mi çünkü mantigini anlamak istiyorum nette hep ayni bilgiler var
Ay'im bak ablani iyi dinle ; bir diyeti daha dogrusu adi konmus bir diyeti sonuna kadar goture bileceksen iyi arastir ve basla , ama 2 hafta yapip kacamak yapacaksan hic baslama derim , bu hepimiz icin gecerli ...
0 guruplari icin kAngurubu diyeti cok zor , sahsen ben yapamam , ekmek ,bulgur, yogurt ,sut , peynir zonhar yasak tabi bu hatirladiklarim . Bunlatsiz aylarca durabilecekmisin ???

Cok acik yaziyorum kirilmak yok ( daha cok tamiyamadim seni ) ... Menulerin cok karisik , kendine belirledigin bir yol yok sanki . Bu adi olan bir diyet olmak zorunda degil !
Ekmegi Mumkun oldugu kadar kes . Sebze, ete agirlik ver . Cok karisik yeme . Sende benim gibi istahlisin , o yuzden yemeni kismadan menulerini duzenlemek lazim .. Geriye donuk arzunun ( honeyball) menulerini incele .
Bugunki gibi menuyle 2 ogunde yesen kilo veremezsin ..

Yağmur hızlı kilo vermek istiyor ve daldan dala atlıyo.doğru yolu bulana kadar da böğle ololacak.neden 2öğünle olmaz diyosun ki ablam?bbelki böğle olur?

Yağmur hızlı kilo vermek istiyor ve daldan dala atlıyo.doğru yolu bulana kadar da böğle ololacak.neden 2öğünle olmaz diyosun ki ablam?bbelki böğle olur?
2 ogun degil olmaz dedigim aynuram bugunki gibi bir menuyle 2 ogun yesede olmaz demistim .. Yapabiliyorsa 2 ogun iyidir .

Acik konuştuğun için tesekkur ederim abla benim kendime gelebilmem için boyle konuşmalara ihtiyacım var çünkü 98 i görene kadar aklimda bir diyet yoktu birden hop diye daldim buraya kafamin karisikligi bundan hergun başka bir diyet gördüm o istekle doğal olarak hepsine birden sardim çünkü zayıflamaya sagligim için çok ihtiyacım var,ailemde irsi bir rahatsizlik var ve ilk düşmani kilo,bunlar aklimi kurcaliyor ne yapacagimi bilmiyorum biran önce bir düzen oluşturmak istiyorum

Iyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi
Sabah kilo vermenin ve ekmek yememenin acısını çıkardım
4 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi
Peynir
Salatalık Domates .
Zeytin
Maydanoz.

Öğle
Mercimek çorbası

Akşam
Balık
Salata

12 bin adim atıldı
1 saat plates yapıldı
3 lt su içildi

Plates ten gelince ceviz yedim bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…