masallah benim kankamase bu hizla gidersen 2 hafta cekmez beni sollarsin canim
gunaydin canlar.. hayirli cumalar herkese bugun benimde tartida yuzum guldu cok sukurtamam cok fazla gitmemis ama burya gelmeden once nerdeyse 3 hafta diyet yapmama ragmen 74,5 kalmistim bir turlu gitmiyodu sanki herneyse
gecen hafta:73,9
bu hafta 73,0
giden %0,9
onumudeki hafta icin hedefim 72 ve insallah bu ay sonuna kadar su 6li rakamlari gormek istiyorum
aslinda tartiya ilk ciktigimda 72,8 gosterdi ama ben yeniden ciktim ve en son boyle gosterdi bunada raziyim cunku saglikli kilo vermek istiyorum, geri gelmesin istiyorum ve hayatim boyunca az yeme aliskanligi olusturmak istiyorum
Canlar hepinizi cok seviyorum Allah sizden razi olsun sizlerden aldigim bilgiler ve en onemlisi motivasyonla gram gramda olsa hedefime ulasacagim insallah
insallah canimSagol ablammm cok sukur yola devambence beraber super gidicez kankam
Aycim eger kan gurubuna gore besleneceksen tam arastir oyle basla . Monti diyorsun ama menulerin monti degildi hatirladigim kadariylakızlar grubuma baktım süt ve süt ürünlerine kolay alışamazlar yumurta ve süt tüketimi az olmalı sebze agırlıklı beslenilmeli yazıyor monti için ben her ögün yogurt ve süt içtim
sorma cookk mutlu oldum senin kadar olmasada gittigini gormek coookkk guzel gercektenSuper ablacim 1 kilo gitmiş
insallah canimhaftaya listeye girmek icinde sabirsizlaniyorum kan grubu diyetini inceledinmi benimki biraz bana uyuyor sanki
Abla yarım saat vakitten başka vaktim yok benimSelam kizlar ..
Ne yaptiniz bakamadim firsat bulupta :))
Bencede dukani mukani birak saglikli ve yeterli beslen sporuda ekledinmi emin adimlarla gider kilolar sagligini bozmadan..
Hamden ben b fit'in tanitimina gittim cok hizli hareketler kalbini zorlamasin ? Yarim saatden sonra pilatesde yaptiriyorlardi esneme amacli . Kendin orda ek yapabilirsin evde yapip gitmene gerek yok :)
Zayif cok guzel vermissin meryemle tebrik ederim ikinizideYok incelemedim kuzum bakarim ama
bende listeye girmek cok istiyorummm
Kiz o terle nasil ise gececen ?????Abla yarım saat vakitten başka vaktim yok benim
ordan alelacele hoooop işe geçiyorum
Zayif cok guzel vermissin meryemle tebrik ederim ikinizide..
Tamam abla dikkat ederim bu seferAycim eger kan gurubuna gore besleneceksen tam arastir oyle basla . Monti diyorsun ama menulerin monti degildi hatirladigim kadariyla.
0 gurubumusun aycim ?Tamam abla dikkat ederim bu sefer
0 grubuna baktım da çay ,kahve zararlı diyor..ben onları içmesem hayatım siyah beyaz olur0 gurubumusun aycim ?
birde her hafta farklı diyet mi yapsam şu 7 kilo yapıştı bana..ne dersin?dolapta koca bidon çorbam var..3 haftada 7 kilo,smotthie diyeti..her hafta birini yapayım diyorum..offf sıkıldım artık..diyette olunca ölene kadar yemesem aklıma gelmeyecek şeyler istiyo canım..hele bugün herşeye saldırasım var...0 gurubumusun aycim ?
birde her hafta farklı diyet mi yapsam şu 7 kilo yapıştı bana..ne dersin?dolapta koca bidon çorbam var..3 haftada 7 kilo,smotthie diyeti..her hafta birini yapayım diyorum..offf sıkıldım artık..diyette olunca ölene kadar yemesem aklıma gelmeyecek şeyler istiyo canım..hele bugün herşeye saldırasım var...
Canım benim ya gerçekten senin işin zor.ben sana nasıl fikir vereceyimi de bilmiyorum.çay kahvesiz diyo.denesene bi hafta kan grubuna göre beslenmeyi.belki çözeceksin olayı.birde her hafta farklı diyet mi yapsam şu 7 kilo yapıştı bana..ne dersin?dolapta koca bidon çorbam var..3 haftada 7 kilo,smotthie diyeti..her hafta birini yapayım diyorum..offf sıkıldım artık..diyette olunca ölene kadar yemesem aklıma gelmeyecek şeyler istiyo canım..hele bugün herşeye saldırasım var...
Arzu da karbon varmıydıki ablam?o karbonhidrat olarak yulaf kepeyi kullanlyordu bi tekAdini diyet koyunca bende senin gibiyim hulyam olmadik seyleri canim cekiyor .
Arzunun tarzi menuler bize kilo verdirir bizi karbon bozuyor ..
O gurubu beslenmede ekmek turevi kesinlikle yok . Sut ve peynirde kesinlikle yok . Ben yapamam bunkarsiz . Ekmegi kessem bana yetiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?