Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Super ablacim 1 kilo gitmiş

kızlar grubuma baktım süt ve süt ürünlerine kolay alışamazlar yumurta ve süt tüketimi az olmalı sebze agırlıklı beslenilmeli yazıyor monti için ben her ögün yogurt ve süt içtim
Aycim eger kan gurubuna gore besleneceksen tam arastir oyle basla . Monti diyorsun ama menulerin monti degildi hatirladigim kadariyla .

Kizlar bu hafta dokulmussunuz
Kilo veren fistiklarida tebrik ederim ...
Aynurayi baya uzmussunuz sitemlerindede hakli ....

Elifim topla artik kendini istedinmi guzel kilolar veriyorsun , ne oyalaniyorsun ...

Paylastigin yazi icinde cok tesekkur ederim , cok dogru bilgiler . Kitabi alip okuyacagim en kisa zamanda ...

Abla yarım saat vakitten başka vaktim yok benim
ordan alelacele hoooop işe geçiyorum

Sabah

lor peynirli yag
siz 1 yumurta kirdim
ekmegi yemedim canlar yumurta yetti

öglen

kepekli kuru kayisili yagsiz sekersiz kekim diyetisyenim tarifi

• 1 tanesini yedim
  • 1 kucuk bardak sut
Aksam
  • Bi tabak yesil fasulye
  • bi kase yogurt
bugun ekmek yemedim canlar

• 1 kivi yerim ackirsam
  • Yesil cay

spor

• 200 kere ip atlama
  • yarim saat bisiklet
su 2.5 litre

0 gurubumusun aycim ?
birde her hafta farklı diyet mi yapsam şu 7 kilo yapıştı bana..ne dersin?dolapta koca bidon çorbam var..3 haftada 7 kilo,smotthie diyeti..her hafta birini yapayım diyorum..offf sıkıldım artık..diyette olunca ölene kadar yemesem aklıma gelmeyecek şeyler istiyo canım..hele bugün herşeye saldırasım var...

Hulyam selam canim . Bugun iyi degildin toparlandinmi biraz ...

Hayat iste hangi anda bitecegi belli degil adi ustunde yalan dunya iste ...

Ah hulyam kelin melhemi olsa misali :))))

Bizim sorumuz bu ya ,artik sıkıldigimiz icin uzun vadede diyet yapamiyoruz , fakat bizim kalan kilolarin dermanida bu
bence .. Sende bende karbonsuz yapamiyoruz sebze ve proya yuklensek karbonu kesip eminim gidecek ..

Adini diyet koyunca bende senin gibiyim hulyam olmadik seyleri canim cekiyor .
Arzunun tarzi menuler bize kilo verdirir bizi karbon bozuyor ..

O gurubu beslenmede ekmek turevi kesinlikle yok . Sut ve peynirde kesinlikle yok . Ben yapamam bunkarsiz . Ekmegi kessem bana yetiyor ...

Canım benim ya gerçekten senin işin zor.ben sana nasıl fikir vereceyimi de bilmiyorum.çay kahvesiz diyo.denesene bi hafta kan grubuna göre beslenmeyi.belki çözeceksin olayı.

Arzu da karbon varmıydıki ablam?o karbonhidrat olarak yulaf kepeyi kullanlyordu bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…