- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Evet bitanem.istersen tarif vere bilirimsizi de baydım dimi. O kadar dikkat edip bugün kü sonucu almak hiç olmadı peki madem son sorum ayran detoksu nasıl oluyo su 2 saatte bi ayran corbası ıcılen mı ?
Lpa çok halsiz birakiyor yacidden aynura haklı ikimizde darma dumanız:/
ben 2 gün pirinç lapası diyeti yapcam sonra karar kılcam sende musaıt ve uygunsan yap ıstersen kılo duser bıraz moralımız yukselır.
Dur bakalım.aycııııım senin eşin kimdi?aaaaa aklıma ne geldi_AYNURA_ cuma bana eş bakcaktın ya boşta olan var mı?
Aynen ya içimdeki şu söz dinlemeyen başına buyruk özgür kadını napcam bilmiyorum.egitilmiyorda kükrüyo ancaAslan.. İcinde bisi kalmaz dimi pat diye soylersin...guclu kisilik ...
Evet bitanem.istersen tarif vere bilirim
ayran detoksu? ben onu denemedim ama istersen onu deneyelim.Lpa çok halsiz birakiyor ya
Olur ben bayilirim ayranaayran detoksu? ben onu denemedim ama istersen onu deneyelim.
günaydın arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorumbende bu gün mutlu oldum
geçen hafta 68.9
bu hafta 66.5
fark 2,4 kg
burada ayrılırken 65.7 kg dı hala o kiloma gelemesem de sonuç fena değil
4 gün pro ağırlıklı beslendim ve sonuç çok hoşuma gitti, hepinizi tebrik ediyorum, kilo veremeyip alan arkadaşlar da haftaya nasılsa telafi ederler, hiç üzülmesinler... sevgiler hepinize
tamam o zaman aynur tarif vercek ona göre yapalım ben daha önce yapmadım öğreneyim önceOlur ben bayilirim ayrana
Tamamtamam o zaman aynur tarif vercek ona göre yapalım ben daha önce yapmadım öğreneyim önce
Beraber yapıyo olmamızda iyi oldu motive oluruz=) ay ismin ne bu arada?
Yok kiz eminmisin sen pe terazi gibi degilsinTerazi beniiiim...
Tesekkurler ablamAyran detoksu
4kaşık nohut
4kaşık yeşil mercimek
4kaşık bulgur
yoğurt
2salatalık
nane,ppul biber...
enfes ooluyor.kahvaltıyı normal yapıyosunuz.saat 12den itibaren 2saatte bi 1kase ya da 1bardak yiyoruz .saat 8de bitiriyoruz.su ve yeşil çay içiyoruz
Hayatim bak bide dugune kadar kilo verebilirmiyim diyordun masallah sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?